Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Το γεγονός ότι δεν κατλαβα πχ το πως τ διατυπώσες δεν σημαίνει πω θα μ προσβάλεις. Κατάλαβε κ εσυ τώρα τ σ λέω κ λήγει εδώ
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

https://www.armyvoice.gr/2019/07/idiki-frouri-orgi-ypopsifion-gia-tin-prokiryxi/

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ρε Πετρο αγορι μου ολοι αυτοι που κλαινε οτι δεν ειχαν ποτε την ευκαιρια να κανουν τα χαρτια τους ποσο χρονων ηταν το 2010 και το 2011 που βγηκαν προκυρηξεις; Μια χαρα ειχαν ευκαιρια απλα δεν ειχαν τα μορια τοτε. Ο ανθρωπος που ενδιαφερεται απο μικρος για προκυρηξεις παει αμεσως μετα το σχολειο στρατο για να εξασφαλισει τα μορια! Δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο!

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Πετρο γιατι να πανε στο Στε; Παντα οι προκυρηξεις ειδικων φρουρων ηταν μεχρι τα 28... αρα τι ακριβως διεκδικουνε; Να αλλαξουν κατι που παντα ηταν ιδιο; Δε καταλαβαινω πραγματικα, δε τους ειχε υπογραψει κανεις συμβολαιο οτι θα βγαινουν συνεχεια προκυρηξεις! Ειλικρινα αν. μου πεις ενα επιχειρημα γιατι να παμε στο ΣΤΕ θα το δεχτω... με ποια δικαιολογια; Αφου η ηλικια παντα 28 ηταν!

https://www.armyvoice.gr/2019/07/idiki-frouri-orgi-ypopsifion-gia-tin-prokiryxi/

Αυτό δεν έχει να κάνει με το όριο ηλικίας και εφόσον μπορεί να κολλήσει και το όριο ας το κάνουνε... Και μόνο αυτά φτάνουνε

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Και εγώ πήγα για προπόνηση σήμερα. Το 1000αρι κομπλέ! Το μήκος μου φαίνεται και μένα άπιαστο. Όσο για την 500αρα που λέτε, το πιο πιθανό ήταν να τους δώσανε αυτή την απάντηση για να μην τους ζαλίζουν!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ρε Πετρο αγορι μου ολοι αυτοι που κλαινε οτι δεν ειχαν ποτε την ευκαιρια να κανουν τα χαρτια τους ποσο χρονων ηταν το 2010 και το 2011 που βγηκαν προκυρηξεις; Μια χαρα ειχαν ευκαιρια απλα δεν ειχαν τα μορια τοτε. Ο ανθρωπος που ενδιαφερεται απο μικρος για προκυρηξεις παει αμεσως μετα το σχολειο στρατο για να εξασφαλισει τα μορια! Δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο!

Ωραία κγω σου λέω και εσύ δεν είχες ευκαιρίες μέχρι τα 26 να δώσεις πανελλήνιες και να περάσεις αστυνομικός; Το δικαίωμα το έχουνε όλοι οι πολίτες και όχι μόνο κάπου που συμφέρει εσένα ή τον Μήτσο ή τον Κώστα ή κάποιον άλλον... Εφόσον δεν επηρεάζει κάπου η ηλικία μπορεί να αλλάξει κάποια χρόνια προς τα πανω

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ποτε εγινε αυτο ρε παιδια που λενε να κοψουν τα μορια κ πολυτεκνιες κ τετοια να μπουν σ ποσοστα;
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Δεν εχεις αδικο στρικε στα προβληματα που σ δημιουργει η μηχανη. Αλλα εγω η αποψη μ θα ηταν το οριο αιτησεις να ηταν 24... Ξερεις πολυ καλα πως φεροντε τα 20χρονα αναλογα κ τι ηλικια εχεις οταν θα μπηκες πως εκαναν... Το. Να βγει το 20χρονο κ. Να το παιζει ραμπο κ γαμαω δεν μ λεει κατι. Αλλα κ δεν εχει κ την ιδια αντηληψη με εναν 28αρη πχ η εναν 26 αρι. Κ σε τετοιες δουλειες δεν ειναι παιξε γελασε κ τκ ξερεις αφου εισαι μεσα. Για την μαλακια του 1ος μπορει να την φανε κ οι 4...
Συμφωνώ απόλυτα... Και ειδικά για την αντίληψη. Τα 1500 άτομα προορίζονται αποκλειστικά για Διας και Δελτα όποτε η αντίληψη καθώς και η λογική πρέπει να είναι μαζί. Γενικά το λάθος δεν συγχωρείτε. Η σειρά μου έχει νεκρούς, ακρωτηριασμένους κ. Α. Εμείς αναμένουμε άτομα με αγάπη για το επάγγελμα, με δίξα για γνώση, με ταπεινότητα να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Παιδιά διαβάστε αυτό που ανέβηκε στο armyvoice
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Παιδιά διαβάστε αυτό που ανέβηκε στο armyvoice

Αυτό έχει συνταχθεί σίγουρα από δικηγόρο... Ποιος είναι κλπ δεν ξέρω... Εγώ το είδα και είπα να σας το βάλω να το δείτε και εσείς

Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Καλά τι λέτε πάλι ότι θα γίνουν αλλαγές... Το χαρτί δεν το είδατε που στείλανε για να τυπώσουν στο φεκ... ; το μόνο π αλλάζει είναι για τα τατουάζ να μην είναι σε εμφανή σημείο κ επίσης δεν αναγράφει τα άτομα που πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο για 1500... δεσμευτηκε... οποτε αφήστε τις ικασιες εδώ μέσα αν βγάλουν δίπλα μόρια από Δεα και αν αλλάξει το όριο ηλικίας...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εγω συμφωνω οσον αφορα σε αυτο που γραφουν για την Προεδρικη Φρουρα και τους πολυτεκνους! Η Ευζωνες δε θα επρεπε να παιρνουν μορια και για τους πολυτεκνους θα επρεπε να υπαρχει συγκεκριμενο ποσοστο και οχι να παιρνουν ολοι τα 300 μορια!

Γιατι α το παμε ετσι μπορει να βρεθουν 1500 πολυτεκνοι και να μπουν ολοι.

Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

wolver έγραψε:Και εγώ πήγα για προπόνηση σήμερα. Το 1000αρι κομπλέ! Το μήκος μου φαίνεται και μένα άπιαστο. Όσο για την 500αρα που λέτε, το πιο πιθανό ήταν να τους δώσανε αυτή την απάντηση για να μην τους ζαλίζουν!
το 1000αρι Πόσο; Το 100αρι είναι αστείο.. Αλλά δεν ξέρω αν τα έχεις όλα σε μια μέρα +Το άγχος τι θα γίνει.. παμ ε γερα προπονησουλες
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλα αυτο γισ τις πολυτεκνιες ειναι καπως γιατι ανεβενουν πολυ... φιλικα παντα εννοειτε να εχουν ολοι οι πολυτεκνοι κ τριτεκνοι το δικαιομα διοτι πολλες οικογενειες περνανε τσιμα τσιμα κ δυσκολα..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Οκ.. δεν είδα κανέναν να κανεί προσφύγει γ λιμενικό πυροσβεστική στρατό κλυπ. Έτσι ώστε να μπορούν όλοι. Οι πολίτες να μπουν.. όσο για τ στρατιωτικά κριτήρια. Κάνουμε πλάκα ; Τ ίδιο. Είναι να εισια. Πεζικαριος σε μια μονάδα που τ ξινεις κ το ίδιο σε μια μοίρα ; Δλδ κάποιοι π θυσιάσαμε Χρόνια.. κούραση.. για να μαζέψουμε μόρια ηματαν χαζοί .. ελάτε τώρα παιδιά... όπως ήταν πάντα η προκ θα είναι. Κ τώρα μόνο π άλλαξε με Το Τάτου κ καλα κάνανε αν κ δεν έχω εγώ. Γιατί σε πολλές χώρες επιτρέπονται.. πχ Αυστραλία μανίκι μπορείς να έχεις.. απλά Ελλάδα εισια όταν. Κάτι δεν μας αρέσει. Να δημιουργήσουμε θέματα.. αν είναι κ εμείς να προσφύγουμε που τόσα χρόνια κάναμε Θυσίες σε στρατό .. διπλώματα κλτπ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες