Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μαγκες μπορει κάποιος υπεύθυνα αλλη μια φορά να μας πει πως προκύπτουν τα μόρια ξέρω ότι μπορεί κάποιος να το ανάφερε και στις προηγούμενες σελίδες αλλά εάν κάποιος ξέρει σίγουρα ας κάνει έναν κόπο; Ευχαριστώ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Παιδες παντου υπαρχουν οι γιωταδες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους γιατι ποτε τους δεν ασχοληθηκαν με τον αθλητισμο. ΠΧ οταν περνουσα ΣΒΕΑ το 13' ο χρονος και η αποσταση ηταν ακριβως τα ιδια με αυτα που ζηταει τωρα και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ατομα απτα 40-50 που ειμασταν δωσανε 1ο γυρο το 100% και στον 2ο κοντευανε να χασουν την ανασα τους. Οποτε θα κοπουν παρα πολλοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι πολυ απλα το να τρεξεις ειναι ευκολο, το να εχεις τον σταθερο ρυθμο για 2,5 γυρους σταδιου ειναι το δυσκολο. Βρειτε το tempo σας.
Παιδιά πήγα στο εθνικό τυπογραφείο σήμερα για να πάρω την εφημερίδα να δω αν βγήκε το φεκ και μου είπα για τους ειδικούς φρουρους η αύριο την Παρασκευή θα βγει το φεκ
και μετα απο ποσο καιρο βγαινει περιπου η προκηρυξη αφου βγει το φεκ; ξερει κανεις στο περιπου?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Οποίος έχει 2400 και πάνω στην α να μην φοβάται ετ ΣΙ πιστεύω.. Ερώτηση Εκτός απ'το τυπου α θέλει και φωτοτυπία το απολυτήριο; γτ ας πούμε εμένα γράφει ότι παρουσιάστηκα στο κετθ στην Αυλώνα και απολυαπολύθηκα οριστικα από το 4 ετεθ ως στρ Καταδρομών.. Είμαστε κομπλέ με Αυτό?
Η σωστή πληροφορία της ημερας
Φίλε λογικά θα ζητήσουν στρατολογική κατάσταση... Αυτό πας απτό κέπ και το βγάζεις. Εκεί δείχνει τα πάντα
Και εγώ Αυλώνα είχα παρουσιαστεί και απολύθηκα από το 505 τάγμα πεζοναυτών. Δεν θα υπάρχει θέμα!
- Kostas444
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην ομάδα. Για κάποιον που γνωρίζει ή είναι μέσα στο σώμα και ξέρει, στην περίπτωση που κάνω αίτηση αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα στρατό γιατί έχω λιγότερο από 3 μήνες για την απόλυση, θα την δεχτούν; Ευχαριστώ.
Αν διαβάσεις το φεκ γράφει να έχεις τελειώσει με τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις
Πρέπει να έχεις απολυθεί από τον στρατό, είναι βασική προϋπόθεση...
-
- Αντιστράτηγος
Δεν μπορεις Κωστα. Ακομη και για 1 μερα να μη προλαβεις τον διαγωνισμο, λεει καθαρα πως πρεπει να εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, ΕΦ κ εγώ από το 2011. θαυμαζω το πάθος σας για το σώμα και καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα ότι κάποιοι εδώ μέσα πραγματικά το αγαπάτε πολύ κ για μερικούς ίσως να είναι κ όνειρο ζωής. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δίκη σας προκυρηξη του τύπου ποτέ θα βγει, τι μόρια δίνουν Κτλπ αλλά μπορώ να σας πληροφορήσω για ορισμένα πράγματα που μένουν ίδια από την δίκη μας προκυρηξη του 2011. καταρχας όσοι από εμάς είχανε κάνει τότε στην β κατηγορία με πτυχίο την πατήσανε διότι οι βάσεις είναι παρά πολύ υψηλές τα άτομα που μπαίνουμε ελάχιστα αλλά κ το σημαντικότερο είναι ότι δεν κόβονται στα αθλήματα όπως της Α κατηγορίας για να μπουνε επιλαχόντες και ο λόγος είναι ότι τα πιο πολλά παιδιά που κάνουν στην β είναι παιδιά επαρχίας όπου εκεί υπάρχουνε κ αρκετά ΕΠΑΛ οι οποίοι είναι πιο σκληραγωγημένοι με αγροτικές εργασίες και δουλειές της επαρχίας σε αντίθεση με εμάς τους Αθηναίους από τα ΓΕΛ που είχαμε ξεχάσει τι θα πει αθλητισμός. οσοι είναι συναδέλφοι από την σειρά μου ξέρουν τι εννοώ. δηλαδη καλύτερα αξίζει για κάποιον να κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο και ας είναι μικρότερο παρά με το πτυχίο διότι οι ελπίδες εκεί είναι ελάχιστες. τελος θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σαν ΕΦ δεν μπορείτε να πάτε σε ότι ομάδες νομίζετε (άμεση δράση, οπκε, εκαμ, ΥΑΤ, Υ. ΜΕ. Τ, ασφάλεια, Κτλπ)μπαίνουν μόνο αστυφύλακες και πάνω. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά κ σύντομα κοντά μας
-
- Αντιστράτηγος
Καλος πολιτης ομως οπως και να χει !

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Το βγάζεις στο Κεπ; Δεν το ξερά.. το 14 είχα πάει στρατολογία και το έβγαλα νομίζοντας ότι θα έβγαινε προκ.. τεσπα απλά επειδή καταταχτηκα στο κετθ και δεν λέει ειδικές δυνάμεις απλά παρακάτω λέει ότι μεταταχθηκε καταδρομες από τεθωρακισμένα με σχετική διαταγή Κτλπ Κτλπ..2η ειδικότητα καταδρομεας και απολύθηκα τουριστικά από ετεθ ως στρατιώτης καταδρομων.. λεω με αυτό είναι κομπλέ για τα μόρια?Δεα347εδ έγραψε:Φίλε λογικά θα ζητήσουν στρατολογική κατάσταση... Αυτό πας απτό κέπ και το βγάζεις. Εκεί δείχΕΓΏ νει τα πάντα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες