Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εσυ Πετρο αν επιτρεπται τι απολυτηριο εχεις; Γιατι θυμαμαι πιο παλια ειχες γραψει οτι εχες μονο 1850 μορια.. μαζεψες και αλλα απο τοτε;

Γιατί σου είπε κανένας ότι θα τα κάνω τα χαρτιά; Λόγο ηλικίας δεν τα κάνω... Και άμα γίνει αυτό που λένε και βγει και 2η που δεν το νομίζω θα έχω +500 μόρια επιπλέον... Οπότε πάω στα 2350

Kostas06

Δημοσίευση από Kostas06 »

Καλησπερα παιδια. Πλεον εχει καταργηθει η επικύρωση επισημων εγγραφων που έχουν εκδοθει απο δημοσιο φορεα. Αρα θα καταθεσετε απλα φωτοαντιγραφα απο ολα σας τα χαρτια. Εξαιρεση αποτελουν τα πτυχια αγγλικών που έχουν εκδοθεί απο φορεα του εξωτερικου (πχ Cambridge) τα οποια θελουν μεταφραση και επικύρωση απο δικηγορο. Επισης απολυτήρια λυκειου απο το εξωτερικο θελουν επισης μεταφραση. Και στα κεπ να ρωτησετε για επικύρωση θα σας πουν οτι πλεον δεν γινεται. Βεβαια πριν στηριχθειτε στην γνωμη οποιουδήποτε (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) καντε μια ερώτηση στα κεπ της περιοχης σας. Καλη επιτυχια σε ολους μας!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Πεστα ρε αγορι μου γιατι με το ζορι κρατιεμε να μην σιχτιρισω τους κακοβουλους εδω μεσα. Αντε φτανει!1500 ειναι και τελος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

PAPAXITOS έγραψε:Πεστα ρε αγορι μου γιατι με το ζορι κρατιεμε να μην σιχτιρισω τους κακοβουλους εδω μεσα. Αντε φτανει!1500 ειναι και τελος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τι ζόρι τραβάς εσύ ρε αδερφέ; Κάνε τα χαρτιά σου και μην μιλάς... Εγω παρακαλάω να βγάλει και άλλη... Σε ενοχλεί αυτό ή φοβάσαι τον ανταγωνισμό και λες ότι νάνε από την Κακια σου;

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

PAPAXITOS έγραψε:Πεστα ρε αγορι μου γιατι με το ζορι κρατιεμε να μην σιχτιρισω τους κακοβουλους εδω μεσα. Αντε φτανει!1500 ειναι και τελος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καταρχάς έχεις την προκυρηξη στα χέρια σου; Όχι... Ξέρεις πόσες θέσεις θα είναι σίγουρα; και πάλι ΟΧΙ... Τα νούμερα μπορούνε να αλλάξουνε γι'αυτό κόψε της εξυπνάδες... Μάζεψε χαρτιά και ραψτω

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Το λεω γιατι βλεπω λες οτι χρειαζονται ατομα μορφωμενα και ωριμα.. ενω και συ δεν εισαι και απο τους δυνατους! Παρολαυτα κανεις σαματα εδω μεσα! με 1850 δε περναγες ουτε απεξω και το οριο να σε επιανε!
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Παιδιά δεν καταλαβαίνω κάτι βοήθεια Εικόνα αυτός π έχει τελειώσει επαγγελματικο λύκειο πάει στ 20%
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Το λεω γιατι βλεπω λες οτι χρειαζονται ατομα μορφωμενα και ωριμα.. ενω και συ δεν εισαι και απο τους δυνατους! Παρολαυτα κανεις σαματα εδω μεσα! με 1850 δε περναγες ουτε απεξω και το οριο να σε επιανε!

Ωραία... πες μου εσύ το μόρφωση έχεις και τι μόρια... Να δούμε πόσα μαζεύεις αλλά δεν βλέπω να έχεις πει ποτέ πόσα μόρια έχεις... Μόνο να θάβεις του άλλους ξέρεις... Εγώ στα μόρια αυτά σου έβαλα ένα απολυτήριο λυκείου και ένα κατηγορίας Γ αυτοκινήτου...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ρε ***** οτι μαλονετε πισω απο το πσ σαν 15, χρονα ποσους και τι θα βγαλει αντι να βοηθιομαστε μεταξυ μας τι να πω
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δε χρειαζεται να τα πω... ειμαι μεσα ειτε παρει 1500 ειτε 500... αντε γεια!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Πετρο μας εχει πριξει με τις θεωριες σου αμα και αμα, αντε φτανει δεν βλεπεις οτι ολοι απο μια λεξη κρεμοντε; Κατ ευθειαν αρχισανε ολοι τις θεωριες και τρομοκρατητε ο κοσμος. Εισαι ατυχος το ειπαμε οκ ενταξει. Αλλα ασε να γραοφυμε εδω για πληροφοριες που ο κοσμςο αναζητα. Τα αν και εφσον φερνουν αναστατωση. Αντε καλη συνεχεια και υπομονη!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Θανος2468 έγραψε:Ρε ***** οτι μαλονετε πισω απο το πσ σαν 15, χρονα ποσους και τι θα βγαλει αντι να βοηθιομαστε μεταξυ μας τι να πω

Άμα έχεις 5-10 άτομα που σε αμφισβητουνε όλη την ώρα και λένε εικασίες και το τι είπανε στο τυπογραφείο και ούτε από έξω δεν περνάς και τέτοια το περιμένεις; Το ότι είναι στα χέρια της κυβέρνησης όλα αυτά δεν το σκέφτεται κανένας... Μόνο να χλευαζουνε και να κοροϊδεύουνε τον άλλον επηδη έχει τόσα μόρια , επηδη ελπίζει σε κάτι επηδη επηδη επηδη...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε χρειαζεται να τα πω... ειμαι μεσα ειτε παρει 1500 ειτε 500... αντε γεια!

Καλά κατάλαβα... Δεν είσαι καν... Κάνα μπουκάλι κρασί θα πας σε κανέναν υπουργό και μπήκες...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδια ο καθενας ειναι για τον εαυτο εαυτο του ας βοηθιομαστε στο τι χαρτια πρεπει να μαζεψουμε και τα αλλα αφηστε τα μακαρι να βγαλει 1500 τ οριο ηλικιας δυσκολο παραπσει το 30 για ειδικους φρουρους θελει παιδια πιο πολυ νεα η ταπηνει μ αποψη παντα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αρα πιστευεις οτι παιρνει βυσμα η μοριοδοτηση; Εσυ ελεγες δε παιρνει βυσμα... οτι να ναι , ειστε σε συγχηση εσεις οι ανω των 28!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης