Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Dea pz έγραψε:Δεν αλλάζει το όριο.. το όριο ήταν 28 και θα παραμείνει όσο και να μας πονάει αλίμονο αν για ότι δεν μας σύμφερε το οποίο δεν είναι κάτι το υποχρεωτικό. Δλδ να βγει προκ κάθε χρόνο στέλναμε επιστολές και μας έσπερναν στα σοβαρά .. επίσης δεν είναι κάτι. Προεκλογικό. Όποτε ξεχάστε το

Πρώτα από όλα εάν πάνε στο ΣτΕ ξέχνα την προκυρηξη... ΔΕΑ, πολύτεκνες, τριτεκνιες κλπ ξεχνατα και αυτά...

Δοκ200

Δημοσίευση από Δοκ200 »

Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάρει 200, το μεθεπόμενο 162, τον Δεκαπενταύγουστο 164,5 . Και πάει λέγοντας. Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Μέχρι να βγάλει απόφαση το στε θα έχει περάσει αρκετός καιρός.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπέρα παιδια η προκυριξει θα είναι μέσο ΑΣΕΠ η την αναλαμβάνει η αστυνομία ;
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Καλησπερα παιδια αυτα ειναι φημες οτι και καλα θα παρουν τωρα 400 ατομα και μετα θα βγαλουν κιαλλη προκυρηξη και θα παρουν κιαλλα ατομα δεν ισχυει κατι τετοιο διοτι δεν ειπε ο προθυπουργος σε βαθος 2ετιας η 4ετιας οτι θα γινει σταδιακη η προσληψη αστυνομικων... Υπαρχουν πολλα κενα λογω οτι εχουν παρει συνταξη πολλοι αστυνομικοι και δεν υπαρχουν ατομα να στελεχωσουν τα αστυνομικα τμηματα λογω του οτι δεν εκανε η προηγουμενη κυβερνηση καμια προσληψη ειδικων φρουρων... Τωρα χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν που ηλικιακα δεν μπορει να δωσει, εχουν βγει κατι δημοσιευματα οτι 3 γενιες δεν ειχαν το δικαιωμα να συμμετεχουν σε διαγωνισμο λογω οτι ηταν η κριση και τα μνημονια πρωσοπικα πιστευω οτι κανουν λαθος λογω του οτι η γενια του 89' το 2010 για παραδειγμα ηταν 23 χρονων τοτε (εν καιρο κρισης-μνημονιων) οποτε ειχανε 5 χρονια (απο τα 18 που τελειωνουν το λυκειο) να τελειωσουν την στρατιωτικη θητεια και να βγαλουν και ενα διπλωμα... Και ας παμε παλι στο 2011 που ξαναβγηκε (εν καιρο κρισης-μνημονιων) οποτε ειχανε 6 χρονια να τα κανουν ολα αυτα και ξαφνικα τα θυμηθηκαν τωρα; Συμμεριζομαι την αγωνια και το παθος για να μπουνε στο σωμα αλλα καποια πραγματα που βλεπεις οτι ερχονται στο μελλον πρεπει να τα κυνηγας και οχι να τα θυμασαι τελευταια στιγμη... Συγνωμη και παλι αν ο τροπος μου ειναι καπως αλλα να λεμε τα πραγματα οπως εχουν.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Πετρο γιατι να πανε στο Στε; Παντα οι προκυρηξεις ειδικων φρουρων ηταν μεχρι τα 28... αρα τι ακριβως διεκδικουνε; Να αλλαξουν κατι που παντα ηταν ιδιο; Δε καταλαβαινω πραγματικα, δε τους ειχε υπογραψει κανεις συμβολαιο οτι θα βγαινουν συνεχεια προκυρηξεις! Ειλικρινα αν. μου πεις ενα επιχειρημα γιατι να παμε στο ΣΤΕ θα το δεχτω... με ποια δικαιολογια; Αφου η ηλικια παντα 28 ηταν!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Στο ΣΤΕ θα πας με ποια κατηγορία ; Ότι Θέλουμε να αυξηθεί το όριο και δεν έγινε ; Μην ακούω τώρα παράλογα.. κατανοώ όσους δεν πιάνει το όριο αλλά αυτές είναι οι προϋποθέσεις. Αν είναι τότε να αρχίσουν κ γ τα αλλά σώματα. Ασφαλείας να ζητάνε αύξηση. Καθώς. Επίσης για τα 26. Μέσο. Πανελλαδικων να αρχίσουν να ζητάνε μόρια και όσοι υπηρέτησαν γενικά σε όλα τα σώματα.. δλδ αν κάτι δεν είναι όπως το θελουμε κατευθείαν στο ΣΤΕ λες κ μας το είχαν υποσχεθεί .. δλδ αν βγάλει 500 κ όχι 1500 που λέγανε να πάμε στο ΣΤΕ ! Φιλικά πάντα δεν έχω να χωρίσω μ κανέναν τπτ κ όσο είναι άξιοι κ έχουν τ κριτήρια ν μπουν αλλά να εχπυμε κ ένα μέτρο
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Μέχρι να βγάλει απόφαση το στε θα έχει περάσει αρκετός καιρός.

Ούτε καν...Ήδη πρέπει να το κοιτάει δικηγόρος το θέμα

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Dea pz έγραψε:Στο ΣΤΕ θα πας με ποια κατηγορία ; Ότι Θέλουμε να αυξηθεί το όριο και δεν έγινε ; Μην ακούω τώρα παράλογα.. κατανοώ όσους δεν πιάνει το όριο αλλά αυτές είναι οι προϋποθέσεις. Αν είναι τότε να αρχίσουν κ γ τα αλλά σώματα. Ασφαλείας να ζητάνε αύξηση. Καθώς. Επίσης για τα 26. Μέσο. Πανελλαδικων να αρχίσουν να ζητάνε μόρια και όσοι υπηρέτησαν γενικά σε όλα τα σώματα.. δλδ αν κάτι δεν είναι όπως το θελουμε κατευθείαν στο ΣΤΕ λες κ μας το είχαν υποσχεθεί .. δλδ αν βγάλει 500 κ όχι 1500 που λέγανε να πάμε στο ΣΤΕ ! Φιλικά πάντα δεν έχω να χωρίσω μ κανέναν τπτ κ όσο είναι άξιοι κ έχουν τ κριτήρια ν μπουν αλλά να εχπυμε κ ένα μέτρο

Βρε μπουφέ καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάω ή διαβάζεις ότι θέλεις... Μιλάω για τα μόρια τον ΔΕΑ, προεδρική φρουρά, πολύτεκνος, τριτεκνια κλπ και άμα κουμπώσει και το όριο ηλικίας

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν εχεις αδικο στρικε στα προβληματα που σ δημιουργει η μηχανη.. αλλα εγω η αποψη μ θα ηταν το οριο αιτησεις να ηταν 24... ξερεις πολυ καλα πως φεροντε τα 20χρονα αναλογα κ τι ηλικια εχεις οταν θα μπηκες πως εκαναν... το. να βγει το 20χρονο κ. να το παιζει ραμπο κ γαμαω δεν μ λεει κατι.. αλλα κ δεν εχει κ την ιδια αντηληψη με εναν 28αρη πχ η εναν 26 αρι.. κ σε τετοιες δουλειες δεν ειναι παιξε γελασε κ τκ ξερεις αφου εισαι μεσα.. για την μαλακια του 1ος μπορει να την φανε κ οι 4...
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Χαχαχαχα σωραιοςςς
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ο δικηγόρος δν έχει σχέση με το πότε θα πάρει απόφαση το στε.. Παντως διακρίνω μια κακία από τν μεριά σας... Από τν μια να αυξηθεί το όριο (προσωπικά μου είναι αδιάφορο) από τν άλλη να κοπούν τα μόρια από δεα ευζωνες κτλ.. Κάπου το βλέπετε λαθος
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Άκου φίλε Πέτρο. Πρόσεχε πως μιλάς κ πως απευθύνεσαι στο πρόσωπο μου.. αν δεν ξέρεις να σέβεσαι και να μιλάς όμορφα να αποχωρήσεις από το τσατ πριν σε αναφέρω για υβριστικό σχόλιο.. δεν σε ξέρω. Δεν με Ξέρεις ούτε με Νοιάζει ποιος εισια κ τι κουβαλάς αλλά να σέβεσαι. Όπως σε σεβάστηκα και στο μήνυμα.. κατανοητό ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Bill931 έγραψε:Ο δικηγόρος δν έχει σχέση με το πότε θα πάρει απόφαση το στε.. Παντως διακρίνω μια κακία από τν μεριά σας... Από τν μια να αυξηθεί το όριο (προσωπικά μου είναι αδιάφορο) από τν άλλη να κοπούν τα μόρια από δεα ευζωνες κτλ.. Κάπου το βλέπετε λαθος

Δεν την βγάλαμε την επιστολή και δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτό... Όσο για την ηλικία προσωπικά δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά και να μην αλλάξει δεν θα χαλάστω και πολύ γιατί ξέρω πως λειτουργεί η Ελλάδα... Αλλά καλό είναι να ανέβει λίγο για να έχουνε όλοι δικαίωμα ή έστω μια προσπάθεια όπως έχει όλος ο κόσμος σε άλλες προκυρηξεις

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Dea pz έγραψε:Άκου φίλε Πέτρο. Πρόσεχε πως μιλάς κ πως απευθύνεσαι στο πρόσωπο μου.. αν δεν ξέρεις να σέβεσαι και να μιλάς όμορφα να αποχωρήσεις από το τσατ πριν σε αναφέρω για υβριστικό σχόλιο.. δεν σε ξέρω. Δεν με Ξέρεις ούτε με Νοιάζει ποιος εισια κ τι κουβαλάς αλλά να σέβεσαι. Όπως σε σεβάστηκα και στο μήνυμα.. κατανοητό ;

Όταν θα λες κάτι θα λες για αυτό που είπα και όχι άσχετα πράγματα που θέλεις εσύ να πεις... Ο διάλογος έτσι είναι... Άμα είναι έτσι να πω ότι νάνε εδώ μεσα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες