Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
αν τα υπολόγισα καλά απο την πλατφόρμα που έχει το forum βγάζω 1390 μόρια έχω πιθανότητες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Ρε παιδες δεν γινεται μια προκυρηξη να αλλαξει εντελως. Ο ανωνυμος μαλλον εκανε τα χαρτια του για πυροσβεστικη που ηθελε τωρα, που ζητουσε ή εφεδρεια ή ΕΔ. Δεν γινεται η προκυρηξη ΕΦ να αλλαξει τα παντα. Εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι θα αλλαξει το οριο ηλικιας ισως κατα 1-2 χρονια και αυτο ειναι πολυ δυσκολο. Αλλα μορια πολυτεκνιας και στρατου δεν αλλαζουν. Η καθε προκυρηξη(στρατος, πυροσβεστικη, λιμενικο κτλ) μοριοδοτει αυτους τους τομεις διαφορετικα παντα.
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε πειραζει fsafa θα βαλω βυσμα να τα περασω, αιντε κανε μας τη χαρη ολους τους ειρωνευεσαι εδω μεσα... Και στα νηματα Σωφρονιστικων και Λιμενικου ειρωνευοσουν!
Παίζει να με μπερδεύεις. Και δεν γίνεται να τα εξηγώ όλα 200 φορές. Στους Σωφρονιστικούς δεν ασχολήθηκα καν. Στο Λιμενικό άμα θεωρείς ειρωνεία που έβγαιναν μερικοί και έλεγαν πως θα πέσουν τα όρια ύψους ενώ είχε εκδοθεί οριστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ε τι να σου πω.

Πολλα ακουγοντε... ισως να γινουν καποιες αλλαγες.. ειχα στειλει ε μαιλ στην διευθυνση αστυνομικου προσωπικου κ μολις σημερα μου εστειλαν απαντηση σε χαρτι επιστολης απο εναν ταξιαρχο!!! αυτο που λεει ειναι τα κλασικα οτι εχει χρονια να βγει.. κ οτι κ καλα μεχρι και το 2019 δεν εχει βγει κ οτι αν υπαρξει μελλοντικος διαγωνισμος δεν μπορουν να δωσουν παραπανω λεπτομεριες.. ναι μεν μ απαντησε σε αυτκ που ηθελα αλλα μ. εστειλε ενα pdf ολοκληρο κατεβατω.. το εγραψαν σε χσρτι επιστολης με τα στοιχεια μου κ μ το εστειλαν σε εικονα
Κ κατι ακονη π παρατηρησα στην επιστολη για καποιους π εχουν καει εδω μεσα.. μ. εστειλαν ολα τα κριτηρια κ καλα πρεπει να εισαι ελληνας πολιτης να εχεις απολυτηριο λυκειου κ τα λοιπα.. πουθενα δεν ΕΓΡΑΨΑΝ οπως παλια τον ορο δερματοστιξια...
Ο φασφα είναι Που αυτούς που δεν τους πιάνει η ηλικία 

glock έγραψε:Ο φασφα είναι Που αυτούς που δεν τους πιάνει η ηλικία![]()
Glock έχεις διαβάσει δικό μου μήνυμα να τάσσομαι υπέρ της αύξησης ορίου ηλικίας; Διάβασες το μήνυμα που έγραψα για την προκ του 2009 που μπήκαν άτομα 19-20 χρονών; Μάλλον όχι.
Τι χαρτια εχεις μονο απολυτηριο; γιατι με αυτα τα μορια που βγαζεις μονο απολυτηριο ειναι σαν να βαζεις φιλε μου.. διπλωμα μηχανακι αυτοκινητου εχεις; στρατο τελειωσες;
Xanthos έγραψε:Τι χαρτια εχεις μονο απολυτηριο; γιατι με αυτα τα μορια που βγαζεις μονο απολυτηριο ειναι σαν να βαζεις φιλε μου.. διπλωμα μηχανακι αυτοκινητου εχεις; στρατο τελειωσες;
έχω απολυτήριο απο επαλ 12,9
μόνο αυτοκινήτου έχω δίπλωμα
ναι έχω τελειώσει πεζικο
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αν εισαι Α κατηγορια εισαι μεσα Geo!
Ναι του 91 αν δεν περασει και παει 2020 μπορεις!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 7 επισκέπτες