Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ναι το ειδα απλα το απολυτιριο λυκειου και το διπλωμα τα θελουν επικιρομενα ; και το χαρτι στρατου το θελουν ημερηνια αφου βγει η προκυρηξη ;
Ούτε καν θα δει αν έχεις όλα τα χαρτιά θα τα βάλει σ' ένα φάκελο θα σου πει και την κλασσική ευχή καλή επιτυχία και θα φύγεις.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Στο τμημα που καταθετουμε τα χαρτια και τα ελεγχει ο αξιωματικος, εκεινη την ωρα μας λεει και τα μορια που συγκεντρωνουμε σωστα; Ρωταω διοτι μπορει να δουμε στα αποτελεσματα αλλο απο αυτο που περιμεναμε!
koymalex αναλογος. αν εισαι γενημενος το 90 εισαι εξω, αν εισαι το 91 εισαι μεσα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Λαζαρε θα ελενξει ομως αν ειναι σωστα ε; Δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω με λαθος δικαιολογητικα ε; Αφου εχει την ευθυνη αυτος!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Να ρωτησω παιδια με 1890 μορια απο α κατηγορια αξιζει να ελπιζεις?
Εννοείται αν δεις το λέει και μέσα το άρθρο 4 παράγραφος 2. Θα βάλει και αυτός και εσύ υπογραφή το τι δίνεις και το τι παραλαμβάνει σαν αξιωματικός όπως και θα σου μετρήσειτο ύψος.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Λαζαρε θα ελενξει ομως αν ειναι σωστα ε; Δεν υπαρχει περιπτωση να φυγω με λαθος δικαιολογητικα ε; Αφου εχει την ευθυνη αυτος!
Παιδιά μια σημαντικη ερωτηση για να καταλαβο εχο απολυτιριο λυκειου απο επαλ μπενης α και πτιχιο απο επαλ. Β ΥΓ σορρη για τα ορθογραφικα. Παρακαλο απαντιστε αγονιω
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Κωσταντινε σαν επιλαχον ναι, να ελπιζεις !
-
- Αντιστράτηγος
Προσοχη στα χαρτια σας οταν θα πατε στον αξιωματικο του Α. Τ της πολης σας. Ξερω απο πρωτο χερι τι λαλακες υπαρχουν, δεν κοιτανε τα χαρτια, τα χανουν υπογραφες οτι ναναι, οποτε να ζητησετε να δειτε τα χαρτια που παρελαβε και τις υπογραφες που πεσανε !
Παιδια ειναι σιγουρο οτι θα βγει φετος ; υπαρχει κατι εγκυρο ; λεω για οσους ειναι το 1991.
Θα ειναι μεσα; ειμαι γεννημενος το 1991 και ειμαι οριακα... Θα προλαβω αραγε εγω και οι υπολοιποι σαν εμενα;
Με 100% σιγουρια το 2010/11 στην προκυρηξη ο Τελευταιος που μπηκε ηταν με 2200.100% ΕΓΓΥΡΟ αυτο που λεω γιατι ημουν παρον! Οποτε καλο θα ηταν να προετιμαζεστε οσοι εχετε πανω απο 2100. Θα κοπουν παρα πολλοι στα υγειονομικα απο εμπειρια κυριως ΔΜΣ , και στα Αθληματα δλδ κατι παχυσαρκοι κτλπ.
Θα ειναι μεσα; ειμαι γεννημενος το 1991 και ειμαι οριακα... Θα προλαβω αραγε εγω και οι υπολοιποι σαν εμενα;
Με 100% σιγουρια το 2010/11 στην προκυρηξη ο Τελευταιος που μπηκε ηταν με 2200.100% ΕΓΓΥΡΟ αυτο που λεω γιατι ημουν παρον! Οποτε καλο θα ηταν να προετιμαζεστε οσοι εχετε πανω απο 2100. Θα κοπουν παρα πολλοι στα υγειονομικα απο εμπειρια κυριως ΔΜΣ , και στα Αθληματα δλδ κατι παχυσαρκοι κτλπ.
Εγω σας το είπα ότι θα βγει μέσα στον Αύγουστο... Αλλα πέσατε να με φάτε...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Πριν απο 1,5 μηνα που εγινα εδω μελος.. σας ειχα πει οτι μιλησα με το Ντουμα και μου ειπς οτι τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια και το οριο ηλικιας ιδιο! Και ολοι αυτοι ανω των 28 μου ελεγαν τι να ξερει μωρε ο Ντουμας ασχετος ειναι. Και με ελεγαν και κομπλεξικο επειδη ελεγα οτι δε θα ανεβει το οριο ηλικιας!
Αποδειχτηκε οτι ο Ντουμας ηξερε απο την πρωτη στιγμη και οι υπολοιποι που μιλαγαν με ταξιαρχους και στρατηγους, τους ελεγαν οτι το οριο θα αυξηθει!
Αποδειχτηκε οτι ο Ντουμας ηξερε απο την πρωτη στιγμη και οι υπολοιποι που μιλαγαν με ταξιαρχους και στρατηγους, τους ελεγαν οτι το οριο θα αυξηθει!
-
- Αντιστράτηγος
Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ που ειναι; Ηταν και στη ΓΑΔΑ 

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι πολυ για να μπω ειδικους φρουρους εγω συγκεντρωνω 1520 μορια εχω ελπιδες να μπω τι λετε;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Αυτο που ειπα για τα μορια ειναι οτι αν στην τελευταια προκ του 11 μπηκε ο τελευταιος 2200 οπως με διορθωσε ενας φιλος και ζητουσε 1200 ατομα τωρα που θα ζηταει 1500 και το οριο ηλικιας δεν θα ανεβει πιστευω(με δικια μου πανυα αποψη και λογικη) οτι η βαση θα κατεβει ακομη περισσοτερο απο στατυστικης αποψης. Πιστευω οτι και 1800-1900-2000 να παει δεν θα ειναι τοσο παραλογο με τοσα πολλα ατομα. Σημασια εχει απαντες να κανετε τα χαρτια σας χωρις κανεναν ενδιασμο. Μαγκες η ωρα της δικαιωσης τοσων χρονων εφτασε. Υπομονη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες