Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Petros_Gnou έγραψε:Σιγά μην σου πω ποιος είναι και τι κάνει ρε αδερφέ... Πας καλά; Μπούρδες δεν γράφω απλά λέω ότι στην προηγούμενη και σε προηγούμενες από αυτές προκυρηξεις έχουνε μπει και με κάτω από 2000-1800 μόρια... Νιώσε λίγο... Ρεαλιστής μια χαρά είμαι... Την πραγματικότητα δεν γνωρίζετε μερικοί και λέτε ότι βλέπετε από κάποιον που σας έχει πει ένα σωρό βλακείες... Όλοι θα κάνουμε τα χαρτιά μας και ας έχουμε και 1000 μόρια και άμα δεις κανέναν να περνάει με κάτω από 2000 μόρια μην μου πεις μετά μα και μου... Στο λέω από τώρα

Μπούρδες γράφεις τσεκαρε το θέμα των επιλαχόντων Ε. Φ 11 και θα καταλάβεις ο, τι αυτά που λες και ονειρεύεσαι οφείλεται η ζέστη που σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Άντε εδώ μέσα με τον κάθε άσχετο.

Ας κάνει όποιος θέλει τα χαρτιά του. Ονειροπόλους δεν χρειάζεται το θέμα.

Υ. Γ Ρε παιδιά ένας admin για τον θεό...

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Παιδιά καλησπέρα ! Για να κάνεις τα χαρτιά σου για ειδικός φρουρός τι προσόντα πρέπει να έχεις υποχρεωτικά για να είναι έγκυρη η αίτηση σου ;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το δίπλωμα οδήγησης είναι στα υποχρεωτικά η στα πρόσθετα προσόντα που απλά σου δίνουν έξτρα μόρια ;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ιορδάνη δεν έχει κάτι υποχρεωτικό. Μέχρι στιγμής μοριοδοτειται η θητεια σαν εφ αξιωματικός, ειδικές δυνάμεις, ευζωνες, διπλώματα οδήγησης, πτυχίο ιεκ σωμάτων ασφαλείας, πτυχία αγγλικών, τριτεκνια κτλ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κυριος απολυτηριο λυκιου η επαλ η πτυχιο κ να εχεις ολοκληρωσει τον στρατο.. ολα τα υπολοιπα απλα μοριοδοτουντε.. π οσα περισσοτερα εχεις τοσο το καλυτερο
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

fsafa έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:Σιγά μην σου πω ποιος είναι και τι κάνει ρε αδερφέ... Πας καλά; Μπούρδες δεν γράφω απλά λέω ότι στην προηγούμενη και σε προηγούμενες από αυτές προκυρηξεις έχουνε μπει και με κάτω από 2000-1800 μόρια... Νιώσε λίγο... Ρεαλιστής μια χαρά είμαι... Την πραγματικότητα δεν γνωρίζετε μερικοί και λέτε ότι βλέπετε από κάποιον που σας έχει πει ένα σωρό βλακείες... Όλοι θα κάνουμε τα χαρτιά μας και ας έχουμε και 1000 μόρια και άμα δεις κανέναν να περνάει με κάτω από 2000 μόρια μην μου πεις μετά μα και μου... Στο λέω από τώρα

Μπούρδες γράφεις τσεκαρε το θέμα των επιλαχόντων Ε. Φ 11 και θα καταλάβεις ο, τι αυτά που λες και ονειρεύεσαι οφείλεται η ζέστη που σε έχει βαρέσει στο κεφάλι. Άντε εδώ μέσα με τον κάθε άσχετο.

Ας κάνει όποιος θέλει τα χαρτιά του. Ονειροπόλους δεν χρειάζεται το θέμα.

Υ. Γ Ρε παιδιά ένας admin για τον θεό...

Άσε μας ρε παιδάκι μου που θα μας πεις εσύ πως έχουνε μπει και ποιοι έχουνε μπει... Ξέρω ποιοι μπήκανε και πως μπήκανε και χίλια 2... Δεν θα με κάνεις εσύ μάθημα με ένα ψεύτικο προφίλ που έχεις και με αρλουμπες που λες εδώ μέσα... Οποίος θέλει τα κάνει τα χαρτιά του οποίος δεν θέλει ας πετάει χαρταετό μια ζωή όπως και εσύ...

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Επεισεις fsafa έχεις πει της μπούρδες της ζωή σου εδώ μέσα και απλά κάθεσαι με ένα ψεύτικο προφίλ και λες τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά του... Οποίος θέλει θα τα κάνει ακόμα και με 1000 μόρια... τι ζόρι τραβάς τώρα εσύ; Τραβά πιες τον καφεδάκο σου και άσε μας να λέμε αυτά που θέλουμε να πούμε... Γι'αυτό υπάρχει και το φόρουμ... Και εξάλλου δεν μιλάω μόνο για του 11 ότι μπήκανε με χαμηλά μόρια αλλά και με παλαιότερες προκυρηξεις... Νιώσε λίγο παιδάκι μου... Από τα πολλά τα χάπια και την ζέστη που σε χτύπησε στο κεφάλι λες όλο αρλουμπες... Πες τίποτα σημαντικό για την προκυρηξη και άσε της βάσεις και της άλλες βλακειες... Και 5000 μόρια να είναι η βάση εσύ θα πεις τα δικά σου...

Άντε κάνε καμία βόλτα αλλου

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Μόλις τώρα στον άλφα ο Μητσοτάκης είπε πάλι για 1500 προσληψεις κ οτ η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα τους.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Bill931 έγραψε:Μόλις τώρα στον άλφα ο Μητσοτάκης είπε πάλι για 1500 προσληψεις κ οτ η ασφάλεια είναι η προτεραιότητα τους.

είπε τίποτα για συνοριακους και εποπ?

Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Κοιτάξτε μην βγει τον Ιούλιο η προκήρυξη και τρέχουμε σαν τρελοί 😂😂
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν βγαίνει με τίποτα τώρα τον Ιούλιο... Σήμερα που πήγα στην αστυνομία για δουλειά μου είπε ο θείος μου που είναι στην τροχαία λογικά θα βγει Σεπτέμβριο και μετά... Τώρα προς το παρόν δεν έχουνε κάποια διαταγή για ΕΦ
Άβαταρ μέλους
Caveira
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: αστυνομικος

Δημοσίευση από Caveira »

Κοιταξτε μη δεν βγει γενικα προκηρυξη
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Αν δε βγει δεν βγήκε, τώρα όμως συζητάμε το τ λέει ο μελλοντικός πρωθυπουργός σχεδόν σε κάθε συνέντευξη του και σε ένα από τα επίσημοα σποτ. Βαλαντη όσο άκουσα δεν είπε κάτι.
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Καλημέρα παιδιά! Απο όρια ηλικίας τι παίζει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες