Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αγχος; γιατι το λες αυτο; με τοση ζεστη κ αγχος θα βελαξουμε σε λιγο.. χαχχαχα
Ρε παίδες... Πως θα προπονηθούμε με αυτη την ζέστη! Πολυ τρέχουν αυτοί!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Από Θεσσαλονίκη κάνεις να κάνουμε καμία προπονησουλα;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Επρεπε να προπονειστε γενικα, οχι μονο επειδη θα βγει προκυρηξη. Ξεκινηστε γιατι στο 1000αρι και στο μηκος θα γινει μακελειο!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Επρεπε να προπονειστε γενικα, οχι μονο επειδη θα βγει προκυρηξη. Ξεκινηστε γιατι στο 1000αρι και στο μηκος θα γινει μακελειο!
τι εννοείς θα γίνει μακελειό;
Θα βάλετε προπονητή;
είναι κάνεις απο Άρτα;
Παντως για να ξερετε απο την στιγμη που θα βγει η προκηρυξη μεχρι την ωρα που θα μας καλεσουν για αθληματα, μεσολαβει ενα διαστημα 2-3 μηνων! Μην σας πιανει το αγχος απο τωρα! Ολοι μας αθλουμαστε απο εδω και απο εκει! Απλα τωρα θελει λιγο προγραμμα!
Το μηκος λετε ειναι δυσκολο το υψος ευκολο;
Εγω πιστευω οτι και το μηκος δεν ειναι τοσο δυσκολο! Χωρις φορα να πηδηξεις πηδας 1.5-2 μετρα. Με φορα το 3.80 δεν μου φαινεται τρελο!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Το υψος ειναι 1,05... θελει αλτικοτητα κ λιγο εκρηξη την ωρα που φτανεις να πηδηξεις! Το μηκος 3.60 ειναι!
Και εγω αυτο. λεω το. μηκος θα το βγαλεις.. λιγκ θεματακι με το υψος θα εχεις γιατι μπορει να μην σπασεις καλα την μεση κ να βρεις.. τι να πω θα δειξει.. αλλα σε υψος δεν ξερεις κ που να κανεις προπονηση.. που να πεφτω στους θαμνους;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δεσε ενα σχοινι σε δυο ακρες σε υψος 1.05 και προσπαθησε να το περνας απο πανω. Ειναι δυσκολο να το περασεις με τη μεση που λες οπως βλεπουμε στους αγωνες στιβου, θελει τεχνικη. Περνα το ορθιος με ψαλιδακι δεξι-αριστερο!
Καλησπέρα στην όμαδα. Είμαι 20 χρονών και ακόμα δνε εχω πάει στρατό επειδή σπουδάζω ναυτιλιακά στο παπει. Προλαβαινω την προκηρυξη αν μπω στρατό άμεσα;
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δεσε ενα σχοινι σε δυο ακρες σε υψος 1.05 και προσπαθησε να το περνας απο πανω. Ειναι δυσκολο να το περασεις με τη μεση που λες οπως βλεπουμε στους αγωνες στιβου, θελει τεχνικη. Περνα το ορθιος με ψαλιδακι δεξι-αριστερο!
αν πετάξεις το κοντάρι αποκλείεσαι?
Αν βγει τωρα που ετσι λενε οχι φιλε δυστηχος.. γιατι η θυτεια σου ειναι 9 μηνες... δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλει σε τοσο πολυ διαστημα..
Λογικα ναι εχεις τρεις προσπαθειες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες