Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Υπομονή φιλαρακια! και μην μαλωντετε εδω ολοι πρεπει να βοηθαει και να ενημερωνει ο ενας τον αλλον. ευχομαι να γινουμε σειρες και να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα!
Max

Δημοσίευση από Max »

Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Εαν κάποιος κατέχει lower και συνάμα εχει και proficiency μπορεί να καταθέσει και τα δύο μαζί, ή ισχύει το μεγαλύτερο, όπως πχ. στα διπλώματα οδήγησης;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ισχυει το μεγαλυτερο!
εφανθεδ

Δημοσίευση από εφανθεδ »

ΑΝΏΝΥΜΟΣ έγραψε:2. Τα μόρια θα αλλάξουν λιγάκι κυρίος στους δόκιμους ειδικών δυνάμεων και στους τσολιάδες ΔΕΝ θα δίνει μόρια, μόνο όσοι είναι απο ειδικές δυνάμεις ή δόκιμοι θα παίρνουν τα 500 και όχι 1000 που έπαιρναν.

\

αυτο που το στηριζεις; Δηλαδη οι ΔΟΚΙΜΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ γιατι να μην μοριοδοτηθουν οπως του 11; Οι περισσοτεροι γι αυτο ταλαιπωρηθηκανε να γινουνε δεα εδ για τα 1000 μορια.
Max

Δημοσίευση από Max »

Επειδή στην προκήρυξη του 2011 δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για τα διπλώματα ξένων γλωσσών. Παρα μονο για τα διπλώματα οδήγησης μοτοσυκλέτας/ μοτοποδηλατου και κατηγορίας Β'/ Γ' ή Δ' ή Ε' που ισχύει το μεγαλύτερο. Οπως επίσης και για τους πολύτεκνους/ τριτεκνους που προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν ο Ανωνυμος ειναι οντως αστυνομικος στη Γαδα και δεν ειναι κανα τρολ, και ισχυουν αυτα που λεει οτι οι Τσολιαδες δε θα μοριοδοτηθουν, και οι Δεα Ειδικων δυναμεων δε θα παρουν 1000 αλλα 500 μορια, θα κλαψει πολυς κοσμος! Ειναι πολλοι που εχουν μικρα απολυτηρια (9,10,11) αλλα εχουν το 1000αρι του Δοκιμου και σωζωνται, αν τους το κοψουν δυσκολα τα πραγματα!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δύσκολο έως απίθανο να κοπούν τα διπλά μόρια... Το πολύ πολύ αντί για 1000 να παίρνουν 700 - 800 αλλά δν νομίζω. Επίσης είναι πολύ νωρίς για να ισχυριστεί κάποιος οτ ξέρει για τ κριτήρια
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Φίλε Ι μακ πόσα μόρια έχεις;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτο ειναι σιγουρακι.. κατα 70% οι δοκιμοι πανω απο 12 απολυτηριο δεν εχουν... εαν γινουν ολα αυτα που ειπε ο ανονυνος ασχετος με τα μορια που θα κοψουν αλλα για τα 2000 ατομα κ καλα αυτο ειναι καλο.. αν γινουν ολα που ειπε ομως τις βλεπω τις βασεις στο 1900
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Γιωτομπαλο fsafa που θα με ειρωνευτεις αν ερθεις μια μερα στη δουλεια που κανω θα λιποθυμησεις. Ειπα εγω για Εκαμ βλακα; Εχω καθημερινα 8 με 10 ωρες στη μηχανη στις συνοδειες και θα με ειρωνευτεις εσυ μιξοκλαμα; Αντε γιατι πολλα μας τα χει πει εδω μεσα, ουτε απεξω δε θα περασεις απο τη σχολη!

Οσο για τους κωδικους χρησιμοποιω τους ιδιους καθημερινα, δε θα μου λες εμενα εξυπναδες για το συγκεκριμενο επαγγελμα λιμοταγαρο!

Καλά κρασιά λέω εγώ. Που επειδή λες πως είσαι συνοδεία είναι το ίδιο. Μέχρι εκεί πάει το μυαλό σου.

Ευτυχώς στην ΕΛ. ΑΣ δεν έχουν την λογική σου.

Παίζει σοβαρό ενδεχόμενο να κοπείς στα ψυχοτεχνικά.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγω παντως που ρωτησα τον ντουμα χτες μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για να μιλαμε για κριτηρια! Τωρα πως ο αλλος ξερει τοσα πολλα δεν ξερω Εικόνα Θα δουμε οταν με το καλο βγει η προκηρυξη εαν ειχε δικαιο ο ανωνυμος!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alex7 »

Ξεκιναμε απο το οτι δεν επιτρεπεται τους ευζωνες να τους λεμε τσολιαδες, ντροπη μας. Ευζωνες ειναι κυριοι.

οσο για τις βασεις πιστευω πως οσα ατομα και να παρουν, με την κριση που υπαρχει πλεον, η ζητηση για μια τετοια θεση, θα κρατησει την βαση στα υψη.
alex
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αμα οι περισσοτεροι αιτουντες εχουν λιγα μορια δε θα ανεβει πολυ η βαση. Παντως πιστευετε εναν που βγηκε εδω μεσα και λεει οτι ειναι στη Γαδα και ειπε τα κριτηρια που μπορει να αλλαξουν, και δε πιστευτε τον Ντουμα που ειναινα προεδρος των ειδικων φρουρων! Εγω πιστευω οτι αυτα που ειπε ο Ανωνυμος ειναι ασυναρτησιες!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δε πειραζει fsafa θα βαλω βυσμα να τα περασω, αιντε κανε μας τη χαρη ολους τους ειρωνευεσαι εδω μεσα... και στα νηματα Σωφρονιστικων και Λιμενικου ειρωνευοσουν!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κοιτα αυτα που ειπε ο ανωνυμος μπορει να ισχυουν μπορει κ οχι.. ειναι ενας ανωνυμος και ποτε ειτε βγουνε αυτα που λεει ειτε οχι δεν θα εχεις να χρεωσεις καποιον ονομαστικα.. ενω ο ντουμας ειναι ονομαστικα... θα χρεωθει χωρις λογο για πραγματα που δεν ειναι στο δικο του χερι.. αλλος μας ειπε οτι ο ντουμας ειχε πει οτι μπορει να αλλαξει πχ το οριο η η μοριοδοτηση.. χθες στον wolver ειπε κατα λεξη οτι μετα τις εκλογες βλεπουμε τα κριτηρια.. τι να πεις; αν ισχυει οτι ο ανωνυμος ειναι στη γαδα θα μιλησε με οτι ακουει εκει μεσα... αν και κατα την γνωνη μ δεν πιστευω να. κανουν αλλαγες στην προκυρηξη.. τους θελουν αμεσα και δεν θα κατσουν να κανουν τετοια.. πιο πιθανο ειναι να παρουν καμια 500αρια ατομα παραπανω παρα να αλλαξουν τη μοριοδοτηση.. αλλα θα δειξει.. κανεις δεν ξερει με σιγουρια ουτε ντουμας ουτε τπτ.. μονο εαν στο πει αυτος που θα ειναι ο υπουργος του πολιτη κ κανεις αλλος...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες