Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
3 προσπαθειες εχεις.. δε πρεπει να πεσει το κονταρι!
σφαίρα, μήκος και ύψος που χρησιμευουν στα σώματα ασφαλείας?αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις; που έχουν και έξτρα κάμψεις και ελξεις
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:3 προσπαθειες εχεις.. δε πρεπει να πεσει το κονταρι!
είναι και φανερο, δεν μπορεί κάποιος να κάνει παρεμβάσεις
Καλα ολα αυτα που λεμε... Αλλα πρεπει να πει και ο χρυσοχοϊδης οτι χρειαζονται προσληψεις! Μεχρι στιγμης δεν εχει πει κατι! Παρα μονο οτι πρεπει να ενισχυθουν οι μαχιμες ομαδες. Και απο οτι διαβασα ζητησε να μαθει τον ακριβη αριθμο αστυνομικων και σε ποιες υπηρεσιες ειναι! Για να δουμε!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αφου δεσμευτηκε ο Μητσοτακης δε μπορει να διαφωνησει ο υπουργος! Μη σου πω οτι θα ζητησει και περισσοτερους ο Χρυσοχοιδης!
https://defencereview.gr/oi-protes-kiniseis-ston-tomea-tis-dimos/.. Και ΕΠΊΣΗΜΑ πλέον 1500 νέοι ειδικοί φρουροί από τον Χρυσοχοΐδη άμεσα!!!
ίσως πάρει περισσότερους γιατί οι φυλακές θα ενταχθούν στο υπουργείο δημόσιας τάξης και όπως γνωρίζουμε Υπάρχει έλλειψη σε προσωπικό.Xanthos έγραψε:Αντε μακαρι να δουμε.. πιστευετε οτι θα παρει παραπανω απο 1500; εχει ακουσει κανεις αλλος τιποτα; η γενικοτερα με μοριοδοτηση ορια κ τετοια;
bill931 εγω ειμαι θεσσαλονικη και πηγαινω καυθατζογλειο καθε μερα σχεδον κατα τις 10 το βραδυ λογω δουλειας. Αν σε βγαλει ο δρομος ελα...
Καλησπέρα παιδιά, να κάνω και εγώ 2 ερωτήσεις (συγγνώμη αν εχει ερωτηθεί ξανά).
Όσοι υπηρετούμε ως ΟΒΑ (Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης) υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μόρια για ΕΦ; Το ρωτάω επειδή συγκεκριμένα εγώ υπηρετώ στην Αεροπορία με ειδικότητα Αερονόμος και δεν έχω παει ΕΔ για να πάρω τα μόρια απο εκεί.
Επίσης, όσοι εχουν δίπλωμα για 125cc,400cc και απεριόριστο θα μετρήσουν μόρια ξεχωριστά για κάθε κατηγορία η θα πάρουν μόνο μόρια απο το απεριόριστο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όσοι υπηρετούμε ως ΟΒΑ (Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης) υπάρχει περίπτωση να πάρουμε μόρια για ΕΦ; Το ρωτάω επειδή συγκεκριμένα εγώ υπηρετώ στην Αεροπορία με ειδικότητα Αερονόμος και δεν έχω παει ΕΔ για να πάρω τα μόρια απο εκεί.
Επίσης, όσοι εχουν δίπλωμα για 125cc,400cc και απεριόριστο θα μετρήσουν μόρια ξεχωριστά για κάθε κατηγορία η θα πάρουν μόνο μόρια απο το απεριόριστο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγώ άκουσα πως οι προκηρύξεις θα τρέξουν Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Ισχύει; Έχετε ακούσει-μαθει κάτι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Μάριε θα τα πούμε κάποια στιγμή. Ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο είπε οτ δεν θα κλείσει καθόλου η βουλή, επίσης σχετικά με την ασφάλεια είναι από τς πρώτες του προτεραιότητες και μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει αλλαγή στην ηγεσία.
Καλημερα μαγκες εχο ολα τα δηπλοματα απολοτιριο 16 απο επαλ και εφεδρος εχω ελπιδες ;
Εγώ έχω ακούσει ότι θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βγει η προκήρυξη. Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. Ισχύει; Έχετε ακούσει κάτι;
Υπολογίστε μόρια βγάλτε διπλώματα, πτυχία, αθληθείτε! Έρχετε προκύρηξη 1500 αστυνομικων( χωρις διευκρινήσεις ) 250 αστυφυλακές παίρνει κάθε χρόνο παλαιότερα κάθε δύο χρόνια!! Αξιωματικοί ούτε οι μισοί!!! 2014 κατάργηση 5.500 κενών οργανικών θέσεων στην αστυνομία απο την Ν. Δ Αλλά το υπουργείο θέλει ε. φ!!! Μαλιστα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες