Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν τους βγαλει ετσι εμεις που ειμαστε οριο περνουμε τα @@ μας χαχαχαχα.. η βαση με τους 500 θα παει 2600
Πυρηνικη φυσικη πρεπει να εχεις τελειωσει μετα για να μπεις!!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos πιστευω και λιγα ειπες. Μη ξεχνας θα υπαρξουν ΠΑΡΑ πολλες αιτησεις και μερικοι εχουν και 3.000 μορια, οπως ολοι της Β κατηγοριας θα κανουν στην Α'. Αν παρει 500 ατομα βαση 2700 και επιλαχων με το ζορι κανα 2600. Θα κλαψει πολυ κοσμος.
Λογικά σκεπτόμενοι όπως έγραψα αν δεν είχαν έγκυρα το νούμερο κ γενικά δεν θα λέγανε για 1500 ένας. Προθυπουργος κ δυο υπουργοί .. πριν βγουν κυβερνήσει είχαν σχεδιάσει πολλά καθώς το γνώριζαν.. χαλαρώστε.. μπορεί αυτό μ τα 500 ν είναι ράδιο αρβύλα όπως λέγανε θα κοπούν μόρια.. αλλάζει. Ηλικία κλυπ.. είδατε μόνο τ Τατόυ άλλαξαν.. απλά εγώ ρώτησα αν ξέρει κανείς παίζει το έντυπο να ήταν μούφα με την αίτηση ; Πάντως σήμερα π μιλ μ βουλευτή ΝΔ μ είπε. Θέλουν να τους πάρουν μέχρι τέλος 2019
Όσο για τις πολλές αιτήσεις μην ξεχνάμε ότι πολλά άτομα από επαρχία θέλουν μπορούν αλλ δεν θα πάνε για λόγους οικονομικούς
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αν εχω στα χερια μ το διπλομα του φορτιγου τελη αυγουστου προλαβενω τη λετε ;
Πιστευω πως ναι.. μην σ παρω κ στο λαιμο μ αλλα ετσι πιστευω εγω
Παιδιά αν δείτε όσοι Γράφουμε εδώ ήμαστε μετρημένοι. Κάτι σημαίνει αυτό .. θ έχει πολλές αιτήσεις γιατί πολύ θέλουν αλλά λίγοι έχουν ιδέα από μόρια κλπ.. πιστεύω οι βάσεις θα είναι σαν το 11 λίγο πιο πάνω. Ίσως.. ναι μεν έχει χρόνια μα βγάλει αλλά αρκετές. Γενιές έχασαν την εύκαιρια να δώσουν κ πολλοί νέοι δεν ασχολήθηκαν γιατί είδαν πως δεν έβγαινε τόσα χρόνια
Πολλοι ναι.. αλλα η ζωη δεν σταματαει στις προκυρηξεις... αλλος τα μαζεψε για παρτυ του κ για τον ιδιοτικο τομεα.. το να εχεις διπλωμα πχ γ η αγγλικα χαμενα δεν θα πανε στη ζωη σου.. το γ πχ για την αστυνομια χαμενο παει
Θα ήθελα να δω τι γράφανε και το 11 και τι λέγονταν !
Πάντως οι συνδικαλιστές ετοιμάζουν συγκέντρωση να δουν τι θα κάνουν
Όχι εσένα θα σε κόψουν από ορθογραφία μην κάνεις αίτησηKirios έγραψε:Αν εχω στα χερια μ το διπλομα του φορτιγου τελη αυγουστου προλαβενω τη λετε ;
Εγώ θέλω να γίνω αγροφύλακας... ξέρετε άμα θα βγει καμία προκήρυξη έχει καιρό να βγει.. αντί να τους πάρει με πανελλήνιες κάνει πάλι έκτροπα και θα μπουν βύσματα χωρίς ΑΣΕΠ και πανελλήνιες, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
-
Με 2510 εχω ελπιδες αν βγει πρωτα ο θεος;
-
Λαρωσε κολογαυρε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες