Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σίγουρα όλοι στην Αθήνα. και αυτό είναι το πιο δίκαιο για αυτούς που υπηρετούν ήδη Αθήνα
Δεν ήταν μόνο επειδή κόπηκαν κάποια άτομα, αλλα πολλοί έφυγαν για πυροσβεστική και λιμενικό, τρεις Προκηρύξεις ειχαν βγει το 2011.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πάρτε τηλ στην ποασυ εγώ πήρα διαμαρτυρηθηκα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μόνο με πολλά τηλέφωνα θα το βουλωσουν
Anestis Σε αναγκαζει να πας ΕΠΟΠ ; Αληθεια τωρα ; Παλικαρακι μου γλυκο αλλο η αστυνομια αλλο ο στρατος. Ψαχνεις τον σιγουρο μισθο απτο φαινεται και δεν πας επειδη το γουσταρεις οποτε θα δεινοπαθησεις οπου κι αν πας.
Και τι σου απάντησαν bill;
Bill τι σου είπανε εσένα?;
-
- Αντισυνταγματάρχης
2107770685 οποίος θέλει ας παρει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μου είπανε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν τους ειδικούς φρουρούς και ότι θέλουν μέσω πανελληνίων. τους είπα ότι τώρα που μιλάμε η πλειοψηφία των ομάδων αποτελείται από φρουρούς, γρ τους υποτιμάτε τόσο; Μου ειπαν ότι είναι κάθετοι βριστηκαμε λίγο και μου το εκλεισαν
Να δείτε καμοια πλάκα.. να πιέσουν και να μην βγει τελικά προκυρηξη
Τότε δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το σχέδιο πού έχει δεσμευτεί ο Μητσοτάκης. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Ο Κουλης δεσμευτηκε, ο χρυσοχοιδης τα ειπ με το ονομα τους, εεγω δεν θυμαμαι ποτε στο στρατο το λοχαγο να λεει στον ταξιαρχο τι να κανει. Η προκυρηξη θα βγει γιατι αν δεν βγει θα ξεφτιλιστει τερμα η κυβερνηση. Οσο για τον φιλο που ρωταει το ποτε, εγω πιστευω παρα πολυ οτι στις επομενες 2-3 βδομαδες θα βγει το φεκ απο εκει και περα, πανω κατω σεπτεμβρη οκτωβρη θα βγει και η προκυρηξη επισημα για καταθεση χαρτιων προκειμενου αρχες του 20 να τοποθετηθουν σε υπηρεσιες και τα σχετικα.
Κοίτα εδω χαλάστρα που πάει να σας κάνει η ΠΟΑΣΥ. Πραγματικα θα είναι κρίμα λόγο των παρεμβάσεων της να μην βγει στο τέλος η προκήρυξη αν και προσωπικά δεν νομίζω να τους περάσει. Τους πονάει η επιτυχία που έχουμε επιδείξει οι ΕΦ και το αξιοπερίεργο να φανταστείτε είναι ότι οι βηταδες είναι περισσότερο αντιδραστικοί με τον τρόπο εισαγωγής μας παρά τα παιδιά που κατατάχθηκαν μέσω πανελληνίων. Αυτη την πικρία δεν την κατάλαβα ποτέ από ορισμένους λες και κλέβουμε το ψωμί τους...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
Ναι ρε μεγάλε Lefteris αυτό είναι, οι σίγουροι μισθοί και η μονιμότητα. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τομείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, πχ 6κ2018, για σωφρονιστικούς. Αλλά θα καθόμασταν να περιμέναμε για εφ, για το σίγουρο μισθό. Διάβασε πρώτα ξανά τι είπα. Το αυτονόητο είπα. Ότι υπάρχει κόσμος που φέτος είναι η τελευταία του ηλικιακά. Άρα, λοιπόν, υποθέτοντας ότι λόγω ποασυ και παρεμβάσεων, παγώνει η προκήρυξη για 1500 και αν ταυτόχρονα τρέξει για 2000 εποπ, γιατί απλά στο στρατό δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να ενοχλείται με προσλήψεις εκτός πανελληνίων, όλοι αυτοί που γούσταραν με τα μπούνια αστυνομία, θα κάνουν αναγκαστικά τα χαρτιά τους για στρατό, αλλιώς θα πρέπει να ξεχάσουν το κεφάλαιο "σώμα ασφαλείας" και να παραμείνουν στις δουλειές τους στον ιδιωτικό. Και, προσωπικά, η μονάδα της ελας που γουστάρω να υπηρετήσω, είναι τα ΥΑΤ, οι ΜΑΤατζήδες με τα πράσινα, άρα όχι μόνο δε θα δεινοπαθούσα, θα πέρναγα και τέλεια. Όταν όμως οι ηλικιακές συνθήκες δεν ευνοούν, σε αναγκάζει να βρεις κάτι άλλο, για βιοποριστικούς λόγους. Ή, μήπως εσύ θα φτάσεις 50 και θα περιμένεις ακόμη για εφ, αν κούφια η ώρα δε βγει τίποτα ποτέ; Άιντε με τους "ξυπνάκηδες" που θα μας διευκρινίσουν ότι άλλο στρατός και άλλο αστυνομία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες