Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Αχιλλεας έγραψε:Εδώ Δεα Εδ 347. απο που βγάλατε το συμπέρασμα ότι δεν θα πάρουν 2πλα μόρια οι δοκίμοι ειδικών δυνάμεων. Θεωρώ είναι μια υπηρεσία μαχιμη οπότε θα ήταν χαζό να μην τον αξιολογησουν στα μόρια...

Σιγά ρε αδερφέ... Επηδη πήγες ειδικές δυνάμεις πάει να πει ότι είσαι και μάχιμος; Και άλλοι πήγανε φαντάροι και έκαναν πολλά περισσότερα από σένα... Όλοι πήγαμε στρατό και ξέρουμε πως είναι πλέον ο στρατός... Κολλέγιο, κατασκήνωση, εκδρομή πες το όπως θέλεις... έτσι είναι πλέον... Το ότι έκανες 5-10 πράγματα παραπάνω από κάποιον άλλον και 5 βολές παραπάνω δεν σημαίνει ότι είσαι και μαχημος... Ημαρτον... Όλα τα βύσματα έχουνε πάει ειδικές δύναμης μόνο και μόνο για να πάρουνε τα μόρια και για τίποτα άλλο... Άντε για να μην πω και άλλα και με βγάλετε στο τέλος και Μ... α

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Petros_Gnou... Καλά και εσύ μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Πάντως αν γίνει αυτό που λέει ο ανώνυμος θα στεναχωρηθει πολύς Κόσμος. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν μικρά απολυτήρια και επαναπαυτηκαν στα μόρια των Δεα Ε. Δ...

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλα σιγουρα θα απογοητευτει κοσμος κ κοσμακης απλα η βαση κατα την γνωμη λου θα πεσει εαν γινει αυτο!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Και θα κερδισουν αυτοι που εχουν πχ αγγλικα η διπλωματα γ και τετοια.. κ ας εχουν κ μικρο απολυτηριο παλι!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν τα ισεπωδω όλα... Ας έμπαινε πριν από 15 χρόνια Ειδικές Δύναμης και ας μπει και τώρα και μετά έλα να μου πεις πως είναι... Όλοι πήγαμε φαντάροι και από το 2008-9 και μετά ο στρατός είναι Κολλέγιο... Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν κατασκήνωση και δεν είχα ούτε βύσμα ούτε τίποτα... 10 μήνες ήμουνα στην Λήμνο και ξέρεις πολύ καλά τι λένε για την Λήμνο...
Δεα347
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Δεα347 »

Ότι πεις αδερφε μ
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεα347 έγραψε:Ότι πεις αδερφε μ

Όχι ότι πω... Έτσι είναι πλέον

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

[AlexG7] Φιλος δεν με καταλαβες. Εννοω εδω στο φορουμ να γινεται συζητηση περι του θεματος και πληροφορηση με οτιδηποτε ας ειναι και μουφα. Να μην μας αναφερει ο καθενας το τι θελει να γινει και τι τον ποναει. Εδω επικοινωνουμε μοιραζουμε οτι ξερουμε εγω αυτο ξερω. Οσον αφορα το θεμα των ΔΕΑ ΕΔ και εγω ΕΔ ημουν αλλα αυτοε ο φιλος που λεει οτι ειναι μαχιμος, ενταξει αδερφε και εγω περασα το ΚΕΑΠ αλλα μετα επαιρνα ενα 700ρι μουρλια και ας εκανα και 5 πορειες κλαιν μαιν. Δεν απασχολει κανεναν αυτο αλλα σκεψου οτι οπως εμενα με συμφερουν τα μορια, γιατι πιστευω οτι ειμαι σε ενα πανεπιστημιο τωρα επειδη το καταφερα μεσω διαβασματος, ετσι θα περασει μαζι μου και ο τακης απο το χωριο που ηταν μαχιμος πηγε στα λοκ και επειδη δεν ειχαν τηλεοραση στο χωριο μαλλον εκανε και μια 5αρα παιδια ο πατερας του και αντε μετα αυτον να τον κανεις ανθρωπο και να του μαθεις να ειναι ατομο της ταξης. Εν κατακλειδι ας πληροφορουμε με οποιον τροπο μπορουμε μονο αυτο και μακαρι αυτος ο ανωνυμος να ειναι αληθειας εστω και λιγο να αρχιζουμε να μπαινουμε σε ενα πλανο.

Δεα347

Δημοσίευση από Δεα347 »

Θα δουμε τα κριτήρια οταν βγει η προκυρηξη... Δεν πιστεύω τπτ μέχρι να δω. Περί ειδικές δυνάμεις και Δεα εδ δεν θα κάτσω να στο αναλύσω γτ βλέπω έχεις μια γνώμη που δεν υφυσταται στην πραγματικότητα... Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν ισχυουν αυτα που λεει ο Ανωνυμος, τοτε οσοι επαναπαυτηκαν στα 1000 μορια του δεα ε. δ και δεν εβγαλαν αλλα διπλωματα θα εχουν προβλημα! Αν και μου φαινεται δυσκολο να μη δωσει παραπανω σε αυτον που ηταν Δεα Ε. Δ! Δε ξερουμε βεβαια, μπορει ο Ανωνυμος να ειναι τρολ!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πανω κατω αυτο που λεει δεν μου πολυ στεκει εμενα... γιατι εαν τα κοψουν θα πεσει η βαση.. με τα λεγομενα αυτα δεν θελουν να μπουνε και καλα μικρα απολυτηρια.. αλλα με το οτι θα πεσει η βαση παλι θα μπορεσει να μπει ενας με απολυτηριο τυπου 12 ολα τα διπλωματα ΕΔ και ενα lower η profisiensy
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή όχι σχετικά με τα μόρια, πάντως έμαθα οτ όντως πήγε ο χρυσοχοιδης στη γαδα αλλά όχι στον όροφο της άμεσης δράσης όπου ανήκει Δίας δέλτα κτλ και όντως τους μίλησε. Ανώνυμε κάνε μια εγγραφή στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.enimerotiko.gr/news/astynomia-stratos-limeniko-oi-monimes-theseis-ti-schediazei-i-kyvernisi/
ΑΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΑ »

Εάν αλλάξει το όριο ηλικίας όπως ισχυρίζεται ο ανώνυμος κατά 2 έτη τότε μέχρι ποιό έτος γέννησης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό... .. νομίζω ότι θα πάει μέχρι το 1989... Εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι φιλε μεχρι και το 89 θα μπορει.. εαν γινει αυτο που λεει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες