Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Αυτό το ξέρουμε ότι θα βγει μέχρι το τέλος του έτους...
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:ΚΥΝΗΓΕ επειδη το χοντρυνες θα σου απαντησω αν και δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους τι δουλεια κανω. Ειμαι 26 χρονων και ειμαι 4 χρονια ενοπλη ασφαλεια σε μεγαλο επιχειρηματια, συνεργαζομαι Καθημερινα με αστυνομικους της υπηρεσιας Επισημων και παιρνω περισσοτερα απο τι παιρνει ενας αστυνομικος με 10 χρονια υπηρεσιας! Σε καλυψα λεκε; Εγω μονο την Αστυνομια γουσταρω, αν ηθελα να χωθω μανιωδως στο δημοσιο θα μπορουσα να εχω μπει Σωφρονιστικος! Γι αυτο κανε μας τη χαρη!
αν δεν σου ειναι κοπος, μπορεις να μας πεις, εφοσον ξερεις τι προυποθεσεις πρεπει να εχεις για να πας στην Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αυτο που ξερω ειναι οτι αν εισαι απο ειδικος φρουρος πρεπει να ορκιστει πρωτα αστυφυλακας και μετα να πας! Αμα εισαι απο Αστυφυλακων πρεπει νομιζω να κανει πρωτα 2-3 χρονια σε μαχιμη υπηρεσια!
Παιδιά να σας πω, η αστυνομία Κύπρου νομίζω το πήγε στα 34. Ναι μεν είναι τυπικά άλλο Κράτος, αλλά νομίζω θα μπορούσατε να πατήσετε εκεί ως βάση για να αυξηθεί το όριο γιατί όχι και μέχρι 34.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Dim90 ρε αδερφε ηλικιακα μπορουσες ησουν 21. Το οτι δε πηγες αμεσως μετα το σχολειο στρατο ωστε να καπαρωσεις τα 500 μορια ειναι δικο σου θεμα. Οταν καποιος ενδιαφερεται απο μικρος να μπορει να συμμετασχει σε προκυρηξεις, παει αμεσως φανταρος ωστε να εξασφαλισει τα μορια, ετσι εκανα εγω οπως και πολλοι αλλοι! εγω στα 20 μου ειχα παει στρατο και ειχα βγαλει διπλωματα αυτοκινητου, μηχανης και lower ωστε να ειμαι ετοιμος αν γινει κατι. Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του. Ηλικιακα σου δοθηκε ευκαιρια για την προκυρηξη του 2011! Αλλωστε μπηκαν πολλοι του 90' στη προκυρηξη του 2011! Δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αυτο που ξερω ειναι οτι αν εισαι απο ειδικος φρουρος πρεπει να ορκιστει πρωτα αστυφυλακας και μετα να πας! Αμα εισαι απο Αστυφυλακων πρεπει νομιζω να κανει πρωτα 2-3 χρονια σε μαχιμη υπηρεσια!
σου εχουν πει τα παιδια αν κανουν κατι παραπανω στην εκπαιδευση, τα ωραρια;
αν καποιος το εχει βυσμα δεν μπορει να παρακαμψει αυτες τις προυποθεσεις και να παει;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν υπαρχει ωραριο στα επισημα διοτι εισαι συνοδεια... ολη μερα μπορει να κατσεις!! Δε παρακαμπτεται πρεπει να ορκιστεις αστυφυλακας για να πας σε αλλη υπηρεσια αμα εισαι ειδικος φρουρος!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δεν υπαρχει ωραριο στα επισημα διοτι εισαι συνοδεια... Ολη μερα μπορει να κατσεις! Δε παρακαμπτεται πρεπει να ορκιστεις αστυφυλακας για να πας σε αλλη υπηρεσια αμα εισαι ειδικος φρουρος!
να υποθεσω λογω επικινδυνοτητας και ταξιδιων θα περνουν και καλυτερα λεφτα
σου εχουν ορια μεχρι τι ηλικια μπορει να φυγεις;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα πιο πολυ κινδυνευεις σε υπηρεσιες οπως Διας , Αμεση δραση παρα εκει. Δε ξερω για λεφτα, ισως παιρνουν εκτος εδρας οταν πανε εξωτερικο μαζι με το βουλευτη ή τον υπουργο!
Μάγκες δεν ανεβαίνει το όριο ηλικίας , συνδικαλιστης το είπε. Τώρα θα μου πείτε τι ξέρει αυτός... Πάντως πολύ περισσότερα θα σας πω εγώ από ορισμένους εδώ μέσα. Τώρα όσο για την Κύπρο που λέει ένας φίλος... Τι σχέση έχει αυτό; στην Σλοβακία είναι 35... Ξένα κράτη είναι αυτά. Καμθα σχέση με ΕΛΛΆΔΑ. Όποιος δεν πρόλαβε ή τόσα χρόνια δεν έβγαζε τι να κάνουμε; αυτά έχει η ζωή.
glock έχει ακουστεί τίποτα για τα κριτήρια; Εάν θα είναι τα ίδια με τις προηγούμενες προκηρύξεις;
Κύριοι αυτό που μου είπε ότι θα είναι τα ίδια
Μια χαρούλα θα ανέβει το όριο όσο και αν πονάει κάποιους εδώ μέσα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Φτάνει με τν ηλικία.. Κατάντησε κουραστικό. Κάντε ότι είναι να κάνετε, κάνουμε και εμείς ότι πρεπει και θα τα πούμε όταν βγει η προκήρυξη. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τν αύξηση ηλικίας γράψτε εκεί
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Glock αυτο ελεγα πριν καμια 15αρια μερες εδω μεσα οτι ο Ντουμας ειπε δεν ανεβαινει το οριο και ελεγαν τι ξερει μωρε ο Ντουμας?!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες