Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

marine575 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Όταν με το καλό έρθει η ώρα για τα χαρτιά επειδή ή δεν διάβασα καλά ή μου διέφυγε, τον τίτλο ξένων γλωσσών π. χ lower τον θέλει μεταφρασμένο ή απλά αντίγραφο γιατί πιστεύω ότι αντίγραφο διάβασα. Αν το πρόσεξε κάποιος καλύτερα από εμένα ας κάνει έναν κόπο να απαντήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους.

Νομιζω μεταφρασμενο απο δικηγορο

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

HELLENICPOWER Δεν ειπα προσωπικα για σενα, και ουτε προσωπικα για κανεναν. Διαλογος παντα ειναι καλο να γινεται με αντιφασεις και τα σχετικα, αλλα οταν μερικοι επιτιθενται εκ του προσωπικου, τοτε κυριοι δεν ειστε ουτε για την Αστυνομια αλλα ουτε για κανενα αλλο σωμα.
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Παιδιά καλησπέρα, που αναφέρει τον ΔΜΣ μέσα στην απόφαση με τα προσόντα που διαβάσαμε;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οσο για τα ξενα κρατη που λες Πετρο με την ηλικια, συμφωνω μαζι σου. Πας και με το καλημερα σου λενε παρε αυτο διαβασε το και αν περασεις σε πανε σε δυσκολη εκπαιδευση και αν τελειωσεις με καλο βαθμο πολυ απλα μπηκες. Εδω Ελλαδισταν θελει να ξερεις τον νομο του Νευτωνα για να πας και να κανεις σκοπετο στη ΓΑΔΑ. Δυστυχως τα κριτηρια στην Ελλαδα ηταν ειναι και θα ειναι για κλαμματα. Ψηλα το κεφαλι Πετρο. Αν μπορεις να δικαιωθεις παλεψε το, αν οχι τουλαχιστον προσπαθησες.

Ευχαριστώ που έστω και 1 έχει μυαλό και ξέρει τι του γίνεται... Όσο για τους υπόλοιπους όσο και να σας στεναχωρεί θα γίνει αυτό που όλοι θέλουμε... Είτε είναι αύξηση του όριο, κατάργηση των μορίων ΔΕΑ κλπ κλπ... Σας αρέσει δεν σας αρέσει τα πράγματα είναι έτσι... Εγώ προσωπικά θα το παλέψω και αν δικαιωθώ ξέρω θα ακούσω πολλά βρισιδια και παναγιες αλλά θα είναι για το καλό το δικό μου αλλά και για τους υπόλοιπους που δυστυχώς επηδη ειμαστε στην Ελλάδα έχετε ανοίξει έναν λάκκο και του πετάτε όλους μέσα νομιζωντας έτσι ότι θα βολευτειτε...

Ε λοιπόν εγώ θα βγω από τον λάκκο θέλετε δεν θέλετε και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που είναι σωστό

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

HELLENICROWER έγραψε:
marine575 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Όταν με το καλό έρθει η ώρα για τα χαρτιά επειδή ή δεν διάβασα καλά ή μου διέφυγε, τον τίτλο ξένων γλωσσών π. Χ lower τον θέλει μεταφρασμένο ή απλά αντίγραφο γιατί πιστεύω ότι αντίγραφο διάβασα. Αν το πρόσεξε κάποιος καλύτερα από εμένα ας κάνει έναν κόπο να απαντήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους.

Νομιζω μεταφρασμενο απο δικηγορο

Επίσης αν θυμάμαι καλά από την δικιά μας το 2011 είχε συγκεκριμένα πανεπιστήμια (κάτι τέτοιο) που γίνονταν αποδεκτά. Δλδ είχε πχ το Μιτσιγκαν αλλά δεν είχε (φέρνω τυχαίο όνομα σαν παράδειγμα) το Μπαγλαντες.
Θ' ΜΑΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Θ' ΜΑΚ »

Strike13 έγραψε:
Xanthos έγραψε: Δεν εχεις αδικο στρικε στα προβληματα που σ δημιουργει η μηχανη. Αλλα εγω η αποψη μ θα ηταν το οριο αιτησεις να ηταν 24... Ξερεις πολυ καλα πως φεροντε τα 20χρονα αναλογα κ τι ηλικια εχεις οταν θα μπηκες πως εκαναν... Το. Να βγει το 20χρονο κ. Να το παιζει ραμπο κ γαμαω δεν μ λεει κατι. Αλλα κ δεν εχει κ την ιδια αντηληψη με εναν 28αρη πχ η εναν 26 αρι. Κ σε τετοιες δουλειες δεν ειναι παιξε γελασε κ τκ ξερεις αφου εισαι μεσα. Για την μαλακια του 1ος μπορει να την φανε κ οι 4...
Συμφωνώ απόλυτα... Και ειδικά για την αντίληψη. Τα 1500 άτομα προορίζονται αποκλειστικά για Διας και Δελτα όποτε η αντίληψη καθώς και η λογική πρέπει να είναι μαζί. Γενικά το λάθος δεν συγχωρείτε. Η σειρά μου έχει νεκρούς, ακρωτηριασμένους κ. Α. Εμείς αναμένουμε άτομα με αγάπη για το επάγγελμα, με δίξα για γνώση, με ταπεινότητα να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν.
Καλά μην λέτε μεγάλα λόγια γτ ύπάρχόύν 20χρόνά Μέ έκπάίδέύσέίς στο έξώτέρίκό και όχι απλά ΊΈΚ

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Petros_Gnou έγραψε:
HELLENICROWER έγραψε:Το 2011βγηκε η προκυρηξη το 2014 δεν βγηκε, οσο για το πως παιρνουνε τους αστυνομικους και γενικα στα σωματα ασφαλειας σε ξενα κρατη δεν ειμαι ο αρμοδιος να στο απαντησω... Οσο για τους δοκιμους επειδη ξερω κατι παραπανω δεν ειναι οτι καθοντουσαν οσοι πηγανε σε ειδικες δυναμεις... Κατι εχουν μαθει και αυτοι τι πρεπει να κανουν σε τετοιες καταστασεις οποτε αν θεωρεις εσυ οτι ειναι τοπ τα ιεκ παω πασο...

Με βύσμα ξέρω να κάνω και εγώ πολλά...300 μόρια έπρεπε να είναι όπως ήτανε πριν την προκυρηξη του 2011... Όσον αφορά για το ΙΕΚ ναι έπρεπε να είναι τοπ γιατί κανείς ολα ολ Δίκαια, αυτοάμυνα, σκοποβολή, εξουδετερώση βομβών, χειροπεδηση κ. Α. Τέτοια μαθήματα που ακριβώς αυτά κάνει και κάποιος στην Αστυφυλάκων...

Τα ίδια θα κάνουν κ όσοι μπουν στην σχολή για Ε. Φ. Οπότε σιγά μην δώσουν και 2000 μόρια στο ΙΕΚ. Επίσης να κάνουν έναν αστυνομικό μη ανακριτικό στα 65 τι; Χρόνος αντίδρασης 0, θα κοιμάται αναγκαστικά στη σκοπιά... Άρα και το 28 έτος φαντάζει ήδη πολύ υψηλό, αλλά ας είναι μέχρι εκεί. Μην ξεχνάς και απο το 2000 ξανά πήρε το 2007... Τεσπα υπομονή μολις βγει η προκήρυξη θα λυθούν όλες οι απορίες.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

petro τα κριτηρια ειναι τα ιδια απο το 1999 που μπηκε η πρωτη σειρα! Προσπαθειτε να αλλαξετε κατι μονο και μονο επειδη δεν ειναι στα μετρα σας! Εχετε φαει το κραξιμο του αιωνα στο policenet και οχι μονο! Για γελια ειστε απλα! Για την ηλικια να το δεχτω. Ολα τα αλλα επιχειρηματα ειναι χωρις ουσια!
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Λοιπον κυριοι επειδη το φορουμ ειχε σκοπο πληροφορηση και αλληλοβοηθεια και τα ειπαμε και τα ξανα ειπαμε και καποιοι μυαλο δεν βαζετε. Εχουμε και λεμε, οσοι ειστε 28-29-30 κι παει λεγωντας δυστυχως δεν ανεβηκε το οριο συνεχιστε το κλαμα ή στην δικια σας θεση θα συνεχιζα την ζωη μου και απλα θα εκανα κατι αλλο, γιατι να μπω 30 να παρω συνταξη στα 60 απλα θα ημουν μεγας μπουφος ανεξαρτητα αν το ειχα ονειρο. Επειδη ημουν δεα εδ και επειδη στο κεαπ που ολοι το βλεπετε ως παπατζα και ευκολια και μονο 5-6 μηνες παραπανω, ας μου πει καποιος γιατι στο σχολειο μου μπηκαν 60 και βγηκαν 40 δοκιμοι εδ, αλλα και σε αλλες σειρες(μαλλον ηταν ευκολακι). Γιατι επισης να κρινετε τους τσολιαδες, ξερετε τι βιτσα ειχε καθε μερα με 5-6 ωρες αγαλμα?(Τωρα μην μ αναφερεται πεζικες και αερομεταφερομενους θα γελαει ο κοσμος, εκτος απο 2-3 εξαιρεσεις ολοι οι αλλοι ειναι Ι-35). Για τα πολυτεκνα τριτεκνα πως μπορει να εκφερει γνωμη καποιος που δεν εζησε σε μια οικογενεια που δεν στερηθηκε ενα καφε ή εστω μια εκδρομη στο λυκειο που λεει ο λογος. Οσο για τα ιεκ ασφαλειας ναι να δοθουν παραπανω μορια αλλα γιαυτο δεν μιλησε κανεις εντονα, που οντως αξιζει και αποκτας αρκετη εμπειρα. Τελος παντων σταματηστε να σπατε π***** και να παραπληροφορειτε με οποιαδηποτε μαλακια σας κατεβαινει στο μυαλο ιδαλλως δεν εχετε θεση στο φορουμ. Εγω ενα ξερω και ας πικραινει πολλους, η προκ ετοιμαστηκε το φεκ ερχεται και αυτοι που ΑΓΩΝΗΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ και δεν μιλαω για το 2000 μιλαω για αυτους τους 29ρηδες που μας σπανε τα @@ τωρα ενω μπορουσαν να αρπαξουν μορια απο οταν ειναι 18 και να μπουν στις προκ του 10-11 που ηταν και μεγαλες κατι 1000 κατι 1200. Φτανει πια. Ελεος.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δοκιμε Χαλαρωσε με το ΚΕΑΠ, μερικοι απο δω μεσα εχουμε παει και ξερουμε τι κανουν και ποσο δυσκολα ειναι οποτε μη λες πραγματακια που δεν ισχύουν στο 100% γιατι εμεις που ξερουμε γελαμε Εικόνα
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Φιλος βλεπω γραφεις μαλ και μπραβο σου. Μπορουσες να πας και πεζικο και να τρως και να πινεις ολη μερα. Αλλα καταλαβε οτι δεν μιλαω για το κεαπ, μιλαω για 15 μηνες χαμενους απο τημ ζωη μου και την ζωη σου για ενα ***** ονειρο. Οπως καποιοι πηγαν στα πανεπιστημια και πηραν τα πτυχια τους και μπραβο τους μαλλον δεν διαβασαν σωστα οταν επρεπε παλαιοτερες προκυρηξεις και το τι ζητανε για να παρουν τα καταλληλα μοροα. Το ειχαν ως 2η επιλογη. Αν διαβασαν του λιμενικου και μπορουσαν με το πτυχιο τους να παρουν μορια ας πηγαιναν εκει. Αλλα τωρα που ηρθε το αυγο στον κωλο, ας μην σπανε @@ και ας ζησουν με την τωρινη πραγματικοτητα. Αλλα με τετοια μισαλοδοξια που εχουν αρκετοι εδω το μονο που θα καταφερουν ειναι χασουν λεφτα σε δικηγορους και σαιτ για τις δηθεν επιστολες. Οπως εχω ξαναπει δεν εχω δει ποτε τον λοχαγο να αλλαζει την αποφαση ενος διοικητη ή ακομη ταξιαρχου. Ο κουλης δεσμευτηκε και προερχομαστε απο μια καταστροφικη 4ετια του συριζα με πολλους κουβαδες ψεμα. Ο ελληνας δεν μπορει να φαει κι αλλο παπατζα, ειδικα τωρα. Ξυπνατε, αλληλοβοηθηστε, πληροφορηστε και μην λετε τις φαινες ιδεες σας αδικα, δεν μας ενδιαφερουν.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:Λοιπον κυριοι επειδη το φορουμ ειχε σκοπο πληροφορηση και αλληλοβοηθεια και τα ειπαμε και τα ξανα ειπαμε και καποιοι μυαλο δεν βαζετε. Εχουμε και λεμε, οσοι ειστε 28-29-30 κι παει λεγωντας δυστυχως δεν ανεβηκε το οριο συνεχιστε το κλαμα ή στην δικια σας θεση θα συνεχιζα την ζωη μου και απλα θα εκανα κατι αλλο, γιατι να μπω 30 να παρω συνταξη στα 60 απλα θα ημουν μεγας μπουφος ανεξαρτητα αν το ειχα ονειρο. Επειδη ημουν δεα εδ και επειδη στο κεαπ που ολοι το βλεπετε ως παπατζα και ευκολια και μονο 5-6 μηνες παραπανω, ας μου πει καποιος γιατι στο σχολειο μου μπηκαν 60 και βγηκαν 40 δοκιμοι εδ, αλλα και σε αλλες σειρες(μαλλον ηταν ευκολακι). Γιατι επισης να κρινετε τους τσολιαδες, ξερετε τι βιτσα ειχε καθε μερα με 5-6 ωρες αγαλμα?(Τωρα μην μ αναφερεται πεζικες και αερομεταφερομενους θα γελαει ο κοσμος, εκτος απο 2-3 εξαιρεσεις ολοι οι αλλοι ειναι Ι-35). Για τα πολυτεκνα τριτεκνα πως μπορει να εκφερει γνωμη καποιος που δεν εζησε σε μια οικογενεια που δεν στερηθηκε ενα καφε ή εστω μια εκδρομη στο λυκειο που λεει ο λογος. Οσο για τα ιεκ ασφαλειας ναι να δοθουν παραπανω μορια αλλα γιαυτο δεν μιλησε κανεις εντονα, που οντως αξιζει και αποκτας αρκετη εμπειρα. Τελος παντων σταματηστε να σπατε π***** και να παραπληροφορειτε με οποιαδηποτε μαλακια σας κατεβαινει στο μυαλο ιδαλλως δεν εχετε θεση στο φορουμ. Εγω ενα ξερω και ας πικραινει πολλους, η προκ ετοιμαστηκε το φεκ ερχεται και αυτοι που ΑΓΩΝΗΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ και δεν μιλαω για το 2000 μιλαω για αυτους τους 29ρηδες που μας σπανε τα @@ τωρα ενω μπορουσαν να αρπαξουν μορια απο οταν ειναι 18 και να μπουν στις προκ του 10-11 που ηταν και μεγαλες κατι 1000 κατι 1200. Φτανει πια. Ελεος.

Λοιπόν επηδη ήδη με την αρχή που έκανες έχεις σπάσει εσύ τα @@ τα δικά μας και λες ότι νάνε... Είδες εσύ σε καμία ευρωπαϊκή χώρα όριο ηλικίας 26 και 28; είδες να μπαίνει κάποιος με μόρια; Μπορεί να είσαι 25-26 χρόνων και να είσαι τούβλο στο κεφάλι και ο άλλος που είναι 30 να είναι πανέξυπνος και εργατικός... Εφόσον δεν έχει βγει κάτι ακόμα και ούτε ΦΕΚ υπάρχει όλα μπορούνε να γίνουνε σαρεσει δεν σαρεσει... Και φίλε δεν σου έσπασα κανένα @@... Δικαίωμα ζητάω όπως εγώ και όλοι στην ηλικία μου να καταθέσω τα χαρτιά μου και ότι γίνει... Εσείς αντίθετος μας τα σπάτε που δεν δέχεστε 5-10 πράγματα γιατί φοβάστε τον ανταγωνισμό και λογικό το βρίσκω...

Όλα βάση νομοθεσίας wolver στεκουνε και όλα μπορούνε να γίνουνε και αν 1 στο εκατομμύριο ακυρωθεί η προκυρηξη ή αλλάξει η μοριοδοτηση ή ανέβει το όριο ηλικίας μην γυρίσετε μετά και μου λέτε *****...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Τωρα ετσι οπως το ειπες συμφωνω απολυτα μαζι σου Δοκιμε ! Απλα να κοιταμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Αν καποιος θελει να παει μεσω ΣτΕ ας παει και καλη του επιτυχια. Τι να κανουμε δεν θα μπουν ολοι μεσα και λογικο ειναι. Απλα να υπαρχει βοηθεια και οχι προσωπικες επιθεσεις (δεν λεω για σενα, γενικως μιλαω) απεναντι στα ατομα που στεναχωριουνται λογω της ηλικιας τους. Πανω απολα σεβασμος απεναντι στο προσωπο του αλλου γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να ειναι η σειρα σου και θα του εμπιστευεσαι τη ζωη σε καθε σκοπια.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

DOKIMOS 334 έγραψε:Φιλος βλεπω γραφεις μαλ και μπραβο σου. Μπορουσες να πας και πεζικο και να τρως και να πινεις ολη μερα. Αλλα καταλαβε οτι δεν μιλαω για το κεαπ, μιλαω για 15 μηνες χαμενους απο τημ ζωη μου και την ζωη σου για ενα ***** ονειρο. Οπως καποιοι πηγαν στα πανεπιστημια και πηραν τα πτυχια τους και μπραβο τους μαλλον δεν διαβασαν σωστα οταν επρεπε παλαιοτερες προκυρηξεις και το τι ζητανε για να παρουν τα καταλληλα μοροα. Το ειχαν ως 2η επιλογη. Αν διαβασαν του λιμενικου και μπορουσαν με το πτυχιο τους να παρουν μορια ας πηγαιναν εκει. Αλλα τωρα που ηρθε το αυγο στον κωλο, ας μην σπανε @@ και ας ζησουν με την τωρινη πραγματικοτητα. Αλλα με τετοια μισαλοδοξια που εχουν αρκετοι εδω το μονο που θα καταφερουν ειναι χασουν λεφτα σε δικηγορους και σαιτ για τις δηθεν επιστολες. Οπως εχω ξαναπει δεν εχω δει ποτε τον λοχαγο να αλλαζει την αποφαση ενος διοικητη ή ακομη ταξιαρχου. Ο κουλης δεσμευτηκε και προερχομαστε απο μια καταστροφικη 4ετια του συριζα με πολλους κουβαδες ψεμα. Ο ελληνας δεν μπορει να φαει κι αλλο παπατζα, ειδικα τωρα. Ξυπνατε, αλληλοβοηθηστε, πληροφορηστε και μην λετε τις φαινες ιδεες σας αδικα, δεν μας ενδιαφερουν.

Όπως έγινε το 2011 με τα τατουάζ το ίδιο θα γίνει και τώρα... Σαρεσει δεν Σαρεσει...

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρε φιλε εδω ειναι ενα φορουμ με τσουτσεκια σαν κι εμενα που ειναι 25 χρονων τουβλα και εχουν ενα ονειρο και εναν σκοπο οπως και αλλοι αρκετοι, που εκαναν εναν αγωνα μαζεψαν καποια μορια και εχουν ελπιδες και προσπαθουν οπως και αλλοι να βοηθησουν και να ενημερωσουν ωστε να αποφευχθουν λαθη. Εσυ λοιπον που εισαι ευρωπαιος και δεν σ αρεσει το συστημα αυτο και τα σχετικα που λες, ποιος ο ***** λογος να εισαι εδω και να μας λες τι πρεπει και τι οχι και τι θα επρεπε και ουτω καθεξης. Δεν μπορουμε να συμβαδισουμε χωνεψε το πανε σε καταλληλο φορουμ μασε και αλλους 5-10 του λογου σου και καβτε τον αγωνα σας. Σε ενοχλουν πολυ αυτα που λεω με θεωρεις παραλογο;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες