Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Με μποξερακι σε ζυγιζουνε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Σε ζυγιζουνε με μποξερακι και μετα οταν ειναι να σε ελεγξουνε για ταττουαζ εισαι γυμνος και οπως στον Στρατο βαζεις ή βαζουν το χερι τους να δουνε αν εισαι μοναρχιδος ή εχεις καποιο γενιτικο προβλημα. Προσοχη εκει σε αυτους που κουνανε την αχλαδια 

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Είναι σιγουρο Αυτό ρε; Με τα μποξερακι όντως?
Γιατί είστε σκέτη παραπληροφορηση ρε παιδιά είδες να βγήκε καμία διαταγή η φεκ η πραγματικότητα με το θα έχει μίλια διαφορά
2010 σε υγειονομικές για ΣΑΣΣ ειχα πάνω από τον αποδεκτό ΔΜΣ και δεν μ Είπαν κουβέντα , προσφωνώ κοιτάνε και την γενική σ εικόνα σωματικά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ναι με μποξερακι και ξυπόλυτος για ύψος, ένας ένας πηγαίνει και του βγάζουμε το δμσ
Ναι με το. μποξερακι θα εισαι κ καποια στιγμη τελειως γυμνος... εχω ακουσει απο το 11 οτι ετυχε να ειναι με. μποξερακι ολοι μαζι κ απο αλλων οτι τους ξεγυμνωσαν εκει μπροστα τα 10 ατομα που ειχαν μπει!!! αναλογα.. παντος. σιγουρα θα βρεθεις κ με μποξερακι κ χωρις αλλα μη φανταστεις μια ματια θα ριξει αν εισαι σε παραβαν θα σε δει θα δει κ απο κατω οτι τα κακαλα σου ζυγιζουν 5 κιλα. εκαστος κ περασες.. χαχχα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Αστυνομία πάντως το 2016 δεν τσεκαραν ΔΜΣ καθόλου. Τουλάχιστον στο γκρουπ μου
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
10 κιλά * έκαστος...Xanthos έγραψε:Ναι με το. μποξερακι θα εισαι κ καποια στιγμη τελειως γυμνος... εχω ακουσει απο το 11 οτι ετυχε να ειναι με. μποξερακι ολοι μαζι κ απο αλλων οτι τους ξεγυμνωσαν εκει μπροστα τα 10 ατομα που ειχαν μπει!!! αναλογα.. παντος. σιγουρα θα βρεθεις κ με μποξερακι κ χωρις αλλα μη φανταστεις μια ματια θα ριξει αν εισαι σε παραβαν θα σε δει θα δει κ απο κατω οτι τα κακαλα σου ζυγιζουν 5 κιλα. εκαστος κ περασες.. χαχχα

Εννοειτε οτι κοιτανε κ την γενικη σου εικονα κ κυριος ο ψυχολογος.. αν πας σαν τον γκιαουρη εκει μεσα μ καμια μαγκια με κανα υφακι με με με θα βρει τροπο να σε πετσοκοψει.. κ εννοειτε ψιπολιτος οπως λεει ο μπιλ κ γυμνος για βαρος υψος.. γιατι αν σε. μετρισει με τα ρουχα π θα εχει 1 κιλο τοτε πεστου να σ βαλει κ τα παπουτσια να παρεις 2 ποντους!!
Εσεις που πηγατε σε σχολες γνωριζετε.. τωρα αν θα ειναι τοσο αυστηρα η οχι δεν μπορω να το ξερω ουτε εγω ουτε κανεις!!! τωρα αν τα κοιταξουν ολα με το σταγονομετρο δεν το ξερω.. παντος σιγουρα θα κοψουν κ καποιους αποκλειεται ολοι να ειναι κομπλε.. απλα πιστευω οτι μετα απο καποιον λαο που θα περναει επειδη θα ειναι κουρασμενοι κ αυτοι δεν θα κοιτανε τοσο καλα.. κ προσοχη μεγαλη διαλεξτε γιατρο που ειναι ανιπαντρος.. αν ειναι παντρεμενος κ δεν φυστικοσε το βραδυ θα σας λιανηση...(πλακα κανω)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 34
Τελικα με ποσο μπηκε ο τελευταιος επιλαχοντας το 2011; Με 2100 ή 2200;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Πάντως όποιος από δω μέσα κάνει πρώτος τα χαρτιά του να ερθε ι να γράψει το τι και πως.. πως τα εκαν ε τι πρόσεξε τι χαρτιά μάζεψε από που και τέτοια πράγματα να είμαστε ενημερωμένοι.. πιστευω οι αστυφύλακες μες τα τμήματα και γενικά όσοι μπήκαν με πανελλήνιες θα μας κοίτα να με μισό μάτι.. Δεν θέλει πολύ να γίνει ένα (λαθακι)
Εγω εχω δικο μου με 2200.. αν τωρα επεσε πιο κατω θα σε γελασω πολλες φορες ακουσα οτο πηγε μεχρι κ 2100.. παρακατω δεν νομιζω... γιστι κ το 2200 που λεω εγω με το 2100 ξερεις ποσα ατομα ειναι; εδω παιζουν με. το. σταγονομετρο.. αν κ κατι μ λεει οτι ετσι θα τρεξει κ φετος με τους επιλαχον τουλαχιστων..
Κ προσεξε... μιλαμε επιλαχων επιλαχων μπορει να περνει για μηνες.. το 11 κρατησε παρα πολυ αλλοι τελειωναν την σχολη κ αλλοι εμπαιναν... δεν σημαινει οτι ντε κ καλα θα κοπει αθληματα η γιατρους.. αλλος τα καταθετει κ δεν παει για καποιον λογο.. αυτοι θα ειναι ελαχιστοι.. αλλος φευγει απο την σχολη.. το κυριο πραγμα στο 2019 και το λεω για ολους.. καντε αποταμιευση!!! ειναι δυσκολα τα χρονια κ πολλα τα εξοδα τοτε.. το λεω για οσους δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα.. τα εξοδα ειναι πολλα!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες