Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

SWAT Καλησπερα, περιπου στα 2200 εισαι. Κανε τα χαρτια σου.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Αλλοι ελπιζανε στον ανωνυμο και στα φαεκ νιουζ που ειπε και μετα γινανε κακοι και θελανε τον ουρανο με τα αστρα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ισα ισα Πετρο ολους εμας που δεν ειμαστε πολυτεκνοι, μας συμφερει να βαλει ποσοστο και να μη παιρνουν ολοι οι πολυτεκνοι την 300αρα! Καταλαβαινω εννοειται οτι περνανε δυσκολα αυτες οι οικογενειες, αλλα αμα το παμε ετσι μπορει να βρεθουν 1500 πολυτεκνοι και να ειναι ολοι επιτυχοντες! Και μενα υπαρχουν πραγματα που με συμφερουν αλλα δε στελνω επιστολες, οτι ειναι να γινει θα γινει!

Τώρα μόλις μου είπες ότι στέλνω επιστολές πάλι... Δεν έστειλα καμία επιστολή... Αναφορά έκανα για να ενημερωθείτε κάποιοι... Εμένα η ηλικία με αφορούσε και αυτά που μου έλεγαν αστυνομικοί κλπ ότι θα ανέβει λίγο αλλά από την στιγμή που λέει 28 θεωρώ ότι είναι λήξαν από εμένα... Αντίθετος κάνετε επίθεση σε μένα λέγοντας μου ότι της βάζω εγώ και να πας να γ### και μας έχεις σπάσει τα @@ και τέτοια... Καλό είναι να ενημερώνεσε για το τι γίνεται και ας μην γίνει και τίποτα από αυτά που στέλνουνε...

Army

Δημοσίευση από Army »

μάγκες καλησπέρα με στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας από ΙΕΚ δίπλωμα μηχανής δίπλωμα φορτηγού αυτοκινήτου πτυχίο 14 αλλά δεν έχω ειδικές δυνάμεις να μην μπω καν στον κόπο?;
Δεα πεζικού

Δημοσίευση από Δεα πεζικού »

Παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. με 2640 έχω καθόλου πιθανότητες στην α κατηγορία ; ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει σας παρακαλω
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από SWAT. »

Ευχαριστω για της απαντησεις σας, χθες μιλουσα με εναν ειδικο φρουρο 2ρης σειρας το 2000 δηλαδη, μηλουσαμε 2 ωρες+ στο τηλ και μου ειπε οτι εχει ακουσει οτι θα γινουν γρηγορα τα πραγματα και περιπου οι 500 θα γινουν δελταδες και οι 1000 δι. Ας ο μητσοτακης εχει ανοιξη πολλα μετωπα με τους αναρχικους και γενικα με παρακρατικους και εχει δεσμευτη να καθαρισει την αθηνα, αλλα χωρις κοσμο και δυναμεις καταστολης πως θα το κανει; Επ'αυτου βασει λογικης θα τα ζητησει ολα γρηγορα και ποιοι ειναι καταληλοτεροι για αυτο φυσικα Ειδικοι φρουροι.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

SWAT. έγραψε:Ευχαριστω για της απαντησεις σας, χθες μιλουσα με εναν ειδικο φρουρο 2ρης σειρας το 2000 δηλαδη, μηλουσαμε 2 ωρες+ στο τηλ και μου ειπε οτι εχει ακουσει οτι θα γινουν γρηγορα τα πραγματα και περιπου οι 500 θα γινουν δελταδες και οι 1000 δι. Ας ο μητσοτακης εχει ανοιξη πολλα μετωπα με τους αναρχικους και γενικα με παρακρατικους και εχει δεσμευτη να καθαρισει την αθηνα, αλλα χωρις κοσμο και δυναμεις καταστολης πως θα το κανει; Επ'αυτου βασει λογικης θα τα ζητησει ολα γρηγορα και ποιοι ειναι καταληλοτεροι για αυτο φυσικα Ειδικοι φρουροι.

Δεν κάνει τίποτα... Απλά μάζεψε τα χαρτιά σου από τώρα να είσαι έτοιμος και μην τα αφήσεις τελευταία στιγμή γιατί θα πλακώσει κοσμακης και θα ταλαιπωρηθεις τζάμπα... Απλά κοίτα και το ΦΕΚ μήπως έχεις και κανένα άλλο χαρτί που μπορείς να το βάλεις και Άρχισε προπόνηση στο γήπεδο να βγάλεις τα αθλήματα...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Υπαρχει αποφαση του ΣτΕ για την πολυτεκνια για τις σχολες των ενοπλων δυναμεων και των σωματων ασφαλειας. Ειχαν παει ατομα δικαστικα που διναν πανελληνιες και καταφεραν μια χρονια κιολας στην πυροσβεστικη να μην παρουν ουτε ποσοστο.

Το ΣτΕ εβγαλε αποφαση περυσι το φθινοπωρο, οτι πολυτεκνοι-3τεκνοι θα μπαινουν με ποσοστωση (10%,4% των θεσεων) .

Οποτε οποιος χασει την θεση απο ατομο που εχει παρει 300-600 μορια λογω πολυτεκνιας, στον τελικο πινακα με τα μορια, και παει στο ΣτΕ 99% θα δικαιωθει.

Εχουν παει και αλλοι στο ΣτΕ για προκηρυξη ΕΦ, οχι μονο αυτοι με τα τατουαζ, και δικαιωθηκαν.

Οι γυναικες που στις πρωτες σειρες δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης (στους συνοριακους μονο επαιρναν ποσοστο 10 % με χαμηλοτερο οριο ηλικιας,32 οι αντρες/26 οι γυναικες) δικαιωθηκαν πλεον μπαινουν κανονικα.

Οι ΕΠΟΠ που δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης πηγαν δικαστικα και δικαιωθηκαν, τους δωσαν και μορια.

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Για κάτι ουσιώδες. Λοιπόν άρθρο 28 του π. δ 50/2001 ορισμένα πτυχία ξένων γλωσσών Cambridge,Michigan κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομαθειας αντίγραφο βάση του φεκ. Μην έχετε διαμάχες παιδιά ενωμένοι αύριο μεθαύριο μπορεί να βγαίνετε μαζί στο δρόμο για περίπολα. Με 2300 και τα αθλήματα διότι αθλούμαι καθημερινά κάνω τίποτα ή μέντολες;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Marine Μια χαρα εισαι, καλη επιτυχια.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

marine575 έγραψε:Για κάτι ουσιώδες. Λοιπόν άρθρο 28 του π. δ 50/2001 ορισμένα πτυχία ξένων γλωσσών Cambridge,Michigan κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομαθειας αντίγραφο βάση του φεκ. Μην έχετε διαμάχες παιδιά ενωμένοι αύριο μεθαύριο μπορεί να βγαίνετε μαζί στο δρόμο για περίπολα. Με 2300 και τα αθλήματα διότι αθλούμαι καθημερινά κάνω τίποτα ή μέντολες;

Κομπλέ είσαι... Απλά δώσε βάση στα αθλήματα τώρα γιατί εκεί κόβονται πολλοί... Σε προηγούμενες τρέχαμε ακόμα και μέσα στην βροχή οπότε στο 1000αρι κοίτα να είσαι κάτω από τα 4 λεπτά γιατί πες ότι βρέχει θα έχεις παραπάνω βάρος στα ρούχα σου οπότε δώσε πόνο εκεί

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Υπαρχει αποφαση του ΣτΕ για την πολυτεκνια για τις σχολες των ενοπλων δυναμεων και των σωματων ασφαλειας. Ειχαν παει ατομα δικαστικα που διναν πανελληνιες και καταφεραν μια χρονια κιολας στην πυροσβεστικη να μην παρουν ουτε ποσοστο.

Το ΣτΕ εβγαλε αποφαση περυσι το φθινοπωρο, οτι πολυτεκνοι-3τεκνοι θα μπαινουν με ποσοστωση (10%,4% των θεσεων) .

Οποτε οποιος χασει την θεση απο ατομο που εχει παρει 300-600 μορια λογω πολυτεκνιας, στον τελικο πινακα με τα μορια, και παει στο ΣτΕ 99% θα δικαιωθει.

Εχουν παει και αλλοι στο ΣτΕ για προκηρυξη ΕΦ, οχι μονο αυτοι με τα τατουαζ, και δικαιωθηκαν.

Οι γυναικες που στις πρωτες σειρες δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης (στους συνοριακους μονο επαιρναν ποσοστο 10 % με χαμηλοτερο οριο ηλικιας,32 οι αντρες/26 οι γυναικες) δικαιωθηκαν πλεον μπαινουν κανονικα.

Οι ΕΠΟΠ που δεν ειχαν δικαιωμα συμμετοχης πηγαν δικαστικα και δικαιωθηκαν, τους δωσαν και μορια.

Μπράβο ρε Διασώστη... Για να μην νομιζουνε κιόλας μερικοί ότι λέω χαζομάρες για να τους τρομάξω...

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Αρα αύριο αν βγει πχ για 500 και δω ότι με περνάνε άτομα λόγω πολυτεκνιας κτλ πληρώνω δικηγόρο και πάει το θεμα δικαστικά. Αυτό όμως δεν απαγορεύει το υπουργείο να δίνει μόρια στους τριτεκνους απλά δίνει το δικαίωμα σε εμένα να παω στο ΣτΕ και να δικαιωθω όπως σε προηγούμενες περιπτώσεις. Αποφαση που επιβάλλει να υπάρχει ποσοστό υπάρχει; Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο το υπουργείο κινείται έτσι ενώ στην ουσία δεν το συμφέρει άμα ισχύουν αυτά που λέει ο διασωστης.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ρε παιδια ενταξει εγω γυμναζομαι κανω πολεμικι τεχνη χρονια δλδ ειναι τοσο δυσκολο να τρεχεις 1000μετρα σε 4 και 20 για ενα παιδι 25 χρονον δεν το διανοουμε οτι δεν μπορεθ καπιος εκτος αν ειναι παχυσαρκος
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Αυτά που αναφέρεις δεν είναι νόμος του κράτους αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ενδεχόμενη περίπτωση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες