Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ι'ΜΑΚ εαν νομιζεις οτι ολοι ειναι βυσματα μεσα στην ΠΦ λογικα δεν γνωριζεις και πολλα... Ο Λοχος ευζωνων ζητημα να ειναι το 20% Αθηναιοι και ολοι οι αλλοι ειτε απο νησια ειτε απο βορεια ελλαδα. Τουλαχιστον οι σειρα μου ειχε 6 αθηναιους απο τους 33 που ανεβηκαμε στον λοχο Ευζωνων.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Παιδες παρακολουθω χρονια το φορουμ γενικα και οπως και εσεις ετσι και εγω περιμενω για Ε. Φ αλλα δεν υπαρχει πουθενα τιποτα που να λεει θα παρει Ε. Φ. Λεει απλα νεους αστυνομικους. Σημερα τραβηκε κοσμο απο το Αγιο Ορος και απο τη μπαντα. Αυτο που βλεπω να γινεται ειναι πως τραβαει ολους τους γραφειαδες και οτι αλλο μπορει να τραβηξει και εν τελη θα βαλει τα παιδια απο πανελληνιες να κανουν πρακτικη στις μαχιμες μοναδες=νεοι αστυνομικοι. Δεν ξερω τι λεει ο γνωστος του γνωστου ο φιλος του φιλου αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης δεν λεει πουθενα για Ε. Φ οπως ελεγε καθαρα το 2010-11. Μακαρι να βγω λαθος.
Και η Σπυράκη και ο Κικίλιας έχουν πει ότι θα είναι ειδικοί φρουροί. Επίσης ο Χρυσοχοΐδης είχε φτιάξει τους ειδικούς φρουρούς και ο σχεδιασμός για τις 1500 προσλήψεις είναι εντός 6μηνου. Τώρα για αυτούς που λένε μέσω πανελληνίων σε βάθος 4ετιας πρέπει να τους χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι

Εγώ πιστεύω πως η προκήρυξη θα βγει τον Αυγούστου και όλες οι διαδικασίες θα τελειώσουν προς το τέλος του Ετους, για να ξεκινήσει η εκπαίδευση.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μα δε ταιριαζει στην ιδια προταση το" αμεσες προσληψεις αστυνομικων", με το να λετε οτι θα ειναι απο πανελληνιες! Εχουν 3-4 μηνες που φωναζουν για αμεση προσληψη 1500 αστυνομικων που θα στελεχωσουν αμεσα τη Διας και τη Δελτα! Αρα για εξηγειστε μου πως γινεται να ειναι απο πανελληνιες ολοι αυτοι;
Αλλωστε και οταν μιλησα με το Ντουμα λιγο μετα τις ευρωεκλογες, για προκυρηξη 1500 ειδικων φρουρων μου ειπε, κατι παραπνω θα ξερει!
Αλλωστε και οταν μιλησα με το Ντουμα λιγο μετα τις ευρωεκλογες, για προκυρηξη 1500 ειδικων φρουρων μου ειπε, κατι παραπνω θα ξερει!
-
- Αντιστράτηγος
Εγω δεν ειπα πουθενα οτι θα παρει τωρα αμεσα απο πανελληνιες, ειπα πως πρωτα κανει τα παντα για να τραβηξει, και οπως ειπα και στο τελος μακαρι να ειμαι λαθος γιατι και εγω μαζευα τοσα χρονια μορια. Οποτε αυτα περι ζεστης Wolver πες τα σε αλλον γιατι ξερεις τι λενε, η ζεστη ειναι σαν τη μαλακια η πολυ σε χτυπαει στο κεφαλι 

- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Καθε κυβερνηση με το που βγει αυτο κανει, παιρνει τους αστυνομικους απο παντου και καλα!5.000 ελλειψεις εχει η Αστυνομια, ακομα και η προκυρηξη 1500 ατομων, λιγα ειναι!
-
- Αντιστράτηγος
Οπως προ ειπα Ι'ΜΑΚ μακαρι να ειμαι λαθος και να βγει οντως για Ε. Φ να βγει αμεσα και να μπουνε ολοι μα ολοι.
Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα φιλαράκι. Αν διάβαζες καλύτερα το σχόλιο μου θα καταλάβαινες ότι αναφερομουν σε εκείνον που είπε ότι οι προσλήψεις είναι για βάθος 4ετιας μέσω πανελληνίων
-
- Αντιστράτηγος
Συγνωμη τοτε wolver, λαθος μου δεν ειδα τα προηγουμενα σχολια και νομιζα πως πηγαινε για μενα. Συγνωμη και παλι.
Οποιος εχει αποριες ας διαβασει.. ειναι ενα απο τα πολλα που λεει εφ... απλα μαλλον δεν θελετε να τα διαβασετε σωστα!!! https://e-today.gr/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD/
Μαγκες 100% ειναι ειδικη φρουροι οι αστυφηλακες για να μπουν κανονικα στο σωμα θελουν 2 χρονια εκαστος
https://e-today.gr/έρχονται-προσλήψεις-ειδικών-φρουρών/
Οι 1500 θα ελευθερωθούν από τα υπουργεία και θα βγουν στους δρόμους(αυτό θεωρεί άμεσα)και σε βάθος 4ετιας θα πάρει αστυνομικούς από πανελλήνιες άλλωστε το 2015 ψηφίστηκε νόμος που λέει ότι στην αστυνομια μπορείς να μπεις μόνο από πανελλήνιες, δεν πρόκειται η τρόικα να αφήσει την ΝΔ να πάρει 1500 είναι αστείο
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Παντως αν αλλαξουν το οριο ηλικιας, θα αλλαξουν και αλλα πραγματα! Πιστευω η προεδρικη φρουρα δε θα δινει μορια!
Αν ριξουν τα μορια των Δεα Ε. Δ στα 800, σημαινει οτι και ο απλος καταδρομεας θα παιρνει 400 και οχι 500! Παλια εδινε 400 μορια στις ειδικες δυναμεις!
Αν ριξουν τα μορια των Δεα Ε. Δ στα 800, σημαινει οτι και ο απλος καταδρομεας θα παιρνει 400 και οχι 500! Παλια εδινε 400 μορια στις ειδικες δυναμεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες