Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Δεν νομίζω ολόκληρος υπουργός να ακούσει συνδικαλιστές... Θα μειώσει τον ίδιο. Η πλειοψηφία είναι μαζί του για ε. φ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Αρχίστε κανα τρέξιμο και αφήστε την ΠΟΑΣΥ να πονάει η προκυρηξη θα βγει να είστε έτοιμοι
όταν όλα τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε καθε χρόνο 500 άτομα και αυτα με το ζόρι από αστυφυλάκων με αποτέλεσμα να διαλυθούν όλες οι μάχιμες υπηρεσίες της Αθήνας, και τωρα ξαφνικά θα πάρει 1500 εφ, ενας θεσμός που πήγαινε για κατάργηση, είναι φυσικό η ποασύ να διαμαρτηρηθεί. Γιατί αυτα τα άτομα θα μπορούσε να τα πάρει από αστυφυλάκων που υπάρχει και εκεί ζήτηση και η βάση έχει πάει στον θεό.Motorhead έγραψε:Εγώ περιμένω τον Ντουμα να πάρει θέση... Γιατί η ανακοίνωση υποβιβαζει τον θεσμό των Ε. Φ και κατ'επεκταση αυτόν...
Γιατί αν δεν υπάρχουν και ειδικοί φρουροί από τον Νοέμβριο, δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης της συνδικαλιστικης του δράσης...
Τώρα θυμήθηκαν τα μουνια να φέρουν αντίρρηση, τόσο καιρό ήταν πολιτική δέσμευση...
Μπορεί να είναι και υποκεινουμενα από τους απλυτους του σύριζα (όπως ανδρικοπουλος π. Χ) ή επειδή τους χάλασαν τις τρύπες που είχαν κρυφτεί τόσα χρόνια τα φίδια...
Δεν κατηγορώ όμως την κυβέρνηση γιατί έτσι που τα έκανε ο συριζα αυτα τα 4 χρόνια το να πάρει γρήγορα τόσα άτομα είναι η μόνη λύση έκτακτης ανάγκης.
Για του κοιλαράδες που λες γελάω. Και εσύ όταν με το καλό γίνεις εφ, θα δείς οτι θα κάτσεις 2-3 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία και μετα όταν θα φύγει ο η πρώτη γκάυλα-ο πρώτος έρωτας θα αρχίσεις να την ψάχνεις για χαλαρά! Στις τρύπες της αστυνομίας δεν υπάρχει διάκριση έχει και εφ

"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Επειδή μίλησα με ειδικό φρουρό που μπήκε το 11 μου είπε πως Τώρα το 19 αν ΉΘΕΛΕ πήγαινε στην πόλη του.. και αν ήταν παντρεμεμενος με παιδί θα γύρναγε στα 2 χρονια οι απόψεις διίστανται.. Δεν ξέρω αν είχε λόγο να πει ψέμματα το παλικάρι πάντως ετ ΣΙ μου είπε.. Εσύ είσαι στο σώμα; σε ρωτάω γτ εδώ μπαίνουν άνθρωποι που Εκτός απ'την λαχτάρα να μπουν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε οικογένεια και σε ένα όνειρο.. Εγώ προσωπικά περιμένω την προκ απ'το 12 Αλλά ολα αυτά τα χρόνια έχει προκύψει οικογένεια.. και αν αληθεύουν αυτά που λες Τελικά δεν θα κάνω τα χαρτιά μου.. θα επιλέξω οικογένεια καθώς θα είμαι 5 ώρες από Αθήνα και η οικογένειά Εκ' των πραγμάτων Δεν μπορεί να ακολουθήσει.. Και δεν μου μίλησε για βύσμα μου είπε τι δικαιούσε απ'το σωμα.. τωρα πες μου εσύ τι εννοει ς για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια και πως το Ξέρεις?PLtoon έγραψε:ετοιμάσου να είσαι αθήνα για τα πολλά επόμενα χρόνια.Guppie έγραψε:
Εγώ φιλε μου είμαι από επαρχιακή πόλη και Επίσης γνωρίζω ότι ε χουν ερθε ι ειδικοι φρουροι Αλλά δεν ξέρω πότε και πώς ήρθαν. Από Αστυφυλάκων έχω και φίλο που ήρθε στα 2 χρονια. Αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει ρόλο. Ίσως ανήλικο παιδί; Πολύτεκνος Δεν ξερω
όταν γίνεις αστυφύλακας και αν τότε έχεις αρκετά μόρια ίσως πάς.
Μην ασχολείστε με την ΠΟΑΣΥ γενικώς όλοι οι συνδικαλιστές είναι εκτός τόπου και χρόνου, πάντα έχουν το θέμα με τους ΕΦ. Λες και στον δρόμο οι σφαίρες θα κάνουν διάκριση μεταξύ αστυφύλακα και ειδικού φρουρού. Το οξύμωρο είναι οτι ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ μπήκε στο ΣΩΜΑ χωρίς πανελλήνιες...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Πάντως βλέπω μία παλαιότερη μου ανάρτηση να παίρνει σάρκα και όστα, περί 500 εφ κατ έτος, με έτος έναρξης το 2020, ή 750 με έτος έναρξης πάλι το 2020. Ελπίζω να διαψευστώ πανηγυρικώς. Ίδωμεν https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ypes-ston-aera-oi-3-950-proslipseis-se-astynomia-ygeia-poia-lysi-proteinetai/?fbclid=IwAR28DO77RrUElNdWGy7Hi67dBCmIJo8PVX7SNSc5U5Uq7j_jNLcYCgw1wLo
Guppie έγραψε:Επειδή μίλησα με ειδικό φρουρό που μπήκε το 11 μου είπε πως Τώρα το 19 αν ΉΘΕΛΕ πήγαινε στην πόλη του. Και αν ήταν παντρεμεμενος με παιδί θα γύρναγε στα 2 χρονια οι απόψεις διίστανται. Δεν ξέρω αν είχε λόγο να πει ψέμματα το παλικάρι πάντως ετ ΣΙ μου είπε. Εσύ είσαι στο σώμα; Σε ρωτάω γτ εδώ μπαίνουν άνθρωποι που Εκτός απ'την λαχτάρα να μπουν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε οικογένεια και σε ένα όνειρο. Εγώ προσωπικά περιμένω την προκ απ'το 12 Αλλά ολα αυτά τα χρόνια έχει προκύψει οικογένεια. Και αν αληθεύουν αυτά που λες Τελικά δεν θα κάνω τα χαρτιά μου. Θα επιλέξω οικογένεια καθώς θα είμαι 5 ώρες από Αθήνα και η οικογένειά Εκ' των πραγμάτων Δεν μπορεί να ακολουθήσει. Και δεν μου μίλησε για βύσμα μου είπε τι δικαιούσε απ'το σωμα. Τωρα πες μου εσύ τι εννοει σ για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια και πως το Ξέρεις;
είμαι 10 χρόνια στο σώμα, με τις μεταθέσεις ακούστε τι παίζει πριν κάνετε τα χαρτιά σας.
απο το 2010 με το πρώτο μνημόνιο με τις αλλαγές που έγιναν στα χρόνια συνταξιοδότησης και τον περιορισμό τον προσλήψεων, έχει δημιουργηθεί στην αστυνομία το εξής φαινόμενο. Από την επαρχία κανείς δεν βγαίνει σε σύνταξη, και στην αθήνα πάνε ελάχιστοι νεοεξερχόμενοι με αποτέλεσμα οι θέσεις που βγάζει κάθε χρόνο για τις επαρχιακές διευθύνσεις να είναι ελάχιστες.
Για παράδειγμα συνάδελφοι που είναι απο θεσσαλονίκη πλέων φεύγουν στα 7-10 χρόνια, απο λάρισα θέλει 15ετία πλέων, πάτρα και εκεί 10ετία στο νερό, αν είσαι παντρεμένος και έχεις παιδιά παίρνεις παραπάνω μόρια αλλα και πάλι μην νομίζεις οτι θα πάς αμέσως.
οι μόνες διευθύνσεις που πας εύκολα είναι νησιά και βόρειος έβρος.
ο λόγος που βγήκε αυτη η προκήρυξη των 1500 είναι να καλυφθούν τεράστια κενά που υπάρχουν σε υπηρεσίες της αθήνας.
όταν με το καλό αρχίσει να ανοίγει ξανά θέσεις σε επαρχιακές διευθύνσεις θα φύγουν αυτοί που ήδη είναι αθήνα και περιμένουν χρόνια.
βύσμα δεν παίζει, οι μεταθέσεις για επαρχία είναι αξιοκρατικές και βγαίνουν με μόρια. Ακόμα και απόσπαση για επαρχία να μπορέσεις να πάρεις αυτος ο χρόνος της απόσπασης δεν μετράει για μόρια, οπότε είναι δανεικός χρόνος και όταν ξαναγυρίσεις θα έχεις μείνει στην επετηρίδα πίσω.
για μένα αν σας πειράζει το γεγονός να είστε μόνιμα Αθήνα για τα επόμενα 10+ χρόνια μην μπείτε καν στον κόπο να κάνετε τα χαρτιά σας
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
https://www.katechaki.gr/poasy-gyrname-20-chronia-piso-tis-epikeimenes-proslipseis-eidikon-froyron/
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Βλεπω να γινεται μαλακια με τη προκυρηξη... ειμαστε ενα μεγαλο ***** σα κρατος! Δε πιστευω τιποτα πλεον αν δε δω το Φεκ να βγαινει.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Τιποτα δεν θα γίνει. Ετσι εκαναν και το 2011 . Και εγω προσπάθησα τρεις φορες να μπω. Δε τα κατάφερα. Θα δοκιμάσω τώρα Στην προκήρυξη. Ειτε αστυφυλάκων έμπαινα ειτε μπω ειδικός φρουρός παλι στο δρόμο θα ήμουν. Οι συνδικαλιστές επειδη το βλεπω και απο τον πατερα μου κοιτάνε το δικο τους όφελος και να ειναι αυτοι πρώτοι. Οπως και ο Ντούμας θα κανει το ίδιο. Δε χρειάζεται να μιλησει ο Ντούμας. Η προκήρυξη τωρα πια είναι μονόδρομος.
Ο πετσας το εχει πει ηδη οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ισχυσει το 1προς5 αλλα θα παμε σε αναλογια 1προς3 ισως και 1προς2 ειδα την συνεντευξη στο skai
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Δηλαδή, τάζουν προσλήψεις, ενώ ούτε οι ίδιοι έχουν επίγνωση του συστήματος που θα ισχύσει. Παιδιά, αυτό που θα γίνει, με τα νέα δεδομένα, είναι το εξής και πριν κράξετε είναι γνώμη ΜΟΥ: Θα περάσει το φορολογικό και θα έρθει η τρόικα στο eurogroup σεπτεμβρίου και θα του πει "ωραία, πέρασες το φορολογικό, το δέχτηκα, καλά έκανες. Θες να κάνεις και τόσες προσλήψεις σε υγεία, παιδεία και ασφάλεια, ίσως και σε στρατό, ε αυτό δε γίνεται γιατί δε θα πιάνεις τους στόχους! Άρα, θα εφαρμόσεις το 1 προς 5. " Μετά θα έρθει εδώ το οικονομικό επιτελείο, θα του έχει στείλει ο χρυσοχοϊδης τους 1500 για υπογραφή και θα του πει το επιτελείο "δε γίνεται, αν θες παίρνουμε 500 το 2020 και το πάμε έτσι κατ' έτος, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός που τάξαμε προεκλογικά. ". Να μου το θυμηθείτε, ψεύτης να βγω 100 φορές, αλλά κάτι τέτοιο θα παιχτεί, όπως έγινε και το 14, που φάγαμε πίκρα, για όσους θυμούνται.
http://policenet.gr/article/%CE%BC-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85-1500-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%AF Αφήστε την ΠΟΑΣΥ και ακούστε τον υπουργό δημόσια να λέει μέσα στην βουλή για την πρόσληψη 1500 ειδικών φρουρών μέσα στο 2019 !!
Ολα ειναι πιθανα μαγκες! Μην χαλιομαστε ομως απο οτι ακουμε δεξια και αριστερα! Καντε προπονησεις και ψηλα το κεφαλι!
Εκεί που γίνεται κάτι καλό και ανεβαίνει η ψυχολογία μας, κάτι πρέπει να τύχει και γυρίσουμε πάλι από την αρχή... Ας ελπίσουμε να τηρήσουν μια φορά στη ζωή τους, τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις τους και να γίνει αυτό που όλοι περιμένουμε τόσα χρόνια, με τόσους κόπους και άγχος...
Είλικρινα είναι από τα πιο ψυχοφθορα πράγματα η αβεβαιότητα του να γίνει κάτι που θες τόσο πολύ...
Είλικρινα είναι από τα πιο ψυχοφθορα πράγματα η αβεβαιότητα του να γίνει κάτι που θες τόσο πολύ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες