Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Εγώ συγκεντρώνω 1520 μόρια μήπως να μην πάω καν να κάνω την αίτηση και να μην μαζέψω τα χαρτιά μου γιατί για να μπω εγώ με τόσα λίγα μόρια θέλει ουσιαστικά θαύμα να γίνει είναι, αδύνατον να μπω εγώ δεν νομίζω εσείς τι λέτε να τα κάνω τα χαρτιά;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Bill931 έγραψε:Για αυτό αυτά που ακούγονται για αντισυνταγνατικοτητας κριτηρίων είναι αστεία. Έτσι το μόνο κριτήριο θα είναι τ απολυτηριο και οι ξένες γλώσσες. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η τρικμτεκνια κτλ γιατί υπάρχουν αποφάσεις όμως σε άλλα σώματα. Όπως το λιμενικό θεωρεί ότι χρειάζεται μεγαλύτερο ποσοστό ειδικών δυνάμεων έτσι και η αστυνομία θεωρεί οτ πρέπει να μοριοδοτουνται ειδ δυνάμει; δεα κτλ. Μα αυτή τη λογική πρέπει να καταργηθεί ως αντισυνταγματικη και η προκήρυξη του Λιμενικου... Δεν στέκουν αυτά ρε παιδιά.

Αστεία δεν ειναι... Απλά θέλουνε άτομα στην αστυνομία μορφωμένα και όχι με ένα απολυτήριο λυκείου 10+ ΔΕΑ εδ+ να πάει αυτόματος στα 2000 μόρια και να είναι με αυτά τα 2 μέσα στην προκυρηξη... Επισεις το ίδιο με του πολύτεκνους τριτεκνους κλπ... Ένα ποσοστό θέσεων... Πχ από της 1500 θα μπούνε μόνο 100 άτομα τριτεκνοι και πολύτεκνοι όπως γίνεται σε άλλες προκυρηξεις και θέλει και ο Μητσοτάκης να το κάνει τώρα

Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Diogenis έγραψε:Εγώ συγκεντρώνω 1520 μόρια μήπως να μην πάω καν να κάνω την αίτηση και να μην μαζέψω τα χαρτιά μου γιατί για να μπω εγώ με τόσα λίγα μόρια θέλει ουσιαστικά θαύμα να γίνει είναι αδύνατον να μπω εγώ δεν νομίζω εσείς τι λέτε να τα κάνω τα χαρτιά;
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Θανος2468 έγραψε: Ο Μητσοτάκης προεκλογικά ειπε για 1500 μετα τις εκλογές ξανα είπαν. Για 1500 Και ο υπουργος μαζι!1500 Θα πάρει αφήστε την κλάψα
Όπως το λες είναι. Θα είναι πισωγύρισμα να μην πάρει 1500. Οι 500 δεν φτάνουν σε μας ούτε για ζήτω. Επίσης ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και στο ΦΕΚ είναι μέχρι 28 ετών. Επίσης θα ξανά πω αφού στους πρώτους μήνες ο μισθός θα είναι ΔΟΚΙΜΟΥ (πολύ μικρά ποσά 300Ε κατι τέτοιο), επίσης για μερικούς μήνες μπορεί να μην πληρωθείτε (όπως συνέβη με μας το 2011) δεν τίθεται κανένα θέμα Προϋπολογισμού. Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Για τους άσχετους που μπαίνουν πάλι και τρομοκρατούν τον κόσμο... Η προκυρηξη θα έχει βγει μέχρι 15 αυγουστου. Επίσης τα προσόντα προφανώς δεν αλλάζουν αφού βγήκε το φεκ καθώς και τα ατομα... Σας παρακαλώ μην μου ανεβάσετε την πίεση πάλι... Ότι σας έχω πει έχει βγει εξάλλου... 😉
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεα347εδ έγραψε:Για τους άσχετους που μπαίνουν πάλι και τρομοκρατούν τον κόσμο... Η προκυρηξη θα έχει βγει μέχρι 15 αυγουστου. Επίσης τα προσόντα προφανώς δεν αλλάζουν αφού βγήκε το φεκ καθώς και τα ατομα... Σας παρακαλώ μην μου ανεβάσετε την πίεση πάλι... Ότι σας έχω πει έχει βγει εξάλλου... 😉

Επηδη ξέρω ότι αναφέρεσε σε μένα το θέμα δεν είναι το ΦΕΚ κλπ αλλά το πόσα άτομα θα πάρει γιατί έχουνε γίνει αυτά με την Τουρκία και χρειάζονται και Λιμενικό, συνοριοφύλακες, στρατό παντού... Οπότε μπορεί να κόψουμε από κάπου και πάρουνε αλλού μπορεί και όχι... Σενάρια είναι αυτά από την στιγμή που δεν ξέρεις πόσα άτομα θα πάρει...

Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

ΔΕΑ για τα άτομα έχεις κάποια σίγουρη ενημέρωση ότι είναι 1500;
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πέτρο η πηγή μ λεει για 1500... Ηρεμήστε λοιπόν γτ όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Φαντάσου όταν ανοίξουν και οι αιτήσεις και περιμένουμε με αγονια τα αποτελέσματα... Εκεί θα δεις τι πάει να πει ανγχος
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Δεα347εδ έγραψε: Για τους άσχετους που μπαίνουν πάλι και τρομοκρατούν τον κόσμο... Η προκυρηξη θα έχει βγει μέχρι 15 αυγουστου. Επίσης τα προσόντα προφανώς δεν αλλάζουν αφού βγήκε το φεκ καθώς και τα ατομα... Σας παρακαλώ μην μου ανεβάσετε την πίεση πάλι... Ότι σας έχω πει έχει βγει εξάλλου... 😉
Μπορεί και πιο γρήγορα από 15 Αυγούστου... Δυστυχώς μπαίνουν οι πικραμένοι. Να βγουν 1,2,3,10 προκηρύξεις, να γίνει το όριο 30,35,45 ετών, να αλλάξουν τα μόρια να, να να. Στέλνουν επιστολές παντού. Απορώ πως δεν έχουν στείλει ακόμα, τα άτομα που θα παρθούν να μην είναι καραφλοί θα γλιστράει το καπέλο... Οτι να ναι... Πανικοβάλλουν τους πραγματικούς ενδιαφερόμενους χωρίς λόγο.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Καπιος μάγκας να μ πει εχω Φοτοτυπια δίπλωμα στρατού λύκειο ταυτότητα οικογενειακή κατάσταση 2 φοτογραφιες θελει κστι αλλο η αυτα και πάω τμημα?,
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεα347εδ έγραψε:Πέτρο η πηγή μ λεει για 1500... Ηρεμήστε λοιπόν γτ όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Φαντάσου όταν ανοίξουν και οι αιτήσεις και περιμένουμε με αγονια τα αποτελέσματα... Εκεί θα δεις τι πάει να πει ανγχος

Δεν αντιλέγω αλλά είπανε για 1500ατομα... Τα πράγματα μετά της εκλογές όμως άλλαξαν και μπορεί να αλλάξει και αυτό... Η πηγή σου λέει για τόσα άλλα δεν ξέρεις στα πόσα άτομα θα καταλήξουνε... Δηλαδή και 1000 άτομα να πάρει πχ πιο είναι το πρόβλημα; όλοι δεν θα κάνετε τα χαρτιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας πειράζει το νούμερο; Εφόσον βγήκε το Φεκ με τα προσόντα κλπ μαζέψτε τα χαρτιά και μην σας απασχολεί το πόσα άτομα θα πάρει...

Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Strike δεν αλλαζει η μοριοδοτηση όσες επιστολές και ας στείλουν... Βγεικε το φεκ.. Τελείωσε το θέμα... Το μονο που αν θέλουν να αλλάξουν θα είναι τον αριθμό ατόμων που θα παρουν... Αλλα αυτο δεν θα γίνει ξαναλέω... Θα δείτε ότι έχω δίκιο πάλι... Μου χρωστάτε καφε μόλις ανέβω Αθήνα... 😂
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δες σε κερνάω οτι θες απαντά λιγο σε αυτό που ρώτησα
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Θάνο κοψου... Πέρα απτην πλάκα. Πήγαινε κέπ και βγάλε στρατολογικη κατάσταση τύπου Α
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χαχα πήγα ρε αυτο εννοω αν θέλει κατι αλλο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες