Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Σσε μια βδομάδα θα βγει η προκηρηξη... υπομονή... σκέφτηκε ότι μπορεί κάποιος να έχει 3000.. την ημέρα των αθλημάτων να έχει πχ πυρετό. και κοπεί... υπάρχουν πολύ αστάθμητοι παράγοντες... λογικά στα 1520 άτομα.. η βάση θα είναι τώρα γύρω στο 19... 2011 η βάση ήταν 17...

Και έχει πολλούς Με τατουάζ θ κοπούν.. επίσης κάποιο δίπλωμα υποχρεωτικά... γλώσσα υποχρεωτικά... βεβαιώσεις διπλωμάτων το 2011 δε δεχόντουσαν...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Χαχα πήγα ρε αυτο εννοω αν θέλει κατι αλλο
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Petros_Gnou έγραψε:
Δεα347εδ έγραψε:Πέτρο η πηγή μ λεει για 1500... Ηρεμήστε λοιπόν γτ όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Φαντάσου όταν ανοίξουν και οι αιτήσεις και περιμένουμε με αγονια τα αποτελέσματα... Εκεί θα δεις τι πάει να πει ανγχος

Δεν αντιλέγω αλλά είπανε για 1500ατομα... Τα πράγματα μετά της εκλογές όμως άλλαξαν και μπορεί να αλλάξει και αυτό... Η πηγή σου λέει για τόσα άλλα δεν ξέρεις στα πόσα άτομα θα καταλήξουνε... Δηλαδή και 1000 άτομα να πάρει πχ πιο είναι το πρόβλημα; Όλοι δεν θα κάνετε τα χαρτιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πειράζει το νούμερο; Εφόσον βγήκε το Φεκ με τα προσόντα κλπ μαζέψτε τα χαρτιά και μην σας απασχολεί το πόσα άτομα θα πάρει...

Διότι τα 1000 άτομα δεν φτάνουν σε μας. Τα 1500 δεν κατέβηκαν έτσι στον υπουργό. Είδαν τις ανάγκες που χρειάζονται. Επίσης πρέπει να στηθεί μια υπηρεσία από την αρχή (ΔΕΛΤΑ). Εκεί χρειάζεται νέο αίμα. Άτομα κάτω των 30 να μπορούν να αποδώσουν. Να πάει ο 35, ο 40αρης να κάνει τι; Μπορεί να τρέξει κλπ. ΟΧΙ.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγώ θέλω να πάω υμετ
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Strike13 έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:
Δεα347εδ έγραψε:Πέτρο η πηγή μ λεει για 1500... Ηρεμήστε λοιπόν γτ όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Φαντάσου όταν ανοίξουν και οι αιτήσεις και περιμένουμε με αγονια τα αποτελέσματα... Εκεί θα δεις τι πάει να πει ανγχος

Δεν αντιλέγω αλλά είπανε για 1500ατομα... Τα πράγματα μετά της εκλογές όμως άλλαξαν και μπορεί να αλλάξει και αυτό... Η πηγή σου λέει για τόσα άλλα δεν ξέρεις στα πόσα άτομα θα καταλήξουνε... Δηλαδή και 1000 άτομα να πάρει πχ πιο είναι το πρόβλημα; Όλοι δεν θα κάνετε τα χαρτιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πειράζει το νούμερο; Εφόσον βγήκε το Φεκ με τα προσόντα κλπ μαζέψτε τα χαρτιά και μην σας απασχολεί το πόσα άτομα θα πάρει...

Με αναφέρεις ηλικία πάλι και ουσιαστικά κάνεις φασαρία χωρίς λόγο... Το ότι ειμαι 29 και κάποια άτομα κοιτούσαμε να μπούμε διότι τόσα χρόνια μαζεύαμε χαρτιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να λες και ότι νάνε... Δεν μιλάω για κανενα όριο... Μιλάω στο ότι τα σχέδια της χώρας μετά της εκλογές άλλαξαν... Μπορεί να πει αντί για 1500 άτομα να πάρω 1000 και τα 500 να τα βάλω στο Λιμενικό πχ... Δεν ξέρεις ποιος είναι ο σχεδιασμος... Μπορεί να πάρει και 1500... εξάλλου τα νούμερα τα έχουμε δει να αλλαζουνε και σε παλαιότερες προκυρηξεις...

Διότι τα 1000 άτομα δεν φτάνουν σε μας. Τα 1500 δεν κατέβηκαν έτσι στον υπουργό. Είδαν τις ανάγκες που χρειάζονται. Επίσης πρέπει να στηθεί μια υπηρεσία από την αρχή (ΔΕΛΤΑ). Εκεί χρειάζεται νέο αίμα. Άτομα κάτω των 30 να μπορούν να αποδώσουν. Να πάει ο 35, ο 40αρης να κάνει τι; Μπορεί να τρέξει κλπ. ΟΧΙ.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Παιδια οπως το 11 θα ειναι με 1500 αυομα ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβιλες
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Με αναφέρεις ηλικία πάλι και ουσιαστικά κάνεις φασαρία χωρίς λόγο... Το ότι ειμαι 29 και κάποια άτομα κοιτούσαμε να μπούμε διότι τόσα χρόνια μαζεύαμε χαρτιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να λες και ότι νάνε... Δεν μιλάω για κανενα όριο... Μιλάω στο ότι τα σχέδια της χώρας μετά της εκλογές άλλαξαν... Μπορεί να πει αντί για 1500 άτομα να πάρω 1000 και τα 500 να τα βάλω στο Λιμενικό πχ... Δεν ξέρεις ποιος είναι ο σχεδιασμος... Μπορεί να πάρει και 1500... εξάλλου τα νούμερα τα έχουμε δει να αλλαζουνε και σε παλαιότερες προκυρηξεις...
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kirios έγραψε: Παιδια οπως το 11 θα ειναι με 1500 αυομα ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβιλες
1200 Πήρε το 2011...
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Εν τω μεταξύ βγάζουν 40ρηδες έξω στις μηχανές και οι ανώτεροι τους λένε κάντε υπομονή 2,3 μήνες μέχρι να μπει καινούργιο αίμα και μετά θα σας βολέψω ή κανένα περιπολικό ή κάπου αλλου
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλα θα γινει οταν μπειτε η μπουμε μεσα του ραμπο το καγκελο!!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οπιοι πανε δελτα θα γινετε χαμος παντος απο φίλους που είναι μέσα θα γίνει της *****
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Το θέμα ηλικίας εξάλλου δεν παίζει ρόλο... Όπως μου είπε και ένας φίλος μου αστυνομικός που είναι 15 χρόνια στο σώμα μου λέει Θέλουμε άτομα με μυαλό και όχι αγράμματους και ότι νάνε όπως έγινε πάλι... Έχω δει Ε. φ. με απολυτήριο 10 και 11 και επηδη μου πήγε ΔΕΑ εδ μπήκε ε. φ. και μου γράφει το νομίζω (νωμιζω)Τέτοια άτομα να τα κάνουμε τι?; Επισεις το όριο ηλικίας και να πήγαινε μου λέει 30 δεν σημαίνει ότι ένας 20αρης ή 25 μπορεί να είναι καλύτερος από τον 30αρη... Απλά γενικά στην αστυνομία θέλουνε νεαρούς σε ηλικίας για να τους κρατήσουνε πιο πολλά χρόνια... Μπορεί ένας 30αρης να είναι πολύ καλύτερος από έναν 25αρη... Με λίγα λόγια το όριο ηλικίας δεν παίζει κανέναν απόλυτος λόγο... Άτομα με μυαλό θέλουμε και να τους κόβει..

Αυτά μου είπε και αυτά σας λέω... Το ότι δεν άλλαξε ένα όριο δεν σημαίνει και πολλά απλά πίστευε και αυτός ότι μετά από χρόνια θα άλλαζαν κάτι... Τεσπα μαζεψτες τα χαρτιά σας και αφήστε τα όρια ηλικίας και τα πολυτεκνα κλπ... Ότι είναι να γίνει θα γίνει και με αυτά αλλά και με της θέσεις

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Petros_Gnou έγραψε: Με αναφέρεις ηλικία πάλι και ουσιαστικά κάνεις φασαρία χωρίς λόγο... Το ότι ειμαι 29 και κάποια άτομα κοιτούσαμε να μπούμε διότι τόσα χρόνια μαζεύαμε χαρτιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να λες και ότι νάνε... Δεν μιλάω για κανενα όριο... Μιλάω στο ότι τα σχέδια της χώρας μετά της εκλογές άλλαξαν... Μπορεί να πει αντί για 1500 άτομα να πάρω 1000 και τα 500 να τα βάλω στο Λιμενικό πχ... Δεν ξέρεις ποιος είναι ο σχεδιασμος... Μπορεί να πάρει και 1500... Εξάλλου τα νούμερα τα έχουμε δει να αλλαζουνε και σε παλαιότερες προκυρηξεις...
Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου. Μιλάς και γι άλλο υπουργείο (άλλο ταμείο). Στην αστυνομία θα είναι 1500. Στο λιμενικό ούτε ξέρω, ούτε μ ενδιαφέρει. Επίσης και η Ποασυ και η Ποαξια φώναζαν γι αυτή την προκήρυξη, αλλά δεν την σταματάει τπτ είναι 100%. Το ότι δεν έβγαλε από το 2011 προκήρυξη, δεν ευθύνομαι εγώ. Εγώ λέω τα πράγματα ως έχουν. Ούτε προσωπικά έχω μαζί σου, ούτε τπτ. Ευκαιρία υπήρχε για σας το 2011, όπως μπήκαν πολλά άτομα της ηλικία σου τότε. Εγώ λέω το τι χρειάζεται εκ του σώματος.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Εννοω προθεσμιες και τετεια
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Strike13 έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε: Με αναφέρεις ηλικία πάλι και ουσιαστικά κάνεις φασαρία χωρίς λόγο... Το ότι ειμαι 29 και κάποια άτομα κοιτούσαμε να μπούμε διότι τόσα χρόνια μαζεύαμε χαρτιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να λες και ότι νάνε... Δεν μιλάω για κανενα όριο... Μιλάω στο ότι τα σχέδια της χώρας μετά της εκλογές άλλαξαν... Μπορεί να πει αντί για 1500 άτομα να πάρω 1000 και τα 500 να τα βάλω στο Λιμενικό πχ... Δεν ξέρεις ποιος είναι ο σχεδιασμος... Μπορεί να πάρει και 1500... Εξάλλου τα νούμερα τα έχουμε δει να αλλαζουνε και σε παλαιότερες προκυρηξεις...
Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου. Μιλάς και γι άλλο υπουργείο (άλλο ταμείο). Στην αστυνομία θα είναι 1500. Στο λιμενικό ούτε ξέρω, ούτε μ ενδιαφέρει. Επίσης και η Ποασυ και η Ποαξια φώναζαν γι αυτή την προκήρυξη, αλλά δεν την σταματάει τπτ είναι 100%. Το ότι δεν έβγαλε από το 2011 προκήρυξη, δεν ευθύνομαι εγώ. Εγώ λέω τα πράγματα ως έχουν. Ούτε προσωπικά έχω μαζί σου, ούτε τπτ. Ευκαιρία υπήρχε για σας το 2011, όπως μπήκαν πολλά άτομα της ηλικία σου τότε. Εγώ λέω το τι χρειάζεται εκ του σώματος.

Και το 2014 υπήρχε ευκαιρία αλλά την πήρανε πίσω... Κγω σου λέω τι μου λένε και πως έχουνε τα πράγματα... Έχω θείο διοικητή στην αστυνομία, άλλο θείο μου συνταξιούχο, φίλους αστυνομικούς και χίλια 2... Το να άλλαζε πχ το όριο ηλικίας όπως σου είπα και πιο πάνω δεν επηρεάζει πουθενά... Μόνο στο ότι θα απασχοληθουνε οι νέοι πιο πολύ στην αστυνομία... Έχω δει 40αρη που λες και 35αρη να ρίχνει στο τρέξιμο που είπες 20αρη... Δεν παίζει ρόλο η ηλικία που λέτε πολλοί... Αλλού είναι το θέμα... Τώρα το τι θα γίνει με της θέσεις δεν το ξέρεις καθόλου... Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Τα χαρτιά να μαζέψουνε τα παιδιά και να αφήσουνε τα υπολοιπα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες