Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anonymous

Δημοσίευση από anonymous »

Οποιος εχει τελειωσει την θητεια του στην Προεδρικη Φρουρα(Λοχο Ευζωνων) δεν περνει μορια...
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Παντως επειδη εχει δημιουργηθει ολο αυτο το θεμα... κανεις δεν νομιζω να ηθελε να σε προσβαλει ή καποιον αλλον προσωπικα και επειδη εχω διαβασει δικα σου ποστ αρκετα, χωρις να σσε γνωριζω προσωπικα σαν χαρακτηρας φαινεσαι πολυ σωστος και συμφωνω με τα περισσοτερα που λες και μακαρι να βγει η προκηρυξη και να μπεις και συ που το θες και γω και ολοι μας...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Διαλεξες το Πολυτεχνιο τοτε.. αλλα τωρα θες να χωθεις στο δημοσιο γτ δε βρισκεις δουλεια με την ειδικοτητα σου! Ενω καποιοι το εχουμεγεπιλεξει απο μικροι ασχετα αν δε καταφεραμε να μπουμε λογω υψηλης βασης στις πανελληνιες!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το εχω ξαναπει.Μακαρι να. μπουνε οσοι το θελουν κ το αγαπανε πραγματικα... κ σε ευχαριστω για την αξιολογηση σου προς το προσωπο μου κ ανταποδιδω με αυτα που εχω δει απο εσενα!!!

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ναι ρε παιδί μου αλλά ποτέ και από κανέναν δεν έγινε λόγος να κοπούν τα μόρια των απλών δεα, ένας πριν καιρό βγήκε και είπε θα κοπούν τα μόρια των δεα ειδικών δυνάμεων δηλαδή δεν θα παίρνουν 1000 αλλά 500 όσοι ειναι δοκιμοι και 500 όσοι ειδικό δυναμίτες... Στα μηνύματα σου λόγω βιασύνης γράφεις για κόψιμο μόριο τν δεα ενώ ποτέ δεν έχει ακουστεί από κανέναν. Το διευκρινίζω για να μην μπερδευτεί κανένας απλός δεα και νομίζει οτ δεν θα πάρει μόρια.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καταλαβα.. κ πολυ σωστα κανεις!!! ναι το θυμαμαι ειχε πει ολοι 500 θα περνουν.. μεγαλη δουλεια!! χαχα τεσπα καλα εκανες κ το ανεφερες να. μην παραπληροφορουμε κιολας τα παιδια χωρις να εχουμε γνωση κ αποδειξεις πανω σε αυτο...
Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Ρε παιδιά από χθες σας βλέπω και τρώγεστε εδώ μέσα και ακόμα δεν έχουν οι προκηρυξεις!! Όταν βγουν δηλαδή τι θα γίνει?; Ηρεμήστε και αφήστε τον καθένα να πει την άποψη του και ας είναι λάθος δεν γίνεται να του βάλετε εσείς μυαλο(γενικά το λέω.. Δεν το λέω για κάποιον συγκεκριμένα)
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Φανη ειναι επειδη 4,5 μερες ειχαμε ολοι αποχη δεν μιλουσε κανεις.. χαχα εκρηκτικο καλοκαιρακι αυτο!!! αντε τελος οι μανουρες.. οπως σας ξαναειπα. ολα. στη ζωη ειναι αυριο μεθαυριο ισως να ειμαστε σειρες στην ιδια μηχανη πανω.. αλλαζουμε θεμα.. δεν ξερω αλλα κατι ψιλιαζομαι πως θα καθηστερησει να βγει λιγο.. τι λετε?
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Ρε Ι ΜΑΚ, γιατί κρίνεις ποιος πρέπει να μπει και ποιος όχι, ο καθένας έκανε τι επιλογές του... Για να φτάσει κάποιος σε ένα στόχο δεν υπάρχει μόνο μία διαδρομή, υπάρχουν χιλιάδες διαδρομές που οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα...

Εσυ έχεις μια συγκεκριμένη διαδρομή μέσα στο χρόνο, άλλος έχει κάποια άλλη...

Τι σημαίνει αυτό δλδ, ότι άπαξ και δεν πέρασε κάποιος αστυνομία από πανελλήνιες ή επέλεξε να σπουδάσει κάτι άλλο, δεν έχει δικαίωμα να μπει αστυνομία;

Επίσης συνέχεια παραθέτεις το ιδιο και το ίδιο επιχείρημα, "ότι δε βρίσκει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα η τα βρίσκει σκούρα έξω, θέλει να μπει δημόσιο..."

Αυτό μπορεί να είναι ένας από τους χιλιάδες λόγους που κάποιος να θέλει να μπει αστυνομία...

Δεν είναι όμως ο μόνος...

Μην εισια απόλυτος όταν δεν ξέρεις την διαδρομή του καθενός...

Εσυ που το θες τόσο πολύ και ήσουν συνειδητοποίημενος από μικρός, εφόσον δεν πέρασες από πανελλήνιες(κρίμα) θα έπρεπε να φροντίσεις ώστε να εχεις ένα υψηλό απολυτήριο, να βγάλεις ότι χαρτί επιπλέον χρειάζεται και να εισια σίγουρος πια για τα μόρια σου, ώστε ότι και να γίνει εσύ να είσαι εξασφαλισμενος και σίγουρος για την είσοδο σου...

Όλες αυτές οι ενστάσεις για το τι και πως μου βγάζουν ανασφάλεια...

Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Ας βγει και Οκτωβρη και νοεμβρη, αρκει να βγει! Εδω περασαν 8 χρονια,2-3 μηνες θα πειραξουν...

Λενε αμεσα, το αμεσα κατα τη γνωμη μου σημαινει εντος 2-3 μηνων η προκηρυξη για να ναι στους δρομους μετα απο κανα εξαμηνο οι καινουργοι...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχω βγαλει οτι χαρτι χρειαζεται! Το οτι κανω αντιλογο δε σημαινει οτι μου λειπει κατι, μια χαρα ειμαι απλα δε μπορω να διαβαζω ασυναρτησιες!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Motorhead εγω κρινω; Αυτος λεει οτι πρεπει η βαση του απολυτηριου να ειναι 15 στη προκυρηξη και ελεγε ολοι οι αλλοι με μικρο απολυτηριο να γινουν ηλεκτρολογοι και οδηγοι, κατο τετοια ελεγε! Και θα μου πεις οτι εγω κρινω;
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Ρε σεις τι πάθατε κ τρώγεστε συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Η ασυναρτησια ειναι να πει καποιος οτι ο ηλιος δύει απο την ανατολη, το να πεις καποιος την γνωμη του και να μη μ αρεσει δεν την κανει αυτοματα ασυναρτησια... οπως επισης αλλο ειναι να λες την αποψη σου και αλλο να λες οτι γνωριζεις πραγματα και να τα λες λανθασμενα. Το οτι καποιος επελεξε πολυτεχνειο πανεπιστημιο και τελικα μπορει να ειδε οτι δεν. του αρεσει και να καταλαβε οτι του αρεσει η αστυνομια και να θελει να. μπει εφ δε σημαινει οτι το κανει για να μπει στο δημοσιο γτ οπως εχω ξανα πει και παλιοτερα, υπαρχουν πολλες αλλες προκηρυξεις του δημοσιου και σε πιο τακτικα χρονια διαστηματα απο το. να. περιμενεις για παραδειγμα 8 χρονια! Και θα το ξανα πω αλλη μια φορα μπας και σταματησεις να το λες σαν παραδειγμα γτ δεν ισχυει... καποιος με πτυχιο πανεπιστημιου πολυτεχνειου κτλ δλδ τριτοβαθμιας εκπαιδευσης εχει πολλες και περισσοτερες πιθανοτητες να. βρει δουλεια στον ιδιωτικο τομεα σε σχεση με καποιον που εχει μονο απολυτηριο λυκειου... αααρα αμα το σκεφτεις και πολλοι που κανουν αιτηση στους εφ που εχουν μονο το απολυτηριο το κανουν για να βολευτουν γτ αυτοι δε βρισκουν της προκοπης δουλεια και ειναι σε δυσκολοτερη θεση απο τους πτυχιουχους.

Μην κρινεις τις επιλογες των αλλων κατα το συμφερον σου, αμα μπορεις κρινε τους αντικειμενικα.

Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Στο οτι λεει να. παει το απολυτηριο 15 ειναι αποψη του, λανθασμενη ή οχι αυτο πιστευει.. Αστον να το πιστευει οπως πιστευεις και εσυ τα. δικα σου, δεν επιβάλλει κανεις κατι. σε. καποιον...

Και μπορεις να τον αντικρουσεις με επιχειρηματα και υπαρχουν πολλα, οχι με επιχειρηματα οπως θες να βολευτεις κτλ...

Αυτοι που φτιαχνουν τις προκηρυξεις ξερουν καλυτερα και ετσι και αλλιως εμεις δεν. μπορουμε να κανουμε και πολλα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες