Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

PAPAXITOS έγραψε:Πετρο μας εχει πριξει με τις θεωριες σου αμα και αμα, αντε φτανει δεν βλεπεις οτι ολοι απο μια λεξη κρεμοντε; Κατ ευθειαν αρχισανε ολοι τις θεωριες και τρομοκρατητε ο κοσμος. Εισαι ατυχος το ειπαμε οκ ενταξει. Αλλα ασε να γραοφυμε εδω για πληροφοριες που ο κοσμςο αναζητα. Τα αν και εφσον φερνουν αναστατωση. Αντε καλη συνεχεια και υπομονη!

Πρώτα από όλα... Τα αν κλπ δεν τα λέω εγώ αλλά αυτοί που τα λένε στα site και στα forum και μην ξεχνάς και εδώ forum είναι... 2ον Το ΦΕΚ εγώ το είπα σε 2-3 άτομα και μέσα σε αυτά ήτανε και ο Ιμακ πριν καν το βάλουνε εδώ μέσα αλλά όταν δίνεις πληροφορίες σε κάποιον ξέρει να σε θάβει και μετά... 3ον... Έχω δώσει πολλές πληροφορίες εδώ μέσα γιατί πολύ απλά θέλω να δώσω άσχετα αν θα μπω ή όχι... Κάποιοι όμως αντί να βοηθάνε θαβουνε και λείπαμε πάρα πολύ που τέτοια άτομα θα μπούνε στην αστυνομία γιατί τον συνάδελφο σου θα τον θάψεις στο τέλος...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ι'ΜΑΚ Εσυ ησουν σε προηγουμενα ποστ (παλια) που εκλαιγες και ελεγες να κοπουν μορια σε Προεδρικη Φρουρα γιατι δεν κανουν τιποτα και μπλα μπλα. Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να δειχνεις με το δαχτυλο εδω μεσα.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δεν γινετε βυσμα στο μονο που μπορει να πεσει βισμα ειναι στους επιλαχον παλι κατα την ταπηνει μ γνωμη
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

http://policenet.gr/article/βασίλης-ντούμας-η-απάντηση-σε-αυτούς-που-δεν-συμφωνούν-με-την-πρόσληψη-ειδικών-φρουρών
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ι'ΜΑΚ Εσυ ησουν σε προηγουμενα ποστ (παλια) που εκλαιγες και ελεγες να κοπουν μορια σε Προεδρικη Φρουρα γιατι δεν κανουν τιποτα και μπλα μπλα. Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να δειχνεις με το δαχτυλο εδω μεσα.

Άστον ρε... Δουλεύει σε επειχηρηματια και τα λέει αυτά... Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ τι θα έλεγε... Φταίω εγώ που το πρώτο άτομα που είπα για το ΦΕΚ ήτανε αυτός... Εδώ μέσα έπρεπε να το πω κανονικά να το μάθουνε ολοι

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Πετρο το "επειδη" αυτοκτονησε να ξερεις. Σε ειπα και αλλη μερα δεν ανηκεις στο φορουμ αυτο, εδω πληροφορουμε και ενημερωνουμε, ΟΛΑ τα αλλα ειναι ασχετα, ουτε να μας βοηθησεις θελουμε, ουτε τις αποψεις σου. Εισαι καυλωμενος με την πολιτσια και συγχρωνως απογοητευμενος αλλα σταματα καπου ρε φιλε, δεν οδηγει καπου. Οσο για αυτους που ρωτανε με τα μορια συμεχεια και τα χαρτια. Αυτη την στιγμη 2 πραγματα ειναι συμαντικα η αιτηση στο κεπ για πιστοποιητικο στρατιωλογικης καταστασης ΤΥΠΟΥ Α(που βγαινει σε 3-4 εργασιμες) αλλιως μπορειτε να πατε στην στρατολογια που ανηκει ο καθενας και να το παρετε αυτοπροσωπως και τα αγγλικα που οπως ειπε καποιος παραπανω θελει πιστοποιηση αλλα σε αγγλικα τυπου lower οπως το michigan και τα σχετικα νομιζω δεν θελει αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι κακο να δωσεις ενα ***** 30ρι σε εναν αρμοδιο για πιστοποιηση και μεταφραση. Απο εκει και περα οτι αλλο θελει γνηδια υπογραφης και επικυρωσεις μπορειτε οταν με το καλο ανοιξουν οι αιτησεις να πατε στο Α. Τ του δημου σας και να ρωτησετε. Μην αγχωνεστε ολα θα πανε καλα, προπονηση μονο και το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ναι Λευτερη εγω το ειπα γιατι απαγορευεται; Πιστευω δε πρεπει να παιρνουν μορια οι Ευζωνες, αλλωστε το 2009 δεν επαιρναν.. η πασοκαρα τους εδωσε μορια! Δευτερον Πετρο δε μου ειπες εσυ για το φεκ... αλλος μου εστειλε μνμ πρωτος!

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:Πετρο το "επειδη" αυτοκτονησε να ξερεις. Σε ειπα και αλλη μερα δεν ανηκεις στο φορουμ αυτο, εδω πληροφορουμε και ενημερωνουμε, ΟΛΑ τα αλλα ειναι ασχετα, ουτε να μας βοηθησεις θελουμε, ουτε τις αποψεις σου. Εισαι καυλωμενος με την πολιτσια και συγχρωνως απογοητευμενος αλλα σταματα καπου ρε φιλε, δεν οδηγει καπου. Οσο για αυτους που ρωτανε με τα μορια συμεχεια και τα χαρτια. Αυτη την στιγμη 2 πραγματα ειναι συμαντικα η αιτηση στο κεπ για πιστοποιητικο στρατιωλογικης καταστασης ΤΥΠΟΥ Α(που βγαινει σε 3-4 εργασιμες) αλλιως μπορειτε να πατε στην στρατολογια που ανηκει ο καθενας και να το παρετε αυτοπροσωπως και τα αγγλικα που οπως ειπε καποιος παραπανω θελει πιστοποιηση αλλα σε αγγλικα τυπου lower οπως το michigan και τα σχετικα νομιζω δεν θελει αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι κακο να δωσεις ενα ***** 30ρι σε εναν αρμοδιο για πιστοποιηση και μεταφραση. Απο εκει και περα οτι αλλο θελει γνηδια υπογραφης και επικυρωσεις μπορειτε οταν με το καλο ανοιξουν οι αιτησεις να πατε στο Α. Τ του δημου σας και να ρωτησετε. Μην αγχωνεστε ολα θα πανε καλα, προπονηση μονο και το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα.

Το επειδή φίλε είναι autocorrect του κινητού και δεν θα καθίσω να σβήσω όλα τα autocorrect και να τα βάλω από την αρχή... Δεν με νοιάζει πως τα βάζει το κινητό... Και εγώ σου ξαναλέω και το ξαναειπα πάνω...

Πληροφοριες δίνω... Σου είπα το ΦΕΚ εγώ το έστειλα στον Ιμακ πρώτος πριν καν μπει εδώ μέσα και μάλιστα τον είπα να μην γράψει τίποτα για να το σιγουρεψω... Νιώσε λίγο... Πριν λίγο δεν είπα να πάτε όλοι να μαζέψετε χαρτιά για την προκυρηξη γιατί μετά θα γίνεται χαμός παντού άμα βγει; Δηλαδή τι άλλη πληροφορία να δώσουμε; Την τετραγωνική ρίζα του πως θα πηδήξεις το 3,60;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ωραια οπως εσυ που το ειπες και εσπαγες @@ εδω μεσα καθε μερα για τα μορια και για να μιλησω λιγο πιο απλα καναμε τουμπεκι (αν και μερικοι σε σκυλο εβρισαν) τοτε και ο Πετρος (που στην ουσια δεν λεει κατι κακο ή κανει καποια προσωπικη επιθεση σε καποιον) μπορει να κανει το ιδιο. Επισης με ποιο δικαιωμα ζητας προσωπικα στοιχεια (οπως το απολ. Λυκειου κτλπ; Ακομα δεν μπηκες στο σωμα και εγινες ηδη ανακριτικος; Μερικοι θα κανετε κακο στο σωμα με αυτα τα μυαλα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μας εχετε πρηξει τους ορχεις οι ανω των 28... επιστολες, διαμαρτυριες, κλαματα. Ειχατε ευκαιριες το 2009,2010,2011. Αν τωρα δε φροντισατε να πατε νωρις φανταροι για να εξασφαλισετε τα μορια και πηγατε πρωτα να σπουδασετε δε σας φταιει κανεις.

Βγαινει ο ο 30αρης και ο 32αρης και λενε δε μας δοθηκε ποτε ευκαιρια. Πως δε σου δοθηκε ρε μεγαλε; Πανελληνιες γτ δεν εδωσαν ολοι αυτοι; Τοτε οι βασεις στις πανελλαδικες ηταν 10-11.000 μορια, οχι σα τωρα 17.000!

Κλαουνες!

Άβαταρ μέλους
Koumalex12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Koumalex12 »

Αν παρει 500 ατομα η πρωτη η βαση θα παει 2600... Αλλα και μετα που θα βγαλει επειδη θα μεγαλωσει το οριο ηλικειας παλι θα ειναι η βαση ανεβασμενη...
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι Λευτερη εγω το ειπα γιατι απαγορευεται; Πιστευω δε πρεπει να παιρνουν μορια οι Ευζωνες, αλλωστε το 2009 δεν επαιρναν.. η πασοκαρα τους εδωσε μορια! Δευτερον Πετρο δε μου ειπες εσυ για το φεκ... αλλος μου εστειλε μνμ πρωτος!

Θα μου κάνεις να βάλω το μήνυμα εδώ μέσα στο τέλος για να αποδείξουμε κιόλας ποιος είπε τι... Ε δεν πας καλά παιδάκι μου... Κρίμα παντως

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλ εσυ Λευτερη πρεπει να εχεις πετρια απο τα αλματα δε θα ασχοληθω.. τι προσωπικα στοιχεια; Τον ρωτησα αν επιτρεπεται και αν θελει να πει!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μας εχετε πρηξει τους ορχεις οι ανω των 28... επιστολες, διαμαρτυριες, κλαματα. Ειχατε ευκαιριες το 2009,2010,2011. Αν τωρα δε φροντισατε να πατε νωρις φανταροι για να εξασφαλισετε τα μορια και πηγατε πρωτα να σπουδασετε δε σας φταιει κανεις.

Βγαινει ο ο 30αρης και ο 32αρης και λενε δε μας δοθηκε ποτε ευκαιρια. Πως δε σου δοθηκε ρε μεγαλε; Πανελληνιες γτ δεν εδωσαν ολοι αυτοι; Τοτε οι βασεις στις πανελλαδικες ηταν 10-11.000 μορια, οχι σα τωρα 17.000!

Κλαουνες!

Εσύ γιατί δεν έδωσες πανελλήνιες τότε; δεν σου δωθηκε η ευκαιρία 3 φορές να δώσεις πανελλήνιες; Μην λες πράγματα που δεν σε συμφέρουνε... Πες τίποτα άλλο εδώ μέσα...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Θα σου ελεγα τωρα τι εχω αλλα ειναι λεπτη η θεση μου *****.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες