Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

3 προσπαθειες εχεις.. δε πρεπει να πεσει το κονταρι!
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

σφαίρα, μήκος και ύψος που χρησιμευουν στα σώματα ασφαλείας?αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις; που έχουν και έξτρα κάμψεις και ελξεις

βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:3 προσπαθειες εχεις.. δε πρεπει να πεσει το κονταρι!

είναι και φανερο, δεν μπορεί κάποιος να κάνει παρεμβάσεις

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Καλα ολα αυτα που λεμε... Αλλα πρεπει να πει και ο χρυσοχοϊδης οτι χρειαζονται προσληψεις! Μεχρι στιγμης δεν εχει πει κατι! Παρα μονο οτι πρεπει να ενισχυθουν οι μαχιμες ομαδες. Και απο οτι διαβασα ζητησε να μαθει τον ακριβη αριθμο αστυνομικων και σε ποιες υπηρεσιες ειναι! Για να δουμε!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αφου δεσμευτηκε ο Μητσοτακης δε μπορει να διαφωνησει ο υπουργος! Μη σου πω οτι θα ζητησει και περισσοτερους ο Χρυσοχοιδης!
ΑΝΏΝΥΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΏΝΥΜΟΣ »

https://defencereview.gr/oi-protes-kiniseis-ston-tomea-tis-dimos/.. Και ΕΠΊΣΗΜΑ πλέον 1500 νέοι ειδικοί φρουροί από τον Χρυσοχοΐδη άμεσα!!!
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Xanthos έγραψε:Αντε μακαρι να δουμε.. πιστευετε οτι θα παρει παραπανω απο 1500; εχει ακουσει κανεις αλλος τιποτα; η γενικοτερα με μοριοδοτηση ορια κ τετοια;
ίσως πάρει περισσότερους γιατί οι φυλακές θα ενταχθούν στο υπουργείο δημόσιας τάξης και όπως γνωρίζουμε Υπάρχει έλλειψη σε προσωπικό.
marios390

Δημοσίευση από marios390 »

bill931 εγω ειμαι θεσσαλονικη και πηγαινω καυθατζογλειο καθε μερα σχεδον κατα τις 10 το βραδυ λογω δουλειας. Αν σε βγαλει ο δρομος ελα...
dam

Δημοσίευση από dam »

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις (συγγνώμη αν εχει ερωτηθεί ξανά).

Όσοι υπηρετούμε ως ΟΒΑ (Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης) υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μόρια για ΕΦ; Το ρωτάω επειδή συγκεκριμένα εγώ υπηρετώ στην Αεροπορία με ειδικότητα Αερονόμος και δεν έχω παει ΕΔ για να πάρω τα μόρια απο εκεί.

Επίσης, όσοι εχουν δίπλωμα για 125cc,400cc και απεριόριστο θα μετρήσουν μόρια ξεχωριστά για κάθε κατηγορία η θα πάρουν μόνο μόρια απο το απεριόριστο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Stopper21

Δημοσίευση από Stopper21 »

Εγώ άκουσα πως οι προκηρύξεις θα τρέξουν Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Ισχύει; Έχετε ακούσει-μαθει κάτι;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Μάριε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο είπε οτ δεν θα κλείσει καθόλου η βουλή, επίσης σχετικά με την ασφάλεια είναι από τς πρώτες του προτεραιότητες και μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει αλλαγή στην ηγεσία.
Panos gi
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Panos gi »

Καλημερα μαγκες εχο ολα τα δηπλοματα απολοτιριο 16 απο επαλ και εφεδρος εχω ελπιδες ;
Άβαταρ μέλους
Stopper21
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stopper21 »

Εγώ έχω ακούσει ότι θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βγει η προκήρυξη. Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Ισχύει; Έχετε ακούσει κάτι;
domino21

Δημοσίευση από domino21 »

Υπολογίστε μόρια βγάλτε διπλώματα, πτυχία, αθληθείτε! Έρχετε προκύρηξη 1500 αστυνομικων( χωρις διευκρινήσεις ) 250 αστυφυλακές παίρνει κάθε χρόνο παλαιότερα κάθε δύο χρόνια!! Αξιωματικοί ούτε οι μισοί!!! 2014 κατάργηση 5.500 κενών οργανικών θέσεων στην αστυνομία απο την Ν. Δ Αλλά το υπουργείο θέλει ε. φ!!! Μαλιστα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες