Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Πρακτικη σε πανε σε τμημα για σκοπια; ή σε πανε κανονικα στη Διας;
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Πρακτικη σε πανε σε τμημα για σκοπια; Ή σε πανε κανονικα στη Διας;
Στην ΕΚΑΜ θα σε βάλουν εσένα με την μία. Μα έλεος πραγματικά τα ρωτάς αυτά; Για να μπεις στην ΔΙ. ΑΣ πρέπει πρώτον να βγει πρόσκληση και δεύτερον να περάσεις εκπαίδευση... Άμα έστελναν έτσι στην ΔΙ. ΑΣ νεοσύλλεκτους. Θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί. Θα σου μιλάνε στον ασύρματο με κωδικούς και θα κοιτάς τον ουρανό αν έχει σύννεφα.
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Έχουμε συγκλίνει τελικά σε ποιον μήνα πάνω κάτω θα βγει;
Γτ βλέπω εδώ ότι ο καθένας έχει και διοφορετικη άποψη για το μήνα έκδοσης της προκυρηξης, ευχαριστώ...
Γτ βλέπω εδώ ότι ο καθένας έχει και διοφορετικη άποψη για το μήνα έκδοσης της προκυρηξης, ευχαριστώ...
Δεν περνω ορκο, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι 2 μηνες πρακτικη ειναι σκοπια.
Νομιζω σκοπιες κ ποδι περιπολους απο οτι θυμαμαι απο κατι φιλους που μπηκαν το 11.. οι περισσοτεροι ειχαν παει αεροδρομιο.. τωρα δεν ξερω.. ισως μερικοι να μπουνε και αμεσως αναλογα με τις αναγκες..
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.. Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας και το μόνο που βλέπω είναι ένα μίσος αναμεταξύ σας και τίποτα παραπάνω... Εγώ θα πω δυο λόγια και δεν θα ξανά ασχοληθώ... το 2011 έκανα τα χαρτιά μου και πέρασα ειδικός φρουρός, τώρα είμαι στην Γαδα σε γραφείο, θα σας πω πως έχει το πράγμα γιατί βλέπω ότι όλοι μιλάτε με κάποιους και κανείς δεν ξέρει τίποτα..1. Η προκήρυξη θα βγει φέτος και το πολύ μέχρι τον Μάρτιο σας θέλουν στους δρόμους.
2. Τα μόρια θα αλλάξουν λιγάκι κυρίος στους δόκιμους ειδικών δυνάμεων και στους τσολιάδες ΔΕΝ θα δίνει μόρια, μόνο όσοι είναι απο ειδικές δυνάμεις ή δόκιμοι θα παίρνουν τα 500 και όχι 1000 που έπαιρναν..
3. Το όριο ηλικίας θα αλλάξει και θα γίνει 30 για ένα λόγο, το ότι έχει να πάρει 9 χρόνια..
4. Υπουργος θα γίνει ο Χρυσοχοΐδης με τον απόστρατο ταξίαρχο που ήταν και το 2011...
5. Η προκήρυξη θα γίνει με ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΑΣΕΠ για τον λόγο ότι σε 2 μήνες θα έχει τελειώσει όλη η διαδικασία και θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα γιατί καίγονται..
6. Τα άτομα που ακούγονται είναι 1500 αλλά επειδή όσο και να σας φαίνεται περίεργο δεν φτάνουν και μπορεί να γίνουν και 2000...
Τέλος θα πω σε όλους να κάνετε υπομονή και να μην τσακωνεσται αναμεταξύ σας γιατί σε λίγο καιρό θα ήσαστε μαζί συνάδελφοι και δεν χρειάζεται από τώρα να έχετε διχωνιες και τσακωμούς... Καλή συνέχεια και με το καλό να έρθετε στην ΕΛ. ΑΣ!!!
2. Τα μόρια θα αλλάξουν λιγάκι κυρίος στους δόκιμους ειδικών δυνάμεων και στους τσολιάδες ΔΕΝ θα δίνει μόρια, μόνο όσοι είναι απο ειδικές δυνάμεις ή δόκιμοι θα παίρνουν τα 500 και όχι 1000 που έπαιρναν..
3. Το όριο ηλικίας θα αλλάξει και θα γίνει 30 για ένα λόγο, το ότι έχει να πάρει 9 χρόνια..
4. Υπουργος θα γίνει ο Χρυσοχοΐδης με τον απόστρατο ταξίαρχο που ήταν και το 2011...
5. Η προκήρυξη θα γίνει με ΕΠΟΠΤΕΊΑ ΑΣΕΠ για τον λόγο ότι σε 2 μήνες θα έχει τελειώσει όλη η διαδικασία και θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα γιατί καίγονται..
6. Τα άτομα που ακούγονται είναι 1500 αλλά επειδή όσο και να σας φαίνεται περίεργο δεν φτάνουν και μπορεί να γίνουν και 2000...
Τέλος θα πω σε όλους να κάνετε υπομονή και να μην τσακωνεσται αναμεταξύ σας γιατί σε λίγο καιρό θα ήσαστε μαζί συνάδελφοι και δεν χρειάζεται από τώρα να έχετε διχωνιες και τσακωμούς... Καλή συνέχεια και με το καλό να έρθετε στην ΕΛ. ΑΣ!!!
Το θέμα παιδιά προς το παρόν είναι να βγει η προκήρυξη!! Μετά θα τα μάθουν όλα όσοι μπούνε!!
Πάντως παιδιά μόλις μου απάντησε ο Ντούμας και μου είπε επί λέξη. Πρώτα οι εκλογές και μετά μιλάμε για τα κριτήρια.
Αλάνια για να μπορεις να πας στην ΔΙΑΣ πρέπει να έχεις ολοκληρώσει την πρακτική σου(2 μήνες μετά την σχολή)και κατόπιν ονομαστεί σε ΕΦ από δόκιμος. Σχολες υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και δεν θεωρείτε βέβαιο ότι θα ανοίξουν απαραίτητα στην βόρεια Ελλάδα όπως είχε γίνει το 11' που λειτούργησαν Κομμοτηνη-Ξανθη-Διδυμοτειχο. Οσο για την πρακτική πλην του αερολιμένα Αθηνών που θα ανοίξει κάποιες θέσεις θα σας δοθούν φύλλα πορείας όπου ο καθένας θα παρουσιαστεί στο ΑΤ που θα ανήκει. Σχετικα με τις υπηρεσίες που θα κάνετε όντως ως επί το πλείστον θα κάνετε σκοπιές και πεζή περιπολία αφού συντριπτικά οι περισσότεροι θα καταλήξετε στο κέντρο αλλά θα μπορείτε να κάνετε επίσης και πλήρωμα σε όχημα του τμήματος ως 3ο άτομο η πχ σκοπός κρατητηριων η ακόμα και μέτρα τάξης. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται από τον γραμματέα και από τον διοικητή.
στα Γρεβενά και στο Ρέθυμνο δεν υπάρχουν οι σχολές; Για την πρακτική μπορεί να πέσει τηλέφωνο;
Πολύ σωστά Σωτήρη
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Γιωτομπαλο fsafa που θα με ειρωνευτεις αν ερθεις μια μερα στη δουλεια που κανω θα λιποθυμησεις. Ειπα εγω για Εκαμ βλακα; Εχω καθημερινα 8 με 10 ωρες στη μηχανη στις συνοδειες και θα με ειρωνευτεις εσυ μιξοκλαμα; Αντε γιατι πολλα μας τα χει πει εδω μεσα, ουτε απεξω δε θα περασεις απο τη σχολη!
Οσο για τους κωδικους χρησιμοποιω τους ιδιους καθημερινα, δε θα μου λες εμενα εξυπναδες για το συγκεκριμενο επαγγελμα λιμοταγαρο!
Οσο για τους κωδικους χρησιμοποιω τους ιδιους καθημερινα, δε θα μου λες εμενα εξυπναδες για το συγκεκριμενο επαγγελμα λιμοταγαρο!
Μακαρι να γινουν αυτα που λες και τα ατομα απο 1500 να γινουν 2000... οσοι περισσοτεροι μπουνε τοσο το καλύτερο και κυριος για ατομα που το θελουνε πραγματικα!!
Να πάρει παραπάνω άτομα από ότι έχει πει δεν νομίζω να το βγάνει δυστυχώς!! Αλλά και τα 1500 μια χαρά είναι!!
Καλα σιγουρα για 1500 μιλανε ολοι.. απλα ειπα σε σχεση με αυτο που ειπε το παιδι απο την Γ. Α. Δ. Α
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες