Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν ξερω εαν το προσεξατε αλλα στο φεκ λεει οτι οι ειδικοι φρουροι κανουν εκπαιδευση τουλαχιστον 3 μηνες! Δεν ελεγε για 4. Οποτε ισως η πρακτικη να ειναι και 1 μηνας!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Wolver κανονισε να μη μπεις μαγκα μου, ε ! Θελω να εκπροσωπησεις την Βολαρα !

Θέλουν να σας πετάξουν έξω όσο πιο γρήγορα γίνεται
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Ακριβώς. Όλα θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Σε μας έχουν πει εντός 2019 οι συνάδελφοι θα είναι στις υπηρεσίες τους (Δελτα, Διας κλπ).wolver έγραψε: Δεν ξερω εαν το προσεξατε αλλα στο φεκ λεει οτι οι ειδικοι φρουροι κανουν εκπαιδευση τουλαχιστον 3 μηνες! Δεν ελεγε για 4. Οποτε ισως η πρακτικη να ειναι και 1 μηνας!
Ολα θα γινουν lefteri χαχα. Την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα

Τροποποίηση της 7002/12/1-στ/27.9.1999 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης «Εκπαίδευση Ειδικών Φρουρών» (Β΄ 1845). Δειτε τι λεει! Οντως θα βγουμε πολυ γρηγορα! Μειωσανε 1 μηνα πρακτικης!
Ακριβώς. Ενδεικτικά θα πω. Μέχρι 20 Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις. Μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου αθλήματα, ορκομοσία, τέλος Σεπτέμβρη στις σχολές,2 μηνάκια εκεί, μετά πρακτική και λιγο πριν το τέλος του 19 στις υπηρεσίες σας.wolver έγραψε: Τροποποίηση της 7002/12/1-στ/27.9.1999 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης «Εκπαίδευση Ειδικών Φρουρών» (Β΄ 1845). Δειτε τι λεει! Οντως θα βγουμε πολυ γρηγορα! Μειωσανε 1 μηνα πρακτικης!
Παιδιά η τριτεκνια πως πάει να είναι κατο των 23 αλιος δεν πιάνετε?
Που θα βρεθουν τα χρηματα να μας πληρωσει εντος του ετους ομως; Δυσκολα μου ακουγονται αυτα εν ετη 2019... Αφου οι προσληψεις θα επιβαρυνουν τον προϋπολογισμο του 2020!
Μπερδεύεσαι... Πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα παίρνεις σα δόκιμος; Και βασικά ποιος σου είπε ότι θα πληρωθείς άμεσα τους πρώτους μήνες; Στην αστυνομία θα μπείτε. Η αστυνομία είναι σαν την παροιμία "με σάλιο και υπομονή... ".wolver έγραψε: Που θα βρεθουν τα χρηματα να μας πληρωσει εντος του ετους ομως; Δυσκολα μου ακουγονται αυτα εν ετη 2019... Αφου οι προσληψεις θα επιβαρυνουν τον προϋπολογισμο του 2020!
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ ! Πολύτεκνοι και τριτεκνοι χάνεται η ιδιότητα αν ειμαι 23 πχ;
Τα αγγλικά θέλουν μετάφραση η όπως είναι έτσι
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-elas-olokliri-i-episimi-apofasi-gia-tis-proslipseis
Και στο φεκ επίσημα
Και στο φεκ επίσημα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Και γω αυτο πιστευω το 2020 θα τους βγαλουν εξω παιδια το ξαναλεω ακριβος οπως το 11 θα ειναι
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να κάνει αιτήση σε 2 προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας ή και περισσότερες ταυτόχρονα, και εφόσον αυτές τρέχουν παράλληλα ή η μία μετά την άλλη και πριν βγουν τα αποτελέσματα της κάθε μιας.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες