Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Παιδιά το ποσό άτομα θα πάρει είναι άγνωστο καθώς όπως είπα Υπάρχει περίπτωση να πάρει και Συνοριοφυλακες... Μπορεί να τα μοιρασουνε μπορεί να βγει και κατευθείαν για 1500 θέσεις... Εφόσον δεν έχει βγει το ΦΕΚ μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε
Σκεφτείτε ότι βγήκε η διαταγή θα βγει ΦΕΚ θα πάει γ ψήφιση κ μετά θα εκδοθεί η προκυρηξη.. τ σημαίνει αυτό ; Ότι θα περάσει κ οικονομική επίτροπη άρα όλα εκεί θα παίξουν
-
- Λοχαγός
Πάντως λένε μεταξύ Μέσα Αυγούστου με Σεπτεμβρίο θα βγει... Εγώ αυτό άκουσα σήμερα
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ποσο καιρο παιρνει ολο αυτο; Υποτιθεται οτι το υπουργειο οικονομικων εχει συμφωνησει εδω και καιρο γι αυτο φωναζαν για 1500 απο την αρχη. Ειχαν κανει τα κουμαντα τους υποτιθεται!
Εγώ μιλ Τώρα με Φίλο που υπηρετεί κ μ Είπε τ παιδιά λένε έχει βγει η διαταγή για προκυρηξη και θα ψηφιστεί σήμερα αύριο και τ ανέφερα όμως στην ψήφιση η στο οικονομικών μπορεί να κοπεί κ μ Λέει δεν νομίζω φίλε αλλά θα δουμε
Σωστος ο Ι μακ. Επίσης προσέχετε τι γράφετε γτ θα δημιουργηθεί συνγχηση. Είχα προαναφέρει ότι θα βγει Αύγουστο το οποίο το έμαθα από συγγενικο πρόσωπο και όχι ράδιο αρβύλα. επισης έρχομαι και ξαναλέω ότι έμαθα ότι προκυρηξη θα μείνει ως έχει και από μέρα σε μέρα θα βγει το φεκ. Μην με ρωτήσετε πάλι από που το έμαθα... οποιος θέλει να με ρωτήσει από που ας μ στειλει προσωπικό μνμ. Σας ευχαριστώ
-
- Λοχαγός
Dea pz έγραψε:Εγώ μιλ Τώρα με Φίλο που υπηρετεί κ μ Είπε τ παιδιά λένε έχει βγει η διαταγή για προκυρηξη και θα ψηφιστεί σήμερα αύριο και τ ανέφερα όμως στην ψήφιση η στο οικονομικών μπορεί να κοπεί κ μ Λέει δεν νομίζω φίλε αλλά θα δουμε
Και να βγει θα πάει στον προϋπολογισμό του 2020... οπότε μην σε ανχωνει αυτό
Επίσης οτι σας έχω πει μέχρι τώρα έχω πέσει και μέσα... Οπότε παιδιά άδικα αγχωνεστε
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Δεα347εδ έγραψε:Επίσης οτι σας έχω πει μέχρι τώρα έχω πέσει και μέσα... Οπότε παιδιά άδικα αγχωνεστε
ΔΕΑ εσύ εμαθες δηλαδη οτι θα βγει σε λίγες μέρες; Για τα ατομα εμαθες?
Καθε πληροφορία σου εννοείται ειναι χρήσιμη για ολους μας. Ολοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε
θα μοριοδοτηθούν αυτοί που έχουνε CE κατηγορία φορτηγού Γιατί δεν είδα κάπου να το λέε, Αν ναι!!! τιμωρίαπαίζουν;
Όλοι έχουν ελπίδες γιατί δεν ξέρεις τι θα παίξει
Παιδιά σας είπα 1500 θα πάρει... Η προκυρηξη θα βγει ως έχει... Καλή επιτυχία σε όλους μας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Εγω πιστευω οτι θα πρεπει να καταθεσουμε τα δικεολογιτικα εως 15 σεπτεμβριου καπου εκει και θα δοσουμε αθληματα αν μπις αρχες οκτωμβριου
Μην ακούτε κανένα και μην αγχώνεστε τσάμπα... ολοι να τα κάνουμε και ας μπουν αυτοί π το αξίζουν... Πολύ ράδιο αρβύλα έπεσε χωρίς λόγο... Επίσης γιατί είδα κάτι για βισματα να λέτε όλοι έχουμε μην κρυβόμαστε... Αλλα... Το βισμα μπαίνει στα υγειονομικά και αθλήματα. Όχι στα μόρια. αυτή είναι η γνώμη μ σε αυτό... Τα μόρια μας θα είναι απλά μαθηματικά με πίνακες με ονόματα... Οπότε μην ανχωνεστε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες