Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω τελειώσει ΤΕΕ.
Έχω ένα πτυχίο ειδικότητας από το ΤΕΕ κ ένα απολυτηριο απ το ΤΕΕ..
Αν δηλώσω το πτυχίο μπαίνω στην Β' κατηγορία;
Κ αν δηλώσω το απολυτηριο μπαίνω στην Α';
Ή επειδή έχω τελειώσει ΤΕΕ μπαινω αυτόματα στην Β' ότι κ να δηλώσω;
Δν έχω καταλάβει ας με βοηθήσει κάποιος...
Έχω ένα πτυχίο ειδικότητας από το ΤΕΕ κ ένα απολυτηριο απ το ΤΕΕ..
Αν δηλώσω το πτυχίο μπαίνω στην Β' κατηγορία;
Κ αν δηλώσω το απολυτηριο μπαίνω στην Α';
Ή επειδή έχω τελειώσει ΤΕΕ μπαινω αυτόματα στην Β' ότι κ να δηλώσω;
Δν έχω καταλάβει ας με βοηθήσει κάποιος...
Ο Μητσοτάκης προεκλογικά ειπε για 1500 μετα τις εκλογές ξανα είπαν. για 1500 Και ο υπουργος μαζι!1500 Θα πάρει αφήστε την κλάψα
χαχαχα το είπε ο Χρυσοχοΐδης τι είπε ο Μητσοτάκης. Ρε πάτε καλά ρε; Βασιζεστε στο τι παπατζα λένε οι πολιτικοί ακόμη; Περάσαμε ολόκληρο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και εσείς ακόμη βασίζεστε σε πολιτικούς; Ελλάς το μεγαλείο σου! ΧαχαχαχαχαΘανος2468 έγραψε:Ο Μητσοτάκης προεκλογικά ειπε για 1500 μετα τις εκλογές ξανα είπαν. για 1500 Και ο υπουργος μαζι!1500 Θα πάρει αφήστε την κλάψα
Έχω ελπίδες με 2620 για τα 400 άτομα;
1500 φέτος και επιπλέον 1000 σε βάθος 4ετιας.2500 ήταν ο σχεδιασμός και το έσπασαν έτσι για δημοσιονομικούς λόγους. Οι 1000 θα πάνε για αστυνομικό γειτονιάς και οπκε.
Ρε παιδιά πήγα σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης μου να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω από τώρα την αίτηση για την προκήρυξη και να μάθω κάτι πληροφορίες που ήθελα και ο φύλακας κάτω με είπε ότι δεν ξέρουν κάτι ακόμα όταν βγει τότε θα μάθουν περισσότερα. Τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ενημερωμένα για την προκήρυξη τι φάση όλο αυτό ξέρει κανείς να με πει;
Πως θα κάνεις αίτηση εφόσον ακόμα δν έχει δημοσιευθεί προκυρηξη;
Τώρα έχει βγει μόνο το ΦΕΚ κ έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα κυβερνήσεως. Ή προκυρηξη για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις δν έχει βγει ακόμα.
Αρα τα τμήματα δν είναι ακόμα ενημερωμένα για τπτ.
Αρα τα τμήματα δν είναι ακόμα ενημερωμένα για τπτ.
δεν είναι υποχρεωμένο όλο το προσωπικό να ξέρει για την προκήρυξη.Diogenis έγραψε:Ρε παιδιά πήγα σήμερα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης μου να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω από τώρα την αίτηση για την προκήρυξη και να μάθω κάτι πληροφορίες που ήθελα και ο φύλακας κάτω με είπε ότι δεν ξέρουν κάτι ακόμα όταν βγει τότε θα μάθουν περισσότερα. Τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ενημερωμένα για την προκήρυξη τι φάση όλο αυτό ξέρει κανείς να με πει;
πρώτα πρέπει να βγει η προκήρυξη και μετά γίνονται οι αιτήσεις στα α. Τ (πρωινές ώρες) σε αστυνομικό που θα οριστεί για αυτό τον σκοπό.
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Φανή κάνεις δνε ξέρει να σου πει αλλά σαν επιλαχών κάτι γίνεται
Φανη ναι εχεις θελω να πιστευω πως μεσα θα εισαι αλλα αν οχι κ σαν επιλαχων σιγουρα ειναι αρκετα τα μορια σου!!
Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία... Βλέπω ότι ξέρετε πολύ καλά τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών!
Βγαίνουν πρώτα τα αποτελέσματα των μορίων;
Δηλαδή αν έχω επαρκή μόρια θα το γνωρίζω πριν να δώσω αθλήματα και περασω τα υγειονομικά;
Η απλά κάνουμε τα χαρτιά μας δεν γνωρίζουμε την κατάταξη μας και συνεχίζουμε στα υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικες δοκιμασίες;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Βγαίνουν πρώτα τα αποτελέσματα των μορίων;
Δηλαδή αν έχω επαρκή μόρια θα το γνωρίζω πριν να δώσω αθλήματα και περασω τα υγειονομικά;
Η απλά κάνουμε τα χαρτιά μας δεν γνωρίζουμε την κατάταξη μας και συνεχίζουμε στα υγειονομικές, αθλητικές και ψυχοτεχνικες δοκιμασίες;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Εντάξει ευχαριστώ για την απάντηση
Ρε παιδιά γιατί γίνεται όλο αυτό?; Ένα σιτε έγραψε για 2 προκυρηξεις και το έχουμε κάνει θέμα εδώ μέσα, το οποίο επικαλείται και ότι έχει πληροφορίες κι από αυτό το φόρουμ. Ότι έχουν πάρει τηλέφωνα λέει στου χρυσοχοιδη το γραφείο. Δεν πιστεύω τίποτα παιδιά εξάλλου δεν θα μπει στον προϋπολογισμό του 19 και αύριο να βγει η προκήρυξη, μην τρελαινομαστε χωρίς λόγο.
1500 θα βγάλει παιδιά .. αυτό με Τ όρια δεν παίζει.. τότε πολύ θα αιτηθούν ν ανεβεί το όριο από πανελλαδικές κ χίλια δυο.. χαλαρώστε.. πολύ πιθανόν ν είναι ψαρωτικα από άτομα άνω το ν 28.. μου είπε.. άκουσα... από υπουργείο κλυπ αφήστε τ.. εκτός αν τ ακούσατε με Τ ίδια σας τ αυτιά .. προσωπικά ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες