Παιδιά μην λέτε πράγματα που δεν ξέρετε σίγουρα. Ακούγεται πχ ότι θα μετρήσουν και τα αθλήματα στα μόρια η ότι θα κοπούν μόρια από αλλού. Πέφτει πολύ ράδιο αρβύλα. Υπομονή θέλει ηρεμία και καλή προετοιμασία. Χαλαρώστε.
Καλα αιτηση θα κανει και η κουτση Μαρια.. το θεμα ειναι οτι η κουτση Μαρια δε θα μπορεσει να βγαλει τα αθληματα! Και το 2011 ετσι εγινε.. κοβωντουσταν καργα και εφτασε να παρει πολλους επιλαχοντες! Το 90% των γυναικων κοβεται στα αθληματα, επισης πολλοι αντρες με μεγαλα απολυτηρια που γενικα δε τους πολυαρεσει η αστυνομια αλλα θα κανουν αιτηση λογω ανεργιας.. ουτε αυτοι θα τα βγαλουν περα. Καποιοο το 2011 παραιτηθηκαν και απο τη σχολη!
Παιδια εγω λεω να κλειδωσει το θεμαμεχρι να εχουμε καποια νεα, ωστε να ηρεμισουμε και οταν βγει καποιο φεκ ας επανερθουμε, το να φτασουμε να γραψουμε 500 σελιδες μεχρι να βγει οι προκυρηξη δεν κερδιζει κανενας τιποτα
Παιδια καλησπερα. Σχετικα με το χρονο της προκυρηξης πιστευω θα βγει τελη αυγουστου με μεσα σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα. Αυτο σχετικα με οτι θα βγει σε 2 βδομαδες δεν στεκει (αυτη ειναι η αποψη μου) καθως γιθα να βγει σε 2 βδομαδες θα επρεπε ηδη να είχε βγει φεκ. Βαση της προκηρυξης του 2011 το φεκ βγηκε μεσα ιουλιου και η προκηρυξη βγηκε το πρωτο 10ημερο του αγουστου με εναρξη δικαιολογητικων απο 16-8. Οποτε θεωρω εχετε χρονο και για τα διπλωματα. Αν κανω καπου λαθος οσον αφορα αυτο που ειπα για τα φεκ ευχαριστως να με διορθωσει... Υπομονη και φτανει η ωρα.
Παιδες οι βασεις δεν εχουν να κανουν με τις αιτησεις που θα γινουν δεν παιζει κανενα ρολο αυτο.. αυτο παει με τα μορια των συνολικων ατομων που θα κανουν αιτηση κ ποσα μορια θα εχει ο καθε ενας.. κ το 2011 εγιναν 16,000 καπου εκει κ με επιλαχων μπηκαν μεχρι και 2200 περιπου.. οποτε καμια σχεση..
Παλικαρια δεν ειναι απιθανο να βγει κ νοεμβρη κ μεχρι τελους να εχουν ολοκληροθει αιτησεις... συνηθως θα το κανουν να μην χασουμε κ εμεις τι σειρα μας γιατι θα κραξει κοσμος να μην προλαβεις για 1 μηνα.. ειπαν μεχρι τελους του ετους.. μπορει να θελουν μεχρι τελος να τελειωσουν οι αιτησεις κ μετα την νεα χρονια να γινει αμεσα αθληματα κτλπ κανεις δεν ξερει.. αναμενουμε.. παντος να βγει τωρα η αυγουστο το βλεπω χλομο
Παιδια καλησπέρα. Οσον αφορά τα τατουαζ ρωτησα έναν τύπο απο το υπουργείο και μου είπε οτι μάλλον δε θα επιτρέπονται παρα μονο σε σημεία μη εμφανή. Δηλαδή αν φοράς κοντομάνικο και δε φαίνεται θα εισαι οκ αλλα αν φαινεται μαλλον θα κόβονται Αλλιως το αλλο ενδεχόμενο θα είναι να μην επιτρέπονται καθόλου οπως το 2011.
Οπως αναφέρουν οι διατάξεις περι αστυφυλάκων αν εχετε διαβασει απαγορεύονται τα τατουαζ οπως και σήμερα στους νεους αστυφύλακες. Δε ξερω αν θα το αλλάξουν σιγουρα για την προκήρυξη μας.
Εχει καταργηθει αυτο απο το στε με τα τατουαζ.. θα κοβουν λογικα οσα ειναι σ εμφανη σημεια με την στολη.. ποδια σωμα δεν θα εχεις θεμα.. λαιμουν χερια θα κοβουν οπου δεν καλυπτει μπλουζα... αλλα ειναι κ σε πιον θα πεσεις μπορειννα το καλυπτει αν ειναι στο χερι κ να σε κοψει.. θα δειξει τι θα γινει με αυτο.. εγω κολαω που εχω ενα στο χερι αλλα δεν φενετε ειτε φοραω μπλουζα ειτε αμανικο ειναι απο την μεσα μερια του μπρατσου.. μονο αν σηκωσω τα χερια στην αναταση.. εμενα πχ παιζει να με κοψουν.. γτ ασχετος που δεν φενετε δεν το καλυπτει η μπλουζα