Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Επειδή θα είναι μέσω ασεπ η προκήρυξη για νοσηλευτες θα αργήσει αρκετά οπότε δεν νομίζω να σχετίζονται αυτές οι 2. Το είπε και σήμερα οτ επειδή υπάρχει πληθώρα προκηρύξεων θα προσπαθήσουμε πολύ για να εκδοθεί μέχρι τέλος του έτους. Εμάς θα είναι με επίβλεψη
Παιδιά μέσα στον Αύγουστο θα βγει να ξέρετε...
Ναι φίλε σωστό ! Στο λιμενικό είναι υποχρεωτικό μόνο το ecdl, η είναι για παράδειγμα και το δίπλωμα ταχύπλοου πχ ; Νομίζω κανένα δίπλωμα οδήγησης δεν είναι απαραίτητο ! Μάλλον μόνο το ecdl ε ;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μας βολευει αλλα μπορει να μην βγουν συγχρονως.. μπορει για Εποπ να βγει με το νεο ετος! Οπως και του λιμενικου να βγει μετα απο καιρο!
Όσοι έχετε δίπλωμα Α2 το οποίο βγήκε μετά το 2011 θέλει να δώσετε εξετάσεις οδηγήσεις για απεριόριστο Το θέμα είναι και να δώσεις θα προλάβεις να τ έχεις στα χέρια σ; Προφανώς όχι
Πάντως και εγώ το έχω σκεφτεί πως μπορεί να δώσουν μόρια με βάση τις κατηγορίες διπλώματος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Μη σκαλωνετε με τα διπλώματα μηχανής. Πάντα τα διαχώριζαν σε μοτοποδήλατο και όλα τα υπόλοιπα έπαιρναν 300 μόρια.
Ακριβώς! Και δεν ξέρω εάν όσοι έχουμε Α1 και πάνω μήπως στην σχολή μας βγάζουν υπηρεσιακό για μεγαλύτερα κυβικά. Ας μας πει κάποιος που το γνωρίζει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν ισχύει πια το υπηρεσιακό όπως παλιά επιπλέον το 2011 μετά τα 21 γινότανε αυτόματα απεριόριστο οπότε είχε λογική να παίρνεις τα 300. Και πιο παλιά που δίνανε μορια στα παπάκια δεν υπηρχε πρόβλημα γιατί μπορούσες να βγάλεις υπηρεσιακό. Τώρα δύσκολο να προλάβουμε για απεριόριστο μεσολαβεί και ο Αύγουστος οπότε ας ελπίσουμε θα είμαστε τυχεροί.
Με σχολή οδηγών που μίλησα μ Είπε αν θες Σεπτέμβρη δίνεις για απεριόριστο αλλά κεχρί να το πάρεις στα χέρια σ θα κανείς ένα μήνα Τέλος Οκτώβρη δλδ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι ξαναεδωσα πορεια οταν εκανα επεκταση απο α2 σε απεριοριστο! Τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αν πειραξουν το ηλικιακο οριο μπορει να πειραξουν και αλλα πραγματα!
Σκέφτομαι να πάω μέσα στο Σεπτέμβριο να δώσω πορεία το θέμα είναι ποτέ θ έχω το νέο δίπλωμα στα χέρια μ κ αν προλάβω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Είναι και πολλά τα λεφτά ρε παιδιά... Έτσι πως τα κάνανε από α2 σε απεριόριστο θες 280 με 300 ? με τς ασφάλειες που θέλουν κτλ. Έλεος καπου
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Πρεπει υποχρεοτικα να κανεις 7 ωρες μαθημα...280? ειναι συν 100? το ασφαλιστρο!
200 μου είπανε εμένα Το θέμα είναι ποτέ θα το έχεις στα χέρια σ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες