Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

αν τα υπολόγισα καλά απο την πλατφόρμα που έχει το forum βγάζω 1390 μόρια έχω πιθανότητες;
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Ρε παιδες δεν γινεται μια προκυρηξη να αλλαξει εντελως. Ο ανωνυμος μαλλον εκανε τα χαρτια του για πυροσβεστικη που ηθελε τωρα, που ζητουσε ή εφεδρεια ή ΕΔ. Δεν γινεται η προκυρηξη ΕΦ να αλλαξει τα παντα. Εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι θα αλλαξει το οριο ηλικιας ισως κατα 1-2 χρονια και αυτο ειναι πολυ δυσκολο. Αλλα μορια πολυτεκνιας και στρατου δεν αλλαζουν. Η καθε προκυρηξη(στρατος, πυροσβεστικη, λιμενικο κτλ) μοριοδοτει αυτους τους τομεις διαφορετικα παντα.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε πειραζει fsafa θα βαλω βυσμα να τα περασω, αιντε κανε μας τη χαρη ολους τους ειρωνευεσαι εδω μεσα... Και στα νηματα Σωφρονιστικων και Λιμενικου ειρωνευοσουν!

Παίζει να με μπερδεύεις. Και δεν γίνεται να τα εξηγώ όλα 200 φορές. Στους Σωφρονιστικούς δεν ασχολήθηκα καν. Στο Λιμενικό άμα θεωρείς ειρωνεία που έβγαιναν μερικοί και έλεγαν πως θα πέσουν τα όρια ύψους ενώ είχε εκδοθεί οριστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ε τι να σου πω.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολλα ακουγοντε... ισως να γινουν καποιες αλλαγες.. ειχα στειλει ε μαιλ στην διευθυνση αστυνομικου προσωπικου κ μολις σημερα μου εστειλαν απαντηση σε χαρτι επιστολης απο εναν ταξιαρχο!!! αυτο που λεει ειναι τα κλασικα οτι εχει χρονια να βγει.. κ οτι κ καλα μεχρι και το 2019 δεν εχει βγει κ οτι αν υπαρξει μελλοντικος διαγωνισμος δεν μπορουν να δωσουν παραπανω λεπτομεριες.. ναι μεν μ απαντησε σε αυτκ που ηθελα αλλα μ. εστειλε ενα pdf ολοκληρο κατεβατω.. το εγραψαν σε χσρτι επιστολης με τα στοιχεια μου κ μ το εστειλαν σε εικονα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ κατι ακονη π παρατηρησα στην επιστολη για καποιους π εχουν καει εδω μεσα.. μ. εστειλαν ολα τα κριτηρια κ καλα πρεπει να εισαι ελληνας πολιτης να εχεις απολυτηριο λυκειου κ τα λοιπα.. πουθενα δεν ΕΓΡΑΨΑΝ οπως παλια τον ορο δερματοστιξια...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Ο φασφα είναι Που αυτούς που δεν τους πιάνει η ηλικία ΕικόναΕικόναΕικόνα
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

glock έγραψε:Ο φασφα είναι Που αυτούς που δεν τους πιάνει η ηλικία ΕικόναΕικόναΕικόνα

Glock έχεις διαβάσει δικό μου μήνυμα να τάσσομαι υπέρ της αύξησης ορίου ηλικίας; Διάβασες το μήνυμα που έγραψα για την προκ του 2009 που μπήκαν άτομα 19-20 χρονών; Μάλλον όχι.

βαλαντης

με 1390μορια με την α κατηγορία έχω ελπίδες?
Stavros

Δημοσίευση από Stavros »

Παιδια αμα βγει φετος εμεις του 91 εχουμε ελπιδες?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τι χαρτια εχεις μονο απολυτηριο; γιατι με αυτα τα μορια που βγαζεις μονο απολυτηριο ειναι σαν να βαζεις φιλε μου.. διπλωμα μηχανακι αυτοκινητου εχεις; στρατο τελειωσες;
βαλαντης

Xanthos έγραψε:Τι χαρτια εχεις μονο απολυτηριο; γιατι με αυτα τα μορια που βγαζεις μονο απολυτηριο ειναι σαν να βαζεις φιλε μου.. διπλωμα μηχανακι αυτοκινητου εχεις; στρατο τελειωσες;

έχω απολυτήριο απο επαλ 12,9

μόνο αυτοκινήτου έχω δίπλωμα

ναι έχω τελειώσει πεζικο

Geo

Δημοσίευση από Geo »

Μια ερωτηση : Με 2740 μορια να εχω ελπιδες;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν εισαι Α κατηγορια εισαι μεσα Geo!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι του 91 αν δεν περασει και παει 2020 μπορεις!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες