Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Μην είστε σίγουροι οτ θα πάρει 1500, ας βγει επίσημα και μετά συζηταμε
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπέρα σας. Εγώ παιδιά έχω απολυτήριο 15,1, άριστη γνώση αγγλικών, δίπλωμα μοτοσικλέτας και αμάξι. ποσα μόρια συγκεντρώνω;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εν ετη 2019 αο το 2011 θα κοπουν αρκετα ατομα οποτε ξερετε τι πρεπει να κανετε.. κ ειναι λογικο.. θα κοπουν κ σε αθληματα κ ψυχοτεκνικα κ πολλοι με τατουαζ κατω απο αγκωνα κ λαιμους.. οσο για τα τατουαζ πιυ ειδα ενα φιλο παραπανω οτι θα ειναι εξοχονυστικοι ελεγχοι σιγα τα αυγα... το 2011 οσα φενοταν εκοβαν.. φανταζεσε τωρα το 2019 που στην ουσια επιτρεπετε εκτος απο εμφανη σημεια; ουτε καν δεν θα βλεπουν αλλα αυτοι που φενοντε καλυψτε τα εστω κ λιγο που φενοντε.. σιγα μη ερθουν κ με μωρομαντηλα.. μην τρομοκρατειτε τον κοσμο τζαμπα!!! δεν θα βλεπουν. πανω σ αυτο τοσο. πολυ οσο τοτε.. κ οσο που δεν ηξεραν το 11 για τα τατουαζ κανεις λαθος φιλτατε.. απο το 2009 ειχε γινει μεγαλος ντορος κ το 11 ξυπνησαν...
Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Παιδιά έλεος δηλαδή είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα κόπουν άτομα σε αυτά τα γελοία αθλήματα εδώ πυροσβεστικη που ήταν ποιο δύσκολα γιατί είχε ελξεις κοβονταν με το σταγονομετρο μην λέτε μερικοί ότι θέλετε και εναποθετετε τις ελπίδες σας σε ανούσια πράγματα δείτε το ρεαλιστικά καταρχάς όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι από ειδικές δυνάμεις κτλ ο μόνος τρόπος να κοπεις θα είναι από κάποια αστοχια-ατυχια πως να το εξηγήσω αλλιώς
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

1500 θα είναι παραλογιζεστε λόγο άγχους παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Δεν μιλ Γ Τάτου σε μην εμφανή σημείο αλλά σε σημείο που φαίνονται μην μπερδεύεσαι
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά δεν νοητε αντρας κατο των 28 να μην περάσει το τρέξιμο το 1000αρι και κουτσός το παίρναω
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Από την στιγμή που η προκ θα λέει όχι δερματοστιξία σε εμφανή σημεία με τις. Στολές αν κάποιος το καλύψει και στην ουσία εξαπατήσει με λίγα λόγια την όλη διαδικασία και κοπεί άλλος που πλήρει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις στο ακέραιο είναι δίκαιο θεώρεις ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Οχι δεν το θεωρω δικαιο.. αλλα ο καθε ενας κοιταζει τη παρτυ του κ θα το κανει με οποιο τιμημα αυτο.. ενταξει ξερουμε κ φασεις με ατομα π εσκασαν με τα τατου κ δεν του αγγιξαν καν.. τι λεμε τωρα.. παει αλλου.. οτι λεει η προκυρηξη ειναι το θεμα.. τωρα τι θα κανει ο καθε ενας με τα τατουαζ του ειναι δικο του θεμα κ οχι δικο μας κ δικο μου!!! ας παρει την φαλτσετα να τα ξυλωσει.. ετσι θα κανω κ εγω. χαχχαχα
Θ' ΜΑΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Θ' ΜΑΚ »

Ξέρουμε Ποτε ανοίγουν και Ποτε κλείνουν οι αιτήσεις ; εσείς πότε λέτε;
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Από θα στιγμή που θα βγάλουν το ΦΕΚ οι προθεσμίες θα είναι ίδιες με το 11 νομίζω.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά ας περάσουμε πρωτα απο τα μόρια και βλέποντας και κάνοντας εγώ θέλω να μπω οπκε παντος χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να σταματήσουν να αγχωνουν τον κόσμο και να κάνουν την τρίχα τριχιά. Λέτε ότι για το 1000αρι ότι κόβεται κόσμος στα πκε κλπ. Όσοι έχουν περάσει πκε ξέρουν ότι οι δοκιμασίες από τα ψυχοτεχνικα μέχρι και τα αθλήματα είναι αστεία. Όσο για το 1000αρι με έναν μηνα προπόνηση κάθε μερα ο μεσος άνθρωπος της ηλικίας μας το βγάζει ΑΝΕΤΑ! Ηρεμία και δεν χρειάζεται πανικός!
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Με 15,1 απολυτήριο άριστη ξένη γλώσσα αμάξι και μοτοσικλέτα ποσά μόρια έχω ρε παιδιά . Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κατσε. βγει το φεκ.Λογικα θα το τρεξουν οπως ειπε κ το παιδι πιο πανω οπως το 11 απο αυγουστο εως σεμπτεμβρη πιστευω εγω.. οσο για τα αθληματα ξεκινηστε γιατι αλλους κοροιδευουμε εμεις θα την φαμε στο τελος.. απλα με. προσπαθεια βγαινουν... αν κ κοβοντε πολλοι.. αλλα ο καθε ενας κοβετε για τους δικους του λογους κ οχι απαρετητα επειδη δεν το βγαζει.. απλα στο τρεξιμο οπως το τρεχεις μονος σου κ το βγαζεις ετσι θελει κ εκει.. γιατι αμα δεις πως πανε οι αλλοι που μπορει μερικοι να ειναι κ αθλητες κ προσπαθησεις να τους φτασεις καηκες απλα!!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες