Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Dea pz έγραψε:Ρε Πέτρο μοα ζωή τα ηλικιακά όρια ήταν αυτά που αναγράφεται.. δλδ επειδή εσυ πήγες 29 είναι άδικο κ πρέπει. Ν αλλάξει ; Σε παρακαλω τώρα.. κ εγώ 27 είμαι αλλά τόσα χρόνια π δεν έβγαζε προκ δεβ μαζεύτηκα με Άλλους να πάμε Στο Στε να δικαιωθούμε γιατί έβγαζε τ αλλά χρόνια κ τώρα δεν έβγαλε.. απλά γματαν άτυχοι.. όπως επίσης δεν ξέρουμε σίγουρα τπτ ακόμα δεν έχει βγει προκ επίσημα.. όποτε σεβασου τ άτομα π πληρούν τις προϋποθέσεις να μπουν κ μην τους δημιούργητε προβλήματα από κόμπλεξ.. γιατί αδικία στα μόρια μπορεί να υπάρχει αλλά ατην ηλικία όχι.. τόσα χρόνια δλδ ήταν βλάκες οι 29-30 που δεν λέγανε τπτ κ τώρα εσείς βρήκατε την αδικία.. χαλαρώστε λίγο.. ενημερωθείτε κ λίγο νομικά γιατί πολλά είναι ανοησίες...

Πρώτα από όλα δεν είναι επηδη πήγα εγώ 29... Είναι όλη η Ελλάδα είναι χιλιάδες παιδιά... Επεισεις νομικά μπορεί να σταθεί καθώς σύνταξη παίρνεις στα 67... οπότε δεν επηρεάζει κάπου το όριο ηλικίας... Και ποιος σου είπε ότι θα πάμε νομικά ή τέτοια... Εγώ μιλάω προσωπικά... Το τι κάνουνε οι άλλοι δεν με αφορά... Επησεις θέλω να έχω δικαίωμα στην προκυρηξη ανεξάρτητος ηλικίας... Δεν με αφορά αυτό... Το όριο ηλικίας στο εξωτερικό ξέρεις πιο είναι; Εκεί ξέρεις πως μπαίνουνε; εγώ σε σέβομαι αλλά εσείς δεν σέβεστε κάποια άτομα που απλα θέλουνε να έχουνε δικαίωμα όπως οι προηγούμενοι και οι μικρότεροι... Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ το δημιουργείται εσείς γιατί φοβάστε τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει και ότι θα μείνετε κάποιοι εκτός...

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Όλο το θέμα με το όριο ηλικίας γίνεται γιατί κατά την προεκλογική περίοδο πολλά στελέχη της κυβέρνησης άφηναν να εννοηθεί ότι θα αυξηθεί το όριο ηλικίας, και έδιναν ψεύτικες ελπίδες;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά μέσο μπαίνει η είναι αξιοκρατικα;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

HELLENICROWER έγραψε:Οχι φιλε μου δεν ειναι το ιδιο γιατι δεν ξερεις αν θα ξαναπαρει με τα τωρινα δεδομενα που ειναι η χωρα οικονομικα χαλια. Οσο για τους δοκιμους προσωπικη μου αποψη μπραβο τους γιατι τα παιδια αυτα σκεφτηκαν και το μελλον τους και εμαθαν και κατι παραπανω στην στρατιωτικη τους θητεια αν ηθελε καποιος αλλος να εχει περισσοτερα μορια να πηγαινε και αυτος. Με τις επιλογες μας κρινουμε το μελλον μας... Οποτε οπως σου ελεγα και πιο πανω αν ο 88-89-90 με το που τελειωσε το λυκειο ειχε και μια ξενη γλωσσα εστω το lower και τελειωνε σαν δοκιμος και μετα εβγαζε και ενα διπλωμα θα ηταν μεσα στις προκυρηξεις του 10-11... Απο κει και επειτα ο νοων νοειτο...

Δεν ξέρεις τι μπορεί να έκανε ο κάθε ένας το 2011 ή το 2014 που ήτανε να βγει η προκυρηξη... Μπορεί να ήτανε φανταρος, μπορεί να σπούδαζε... Δεν το ξέρεις αυτό. Οπότε ευκαιρία μπορεί να μην είχε... Επισεις όσον αφορά τους ΔΕΑ κλπ η μοριοδοτηση θα έπρεπε να είναι όπως ήτανε στην προκυρηξη πριν το 2011 γιατί κακά τα ψέματα έχουνε μπει πολλοί ΔΕΑ... Και 1 ακόμα τελευταία γιατί βλέπω πολλοί ζοριζονται και καίγονται... Η ειδικότητα του ΙΕΚ Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας που είναι στην προκυρηξη έπρεπε να παίρνει 1000 μόρια να στο πως έτσι σαν παράδειγμα γιατί όσοι πήγανε έχουνε κάνει τα ίδια μαθήματα με την αστυφυλάκων... Άρα είναι ήδη ετοιμοι και ξέρουνε 1000 πράγματα παραπάνω από κάποιον που έχει πάει ΔΕΑ

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπέρα γνώμη μου να κάνουμε μια συνομιλία στο φαισμπουκ να μπορούμε βοηθάμε ο Ένας τον άλλο όπως οι λιμενοφιλακες
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Το 2011βγηκε η προκυρηξη το 2014 δεν βγηκε, οσο για το πως παιρνουνε τους αστυνομικους και γενικα στα σωματα ασφαλειας σε ξενα κρατη δεν ειμαι ο αρμοδιος να στο απαντησω... οσο για τους δοκιμους επειδη ξερω κατι παραπανω δεν ειναι οτι καθοντουσαν οσοι πηγανε σε ειδικες δυναμεις... κατι εχουν μαθει και αυτοι τι πρεπει να κανουν σε τετοιες καταστασεις οποτε αν θεωρεις εσυ οτι ειναι τοπ τα ιεκ παω πασο...
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

HELLENICROWER έγραψε:Το 2011βγηκε η προκυρηξη το 2014 δεν βγηκε, οσο για το πως παιρνουνε τους αστυνομικους και γενικα στα σωματα ασφαλειας σε ξενα κρατη δεν ειμαι ο αρμοδιος να στο απαντησω... οσο για τους δοκιμους επειδη ξερω κατι παραπανω δεν ειναι οτι καθοντουσαν οσοι πηγανε σε ειδικες δυναμεις... κατι εχουν μαθει και αυτοι τι πρεπει να κανουν σε τετοιες καταστασεις οποτε αν θεωρεις εσυ οτι ειναι τοπ τα ιεκ παω πασο...
Και προσωπικα δεν ζοριζομαι εχω αρκετα μορια και δεν ειμαι δοκιμος...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

HELLENICROWER έγραψε:Το 2011βγηκε η προκυρηξη το 2014 δεν βγηκε, οσο για το πως παιρνουνε τους αστυνομικους και γενικα στα σωματα ασφαλειας σε ξενα κρατη δεν ειμαι ο αρμοδιος να στο απαντησω... οσο για τους δοκιμους επειδη ξερω κατι παραπανω δεν ειναι οτι καθοντουσαν οσοι πηγανε σε ειδικες δυναμεις... κατι εχουν μαθει και αυτοι τι πρεπει να κανουν σε τετοιες καταστασεις οποτε αν θεωρεις εσυ οτι ειναι τοπ τα ιεκ παω πασο...

Με βύσμα ξέρω να κάνω και εγώ πολλά... 300 μόρια έπρεπε να είναι όπως ήτανε πριν την προκυρηξη του 2011... Όσον αφορά για το ΙΕΚ ναι έπρεπε να είναι τοπ γιατί κανείς ολα ολ Δίκαια, αυτοάμυνα, σκοποβολή, εξουδετερώση βομβών, χειροπεδηση κ. α. τέτοια μαθήματα που ακριβώς αυτά κάνει και κάποιος στην Αστυφυλάκων...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Και στα ξένα κράτη ξέρεις πολύ καλά πως μπαίνουνε στα σώματα ασφαλείας... Απλά με μια αίτηση χωρίς μόρια κλπ και άμα είσαι ικανός σε κρατάνε... Ταινίες θα βλέπεις οπότε σίγουρα θα ξέρεις... Το όριο ηλικίας στην Ευρώπη είναι 35π

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν καποιοι κραζουν τοσο πολυ και εχουν τετοιο μισος και ανταγωνισμο απεναντι στους αλλους, κυριοι δεν θα προσφερετε τιποτα στο σωμα. Πατε καθαρα για μισθο και για μουρη στα γκομενακια. Κριμα ομως γιατι θα φατε τη θεση σε καποιο αλλο παλικαρι που οντως το λεει η ψυχουλα του. Ας κλεισει καποιος υπευθυνος το θεμα εδω και να το ανοιξει παλι οταν βγει η προκηρυξη. Μεχρι τοτε παρτε και λιγο αερα και κοψτε τη πολυ μαλακια.- φιλικα-
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αν καποιοι κραζουν τοσο πολυ και εχουν τετοιο μισος και ανταγωνισμο απεναντι στους αλλους, κυριοι δεν θα προσφερετε τιποτα στο σωμα. Πατε καθαρα για μισθο και για μουρη στα γκομενακια. Κριμα ομως γιατι θα φατε τη θεση σε καποιο αλλο παλικαρι που οντως το λεει η ψυχουλα του. Ας κλεισει καποιος υπευθυνος το θεμα εδω και να το ανοιξει παλι οταν βγει η προκηρυξη. Μεχρι τοτε παρτε και λιγο αερα και κοψτε τη πολυ μαλακια.- φιλικα-

Εγώ προσωπικά δεν μιλάω με μίσος αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα... Πολλοί εδώ μέσα όπως είπες θέλουνε να πουλήσουμε μούρη στα γκομενάκια και για το χρήμα... Κάποιοι τους πειράζει επηδη θα έχουνε και ανταγωνισμό και για να μην χασουνε την θέση... Εγώ προσωπικά μιλάω καθαρά με το πώς πρέπει να ειναι αλλά βλέπω κανένας δεν δέχεται καμία κουβέντα

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Όταν με το καλό έρθει η ώρα για τα χαρτιά επειδή ή δεν διάβασα καλά ή μου διέφυγε, τον τίτλο ξένων γλωσσών π. χ lower τον θέλει μεταφρασμένο ή απλά αντίγραφο γιατί πιστεύω ότι αντίγραφο διάβασα. Αν το πρόσεξε κάποιος καλύτερα από εμένα ας κάνει έναν κόπο να απαντήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλους.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Μέσο μπαίνει η είναι μέσο ΑΣΕΠ ;
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Petros_Gnou έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αν καποιοι κραζουν τοσο πολυ και εχουν τετοιο μισος και ανταγωνισμο απεναντι στους αλλους, κυριοι δεν θα προσφερετε τιποτα στο σωμα. Πατε καθαρα για μισθο και για μουρη στα γκομενακια. Κριμα ομως γιατι θα φατε τη θεση σε καποιο αλλο παλικαρι που οντως το λεει η ψυχουλα του. Ας κλεισει καποιος υπευθυνος το θεμα εδω και να το ανοιξει παλι οταν βγει η προκηρυξη. Μεχρι τοτε παρτε και λιγο αερα και κοψτε τη πολυ μαλακια.- φιλικα-

Εγώ προσωπικά δεν μιλάω με μίσος αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα... Πολλοί εδώ μέσα όπως είπες θέλουνε να πουλήσουμε μούρη στα γκομενάκια και για το χρήμα... Κάποιοι τους πειράζει επηδη θα έχουνε και ανταγωνισμό και για να μην χασουνε την θέση... Εγώ προσωπικά μιλάω καθαρά με το πώς πρέπει να ειναι αλλά βλέπω κανένας δεν δέχεται καμία κουβέντα

Ουτε εγω μιλαω με μισος αλλα αυτο ειναι διαλογος.. σε εναν διαλογο δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα συμφωνουν και οι δυο... ο καθε ενας εχει την δικια του αποψη οποτε συμφωνουμε οτι διαφωνουμε... οσο για το γκομενακια μουρες και χρηματα προσωπικα δεν μπαινω για αυτα αλλα τελος παντων ας περιμενουμε να βγει αυτες τις μερες το φεκ να δουμε τι θα λεει

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οσο για τα ξενα κρατη που λες Πετρο με την ηλικια, συμφωνω μαζι σου. Πας και με το καλημερα σου λενε παρε αυτο διαβασε το και αν περασεις σε πανε σε δυσκολη εκπαιδευση και αν τελειωσεις με καλο βαθμο πολυ απλα μπηκες. Εδω Ελλαδισταν θελει να ξερεις τον νομο του Νευτωνα για να πας και να κανεις σκοπετο στη ΓΑΔΑ. Δυστυχως τα κριτηρια στην Ελλαδα ηταν ειναι και θα ειναι για κλαμματα. Ψηλα το κεφαλι Πετρο. Αν μπορεις να δικαιωθεις παλεψε το, αν οχι τουλαχιστον προσπαθησες.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες