Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Απλά, μάγκες, παρέθεσα την άποψη μου, όπως κάνετε όλοι εδώ μέσα, την οποία τη βασιζω σε πολύ συγκεκριμένα γεγονότα του παρελθόντος και στη προσωπική μου εμπειρία ασχολούμενος 4 χρόνια με τις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας. Σε όποιον αρέσει καλώς, σε όποιον δεν αρέσει, προχωράει παρακάτω. Κατά τα άλλα, ούτε οικονομολόγος είμαι, ούτε κοινωνιολόγος ούτε νομικός, όπως είπαν κάποιοι "ξύπνιοι", των οποίων, προφανώς, τους χαλάει το όνειρο αυτή η αναλυτικότατη άποψή μου. Ο νόμος που κατήργησε, -αν δε θέλετε τον θεσμό-, τις προσλήψεις εφ στην ΕΛΑΣ, είναι του συριζα και ψηφίστηκε από τη Βουλή τον Μάϊο, αν δεν απατωμαι, του 2015. Η διάταξη ανέφερε το εξής: Προσλήψεις στην ελληνική αστυνομία θα πραγματοποιούνται μόνο με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων. Ίσως να ήταν τροπολογία και όχι νόμος ακριβώς. Αλλά αυτό είναι στάνταρ τότε ξεκινούσα τη πρακτική μου στην ειδικότητα στέλεχος ασφαλείας και είχα ξενερώσει που έπρεπε να ξαναμπώ στο λούκι των πανελληνίων. ΥΓ: Πιστέψτε με, με συμφέρει ως εκεί που δε πάει να εκδοθεί προκήρυξη "χτες" που λέει ο λόγος και το γουστάρω, όπως εσείς. Αλλά πρέπει να είμαστε πραγματιστές και να φιλτράρουμε και 10 φορές κάτι που ακούμε.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αντωνη εσυ που το ξερεις οτι θα παει 30 το οριο; Μιλησες με τον υπουργο;
Παιδια καλημερα. Οι ΔΕΑ καλα κανουν και περνουν και θα παρουν τα μορια που τους αρμοζουν. Οσοι δεν θελετε να πηγαινατε και εσεις ΔΕΑ. Εαν παει για τους ΔΕΑ 500 τοτε για τους στρατιωτες πισο θα παει 0 μορια; Ας μηλαμε σοβαρα πλεον.
Αντώνης έγραψε:Τα 1500 που λέει πίστεψε με δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ φιλε. Μόνο που πήρε 8.500 χιλιάδες μόνιμους στους δήμους φτάνει που στην ουσία είναι αχώριστοι όλοι αυτοί... Είχε δηλαδή για 8.500 και δεν είχε για 500 στην αστυνομία; Έλα ρε σοβαρευτείτε εδώ μεσσ... Αν πάρει πάνω από 1500 τώρα μην σας φανεί περίεργο... Εδώ θα ήμαστε σε λίγο καιρό και θα τα λέμε... Το όριο ηλικίας για κάποιους που ρωτάνε συνεχώς θα είναι 30.
Kαι όταν το όριο θα παραμείνει στα 28. Ο Αντώνης που είναι Γιάννης και μερικές φορές Ανώνυμος θα εξαφανιστεί.
Μην το παίζετε πονηροί χωρίς να έχετε ιδέα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο Νικο δε το ειπαμε εμεις... βγηκε ενας εδω και ειπε οτι ειναι στη Γαδα και ξερει διαφορα.. οτι μαλλον οι δοκιμοι δε θα παρουν τα 1000 μορια, οτι το οριο ηλικιας θα παει 30 και κατι τετοια.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Το θέμα φτάνει τις εκατό σελίδες και τα σοβαρά ποστ είναι σύνολο 3 σελίδες. Κάποιος που μπαίνει από google να ενημερωθεί καταλήγει να διαβάζει ότι ναναι. Να ασχοληθούν οι διαχειριστές να το μαζέψουν όσο γίνεται.
Strom εαν εχεις διαβασει ποστ μου η το οτιδηποτε εδω μεσα απο εμενα θα δεις οτι ποτε μα ποτε δεν εκρινα κανεναν ειτε για την ορθογραφια του ειτε για τα μορια του ειτε για τα λεγονενα του.. αυτο που λεω παντα και δεν το καταλαβενει κανεις ειναι το (ΓΙΑΤΙ) που δεν σκεφτεται κανεις!!! το να υπαρχουν σχολεια περι ορθογραφιας δεν νομιζω πως ειναι αξιο για καποιον ο οποιος υποτιθεμενα ειναι σπουδαγμενος.. και το γιατι που ειπα παραπανω παει στο οτι απλα το λεμε ααα δεν ξερει ορθογραφια μωρε.. αλλα γιατι δεν ξερει; ισως γιατι δεν τα επερνε σαν τον αλλον; ισως γιατι δεν ειχε κανεναν απο πισω να τον σπρωξει; γιατι γιατι γιατι.. ισως και να μην ηθελε.. κ αυτο ειναι επιλογη ισως αλλα ισως και οχι.. απλα ο καθε ενας κοιταζει την παρτυ του.. εγω δεν βγαζω τον κολο μ απο εξω οπως γραφω.. ανορθογραφος ειμαι κ εγω.. ειναι ανθρωπια το να μην κρινεις γιατι δεν ξερεις τους λογους που γινοντε αυτα.. κ κυριος ανθρωπια οταν κρινεις κ μιλας ετσι για ανθρωπους.. ειδικα οταν επιλεγεις και να κανεις κ ενα τετοιο επαγγελμα (λειτουργημα)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Δν είναι κακό να κάνει κάποιος ορθογραφικά λάθη, οι περισσότεροι κάνουμε και από κάποια λαθάκια. Τ πρόβλημα είναι να μην θες να βελτιωθείς και να μην προσπαθείς να μάθεις, δεν υπάρχει χειρότερο...
Α γεια σου... τωρα μιλησες σωστα.. το να θες να. μαθεις.Ακομη και να μην θες να μαθεις ειναι στη κριση του καθενος.. μην κρινεις για να μην κριθεις!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Εννοείται, τι με νοιάζει εμένα αν ο άλλος δν ξέρει να γράψει ούτε το ονομα του σωστά... Ο καθένας τν εαυτό του κοιτάει
Δεν ξέρω ρε παίδες αλλά, δεν έχω ακούσει να λέει κάποιος(προσωπικά) για 1500 ειδ. Φρουρούς.Λέει για 1500 νέους αστυνομικούς.
Ναι, λένε για άμεση απορρόφηση για ΔΙΑΣ κ ΔΕΛΤΑ.
Ναι, λένε για άμεση αστυνόμευση κτλ.
Αλλα αν εννοουν ειδικούς φρουρούς γιατι δεν τους λένε με το όνομα τους τοτε;
Ναι, λένε για άμεση απορρόφηση για ΔΙΑΣ κ ΔΕΛΤΑ.
Ναι, λένε για άμεση αστυνόμευση κτλ.
Αλλα αν εννοουν ειδικούς φρουρούς γιατι δεν τους λένε με το όνομα τους τοτε;
Πρέπει το απολυτήριο να έχει μια λογική βάση για παράδειγμα να πάει 14 η 15 για να μπορείς να κάνεις αίτηση όπως στο λιμενικό που πήγε 12 και πάλι λίγο είναι... μετά όλοι αυτοί οι "πελάτες" του forum που γραφουν σε όλα τα φορουμ που το μόνο που θέλουν είναι να μπουν στο δημόσιο και ειδικά σε σώμα ασφαλειας θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ... με το 10 κ 11 απολυτήριο να πας να γινεις ηλεκτρολόγος η οδηγός μιας που έχεις και διπλώματα και να μην γράφεις ασταμάτητα στο φόρουμ βλέπουμε τα ονόματα σας παντού μας βγήκανε τα μάτια... ήμαρτον όλοι στο δημόσιο Γιαυτο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... Ο Μητσοτάκης είπε θα μπαίνουν άτομα που αξίζουν από δω και περα στο δημόσιο ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και να ανεβάσει το πήχη κατά πολύ όπως επίσης και να κόψει πολυτεκνιες κλπ...
Μα τα σάιτ τώρα λένε επίσημα για 1500 ειδικους φρουρούς φίλε... Τέρμα το 1500 αστυνομικους... Τώρα επίσημα 1500 νέοι ειδικοί φρουροί..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Καποιοι το εχουν πει... δε γινεται να εννοουν κατι αλλο. Αν εννοει απο σχολη σημανει οτι θα ειναι ετοιμοι σε δυο χρονια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες