Εως τότε όμως...
Χάρις έγραψε:Εγώ προσωπικά θέλω να εκπαιδευτώ σαν Ο. Υ. Κ και δεν μ'ενδιαφέρει να είμαι ΕΠΟΠ σ'ένα χαζογραφείο... ΈΛΕΟΣ πια!!! Θα έπρεπε να υπάρχει στράτευση/εκπαίδευση γυναικών, τουλάχιστον εθελοντική!
Χάρις έγραψε:Άστο Hannibal, θίγεις ένα τεράστιο θέμα με πολύ συζήτηση... αυτό που έχω διδαχτεί εγώ πάντως είναι πως η ψυχή και το δυνατό μυαλό νικούν και υπερισχύουν πάντοτε!![]()
Green Berets έγραψε:
Η ψυχη και το δυνατο μυαλο ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ομως δεν κουβαλανε 50-70 κιλα επιχειρησιακο φορτο, ουτε καν τα συνηθη 25-30 για αρκετα χιλιομετρα. Τα κουβαλαει ενα γυμνασμενο αντρικο σωμα... περα απο ψυχολογικους παραγοντες κτλ.
στεγνα η πραγματικοτητα σε περιπτωση συναγερμου η πολεμου...
λιγοτερα κιλα δεν θα κουβαλας... με λιγο νερο-φαγητο κτλ.
Αν μπορεις εσυ να αποδειξεις το αντιθετο... ελευθερη να δοκιμασεις. Δεν χρειαζονται ολοι στις Ειδικες Δυναμεις η στους βατραχανθρωπους(περα απο το οτι πολλοι δεν μπορουν και δεν ειναι κατακριτεο.)
Ο καθε ποντικος στην τρυπα του, ολοι ειναι χρησιμοι καπου χωρις να χρειαζεται να ειναι κομμαντα. Δεν βλεπω γιατι να μην ισχυει και με τις γυναικες αυτο... οσο για το θεμα περι φυσης και του να πας εναντια σε αυτην οντως ειναι πολυ μεγαλο θεμα... αλλα εν προκειμενω αυτα ειχα να πω.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες