Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δεν αμφισβητισα οτι μου εστειλες... μου εστειλες οντως! Αλλα λεω πρωτα μου το ειπε αλλος... τεσπα σταματαμε να γραφουμε τετοια γιατι γεμιζει τζαμπα! ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Δυκ μπλοκαρε τον πετρο δεν παει αλλο
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Λευτέρη φυσικά και θέλει να κάνει κακό... Το να θέλει να κοπούν μόρια από δεα ευζωνες κτλ κι να μπει άλλη κατηγορία ώστε να πάρει αυτός ε500 εσύ το βλέπεις καλό; Παρτακισμος είναι οπότε δν μπορεί ο ίδιος να κατηγορεί κανέναν αν του συμπεριφερονται αντίστοιχα.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δεν αμφισβητισα οτι μου εστειλες... μου εστειλες οντως! Αλλα λεω πρωτα μου το ειπε αλλος... τεσπα σταματαμε να γραφουμε τετοια γιατι γεμιζει τζαμπα! ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Μην λες ότι νάνε... Και εσύ μου είχες σπάσει τα @@ κάποια στιγμή ε τώρα σου τα σπάω κγω... Άντε ασχολησου με τα χαρτιά και παράτα το τι λέει ο κάθε ένας... Εγώ ελπίζω να πάρει και 500... Τι ζόρι τραβάς εσύ; Θα με στεναχωρήσει και θα με ανχωσεις εσύ γι'αυτό; Όπως ανχωνεσε εσύ ανχωνομαι κγω για το αν θα γίνει αυτό που λένε...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε Πετρο δεκα φορες στο εχω ξαναπει... εδωσα 3 φορες πανελληνιες και δε περασα, αλλα δε κλαιγομαι! Αυτοι εστειλαν επιστολες και λενε δε μας δοθηκε ποτε η ευκαιρια... ψεμα δεν ειναι αυτο; Λεω κατι παραλογο;
Άβαταρ μέλους
Koumalex12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Koumalex12 »

Πρεπει η δευτερη να εχει και πτυχιο αει... Στην πρωτη θα τους παρει τους 500 να τους πεταξει στη δελτα... Τους αλλους θα τους βαλει σε ποιο αξιολογα ποστα... Απο την δευτερη φουρνια των 1000 ατομων...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Λευτέρη φυσικά και θέλει να κάνει κακό... Το να θέλει να κοπούν μόρια από δεα ευζωνες κτλ κι να μπει άλλη κατηγορία ώστε να πάρει αυτός ε500 εσύ το βλέπεις καλό; Παρτακισμος είναι οπότε δν μπορεί ο ίδιος να κατηγορεί κανέναν αν του συμπεριφερονται αντίστοιχα.

Δεν είναι παρτακισμος αυτό... Απλά επηδη έχουνε μπει πολλοί με χαμηλότερα απολυτήρια λυκείου και με πολυτεκνιες τριτεκνιες κλπ θέλει να τα κόψει λίγο για να μπούνε και άλλα άτομα μέσα... Να υπάρχει πιο πολύ ανταγωνισμός... Είδαμε και απολυτήριο λυκείου με 8,7... Που παίρνεις απολυτήριο με τέτοιο βαθμό; Με αυτόν τον βαθμό δεν τελειώνεις καν το λυκειο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Bill , εγω δεν εχω θεμα με κανεναν εδω μεσα, και τα μορια μου εχω και την ηλικια μου εχω και μια χαρα ειμαι. Απλα δεν μπορω να βλεπω ατομα να γραφουν χαζομαρες και να επιτιθενται διχως λογο εδω μεσα. Ο καθενας παλευει για τον εαυτο του. Εσυ και εγω πχ θελουμε τα 1500 ατομα τωρα, ο Πετρος πχ θελει την ηλικια , αυτο θα πρεπει να ειναι σεβαστο απο ολους. Εγω βλεπω μια επιθετικοτητα απεναντι στον Πετρο διχως λογο.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε Πετρο δεκα φορες στο εχω ξαναπει... εδωσα 3 φορες πανελληνιες και δε περασα, αλλα δε κλαιγομαι! Αυτοι εστειλαν επιστολες και λενε δε μας δοθηκε ποτε η ευκαιρια... ψεμα δεν ειναι αυτο; Λεω κατι παραλογο;

Είπα ότι λες κάτι παράλογο; Ήθελαν και το έκαναν... Τώρα το τι θα γίνει όπως είπα δεν είναι ούτε στο δικό μου χέρι ούτε στο δικό σου... Στο χέρι του υπουργού είναι... Το θέμα είναι ανεξάρτητος μορίων ανεξάρτητος θέσεων που θα βγει να κάνουνε όλοι τα χαρτιά... Και άμα έχω πχ 1850 μόρια τι έγινε; Τι δεν περνάω ούτε από έξω;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Για την ηλικία έχει κάθε δικαίωμα να διαμρτυρεται και καλά κάνει, το να θέλει όμως να κοπούν μόρια από δεα κτλ είναι καθαρά κακία.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Που το ειδατε οτι θα παρει 2 φουρνιες μια 500μετα 1000; απο την φαντασια σας τα βγαζετε αυτα ;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ο Κωνσταντινος Κυρανακης μου ειπε πριν απο λιγο, εχουμε δεσμευτει για προκυρηξη 1500 ατομων και αυτο δεν αλλαζει!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Για την ηλικία έχει κάθε δικαίωμα να διαμρτυρεται και καλά κάνει, το να θέλει όμως να κοπούν μόρια από δεα κτλ είναι καθαρά κακία.

Πρώτα από όλα δεν είναι κακία και δεν είναι δικιά μου κακία... Σου είπα εξαρχής ποιος είναι ο λόγος που το κάνουνε αυτό... Εάν διαβάσεις καλά κατηγορουνε την προηγούμενη κυβέρνηση γιατί μπήκανε τριτεκνοι πολύτεκνοι κλπ... Το ίδιο θα γίνει και εδώ με αυτό το θέμα... Θα μπορούσανε πολύ απλά και όλοι το λένε αυτό όπως μπαίνεις σε κάποια σχολή με μειωμένα μόρια σαν πολύτεκνος το ίδιο να γίνει και εδώ αλλά με ποσοστό θέσεων... Αυτό θέλουνε να κάνουνε...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κι αλλοι εχουν πει να κοπουν μορια μηνες πριν, οπως ο Ι ΜΑΚ ελεγε και ελεγε και ελεγε για την Προεδρικη Φρουρα αλλα κανεις δεν ελεγε τιποτα τοτε. Ξαφνικα μολις ηρθε ο Πετρος και μαθανε ολοι οτι ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος, πεσανε να τον φανε τον ανθρωπο. Στην ουσια ομως δεν λεει κατι ισα ισα κανει συζητηση για τα χαρτια κτλπ αν δεις τα μηνυματα του. Οποτε απλα καποιοι αλλοι εχουν κομπλεξ και το βγαζουν στον ανθρωπο. Δεν λεμε κατι παραλογο εδω περα.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ο Κωνσταντινος Κυρανακης μου ειπε πριν απο λιγο, εχουμε δεσμευτει για προκυρηξη 1500 ατομων και αυτο δεν αλλαζει!

Εντάξει Ιμακ... θα πάρω και εγώ τον Μητσοτάκη να πάρει 500 τώρα και 1000 μετά

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες