Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Ρε παιδια ολα καλα ολα ωραια. Το ενδεχομενο να βγει κανενας τσυριζα παλι το εχει σκεφτει κανεις; Γιατι εμενα ο περιγυρος μου καθημερινα αναφερεται σε ουδετεροτητα αλλα και πολλοι σε αλεξη. Λιγοι αναφερθηκαν σε ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δεν τετοια περιπτωση!! Ποιος συριζα; πανε αυτοι τελειωσαν,10 μοναδες θα ναι η διαφορα μπορει και παραπανω!
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Petros_Gnou έγραψε:Το να λες ότι η βάση είναι 2500 και ο τελευταίος που μπήκε είχε 1800 δεν νομίζω να λες στον κόσμο εδώ μέσα να κάνει τα χαρτιά του αλλά το αντίθετο... Όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια να μην τα κάνουνε καθόλου... Εγώ είπα ότι ξέρω άτομο που μπήκε με κάτω από 1800 μόρια και μπήκε από επιλαχών... Αερολογιες δεν νομίζω να λέω από την στιγμή που είναι Φίλος μου... Τεσπα... δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί δεν νομίζω να βγάζει πουθενά όλο αυτό

γιατί να μην κάνουμε τα χαρτιά μας εμείς που έχουμε κάτω από 2000μορια Πέτρο;

Καλά εδώ μέσα θα πωλουσατε και την ψυχή σας στον διάβολο για να μπείτε

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Petros_Gnou έγραψε:Το να λες ότι η βάση είναι 2500 και ο τελευταίος που μπήκε είχε 1800 δεν νομίζω να λες στον κόσμο εδώ μέσα να κάνει τα χαρτιά του αλλά το αντίθετο... Όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια να μην τα κάνουνε καθόλου... Εγώ είπα ότι ξέρω άτομο που μπήκε με κάτω από 1800 μόρια και μπήκε από επιλαχών... Αερολογιες δεν νομίζω να λέω από την στιγμή που είναι Φίλος μου... Τεσπα... Δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί δεν νομίζω να βγάζει πουθενά όλο αυτό

Ξέρεις κάτι, επειδή το φόρουμ το παρακολουθώ χρόνια. Υπήρχαν τύποι σαν και εσένα που έλεγαν σε όλους κάντε τα χαρτιά σας. Έχετε ελπίδες. Και στην ουσία δεν είχανε. Προτιμότερο είναι να λες αλήθειες πάρα βλακείες.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ πάντως προχτές που ήρθε ο Τσίπρας Βόλο στην όμιλο παίζει να είχε 200 άτομα. Σήμερα ο Μητσοτάκης είχε γεμίσει όλη η παραλία του Βόλου.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Wolver όντως?; Γιατί είδα κάτι πλάνα στ άστρα και φαινότανε να είχε πολύ κόσμο και πόλους 40ρηδες, θα δειξει
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ναι ρ σύ , δεν έχω λόγο να λέω ψέματα. Σήμερα μιλάει και ο Μητσοτάκης θα περάσω να συγκρίνω κόσμο πάντως
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Wolver εμαθες τπτ απο workenter για τον στρατο που ελεγε; θα ειναι για εποπ; α ωραια αν ειναι στον βολο θα ερθω να παμε να πιασουνε τον κυριακουλι τι θα γινει μεγαλε; μας εφυγε η ψυχη σωστεεεεε.. χαχαχα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δεν ρώτησα για τον στρατό όχι. Από Βόλο είσαι κ εσύ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Λαρισα
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Οπως και να χει εγω περιμενω κυριακη. Ετσι και βγει η κουλα ξεκιναω προπονησαρα γερη. Να θυμηθω κατι ευλογημενες μπερκιναδες και κατι ομορφες 50αρες, μπας και επανελθουμε γιατι τοσα χρονια αναμονης σκουριασαμε εντελως.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δοκιμε και εγώ έτσι είμαι να σου πω την αλήθεια. Περιμένω την Κυριακή το βράδυ και μετά προπόνηση. Μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Χαρά στο κουράγιο σου xanthe σας έχει πεθάνει στην ζεστή τώρα ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι φιλε αστα να πανε... ειδικα αυριο 41 λεει χαχαχα... ξεκινηστε ειδει προπονηση παιδια... οσο. πιο νωρις τοσο το καλυτερο.. οχι μονο. για την προκυρηξη αλλα και για εσας τους ιδιους
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

βαλαντης έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:Το να λες ότι η βάση είναι 2500 και ο τελευταίος που μπήκε είχε 1800 δεν νομίζω να λες στον κόσμο εδώ μέσα να κάνει τα χαρτιά του αλλά το αντίθετο... Όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια να μην τα κάνουνε καθόλου... Εγώ είπα ότι ξέρω άτομο που μπήκε με κάτω από 1800 μόρια και μπήκε από επιλαχών... Αερολογιες δεν νομίζω να λέω από την στιγμή που είναι Φίλος μου... Τεσπα... δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί δεν νομίζω να βγάζει πουθενά όλο αυτό

γιατί να μην κάνουμε τα χαρτιά μας εμείς που έχουμε κάτω από 2000μορια Πέτρο;

Καλά εδώ μέσα θα πωλουσατε και την ψυχή σας στον διάβολο για να μπείτε

Δεν αναφερα να μην κάνεις τα χαρτιά καθώς και εγώ κάτω από 2000 μόρια έχω... Μιλάω για τον άλλον που λέει ότι οι τελευταίοι που μπήκανε είχανε 1800 μόρια και όχι λιγότερα και ουσιαστικά λέει στους άλλους να μην κάνουνε τα χαρτιά όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια γιατί ο πήχης θα είναι υψηλός και το ίδιο και τα μόρια... Εγώ αντίθετος λέω να κάνουνε όλοι τα χαρτιά ακόμα και αν έχουνε και 1000 μόρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

fsafa έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:Το να λες ότι η βάση είναι 2500 και ο τελευταίος που μπήκε είχε 1800 δεν νομίζω να λες στον κόσμο εδώ μέσα να κάνει τα χαρτιά του αλλά το αντίθετο... Όσοι έχουνε κάτω από 2000 μόρια να μην τα κάνουνε καθόλου... Εγώ είπα ότι ξέρω άτομο που μπήκε με κάτω από 1800 μόρια και μπήκε από επιλαχών... Αερολογιες δεν νομίζω να λέω από την στιγμή που είναι Φίλος μου... Τεσπα... Δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί δεν νομίζω να βγάζει πουθενά όλο αυτό

Ξέρεις κάτι, επειδή το φόρουμ το παρακολουθώ χρόνια. Υπήρχαν τύποι σαν και εσένα που έλεγαν σε όλους κάντε τα χαρτιά σας. Έχετε ελπίδες. Και στην ουσία δεν είχανε. Προτιμότερο είναι να λες αλήθειες πάρα βλακείες.

Βλακείες και λόγια του αέρα δεν λέω καν... Εσύ αντίθετος έχεις πει ένα σωρό χαζομάρες εδώ μέσα... Έχεις δεν έχεις ελπίδες θα τα κάνεις τα χαρτιά σου ρε φίλε και άμα μπει και κανένας με 1500 μόρια μην γυρίσεις μετά και μου πεις βλακείες... Σαν και σένα τεμπελχαναδες το να κάθονται να σχολιάζουνε εδώ μέσα το τι λέει ο καθένας και να βρίσκουνε δουλειές με βύσμα και χωρις να έχουνε κάνει τίποτα στην ζωή τους έχω δει πολλούς... Οπότε κάτσε απλά κοίτα και μην σχολιάζεις καν... Άντε γιατί πολύ αέρα έχεις πάρει και κάθεσε πίσω από μια οθόνη και το μόνο που ξέρεις είναι να λες βλακείες

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες