Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ολα θα γινουν παιδες.. υπομονη... η ουρα εμεινε..
Σε πόσο καιρό πιστεύεται να βγει;
Σεμπτεμβριο λογικα..
Xanthos μακάρι φίλε ! Άμα βγει και νωρίτερα ακόμα καλύτερα !
Σωτηρης έγραψε:Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα! Η αλήθεια είναι ότι αρκετά παιδιά που υπηρετούσαν στην ΔΕΛΤΑ πήγαν στα ΜΑΤ μετά την διάλυση τους. Απο την μια στέκει να τραβήξει κόσμο από τις διμοιρίες αλλά από την άλλη πονάνε πολύ. Υπαρχουν σοβαρές ελλείψεις αφού είναι αποδεκατισμενες και ψάχνουν απεγνωσμένα προσωπικό. Προσωπικη μου εκτίμηση είναι ότι θα επανασυσταθει άμεσα η ομάδα και εν συνεχεία θα ενισχυθεί από τις νέες προσλήψεις. Αλλωστε δεν νομίζω να βασίζονται κατά κύριο λόγο στους νέους συναδέλφους, δεν πιστεύω για παράδειγμα μια ομάδα που αποτελείτε από 8 άτομα να έχει ας πούμε 6 η 7 νέους. Ειδομεν!
Και άλλοι γύρισαν στο "φυτώριο" την ΔΙΑΣ.

Χρυσοχοΐδης και Οικονόμου στου προστασίας τού πολίτη!
Εγώ λέω Αύγουστο παιδιά ότι θα βγει..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δε νομιζω οτι προλαβαινουν αυγουστο... Αρχες Σεπτεμβρη ισως!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε νομιζω οτι προλαβαινουν αυγουστο... Αρχες Σεπτεμβρη ισως!
Προλαβαίνουν άνετα. Η Βουλή δεν θα κλείσει το καλοκαίρι.
Μπα αυγουστος ειναι νωρις νομιζω.. αλμα ισως και τελος αυγουστου; θα δειξει.. αλλα σεμπτεμβριο μεχρι 10 πιστευω θα εχουμε αρκετα νεα.. ισως και με αυτον τον υπουργο να προκυρηξη και περισσοτερα ατομα θα δειξει..
Σεπτεμβριο ρε παιδες! Μα προλάβουμε να πάρουμε τον Γ κατηγορίας (δίπλωμα) ! Δεν μας χαλάει... Τοσο περιμέναμε.
Αν βγει σεμπτεμβριο προλαβενεις να το παρεις.. σηματα εδωσες;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
ΑΝΩΝΥΜΕ το ξερω απο τον Απριλιο οτι υπουργος θα ηταν ο Χρυσοχοιδης... οσο για το οριο ηλικιας εγω ξερω οτι ο Οικονομου που ανελαβε υφηπουργος δε θελει αυξηση του οριου ηλικιας, θα δουμε τι θα γινει!
Άλλο υπουργός.. Άλλο υφυπουργός.. Κ άλλο πρωθυπουργός... Αν θέλουν να αλλάξουν κάτι δεν θα ρωτήσουν κανέναν.
Παιδιά κι εγώ ήθελα να βγάλω δίπλωμα για έξτρα μόρια αλλά δύσκολα τα πράγματα ! Ρώτησα σε 100 σχολές και μου ειπαν δυστυχώς ότι αργεί πολύ να εκδοθεί απο το υπουργείο. Θέλει τουλάχιστον 1 με 2 μήνες, βάλε κιόλας ότι ο Αύγουστος δεν πιάνεται σα να μήνα γιαμαθήματα και εξετάσεις οπότε άκυρο !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες