Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω προσωπικα δεν παω να. αλλαξω κατι που ηταν παντα.Αν κ για τα ορια που υπηρχαν το ξαναειδαμε το εργακι να αλλαζουν ορια για πλακα.. κ το ξερεις κ. εσυ αυτο.. αλλα μιλαμε για και καλα ευκαιριες που ειχαν τα. παιδια.. ναι ειχαν δεν αντιλεγω.. αλλα στο ποσοστο το 100% δεν γινοταν να τα. κανουν ολοι ο καθε ενας για το λογο του.. αυτο εξηγω.. απλα εσεις τους βαζετε ολους σε ενα τσουβαλι

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από KYNHGOS »

fsafa έγραψε: Τα όρια υπάρχουν για να υπάρχουν και δεν γίνεται να αλλάζουν επειδή έπεσε πείνα και μερικοί σπούδασαν κάτι και δεν βρίσκουν σταθερή δουλειά να θυμηθούν τον θεσμό των ΕΦ στα 30+.

Δείτε για παράδειγμα τα αποτελέσματα του 2009. Χρονολογίες γεννήσεως 87-88-89 ακόμα και 90. Δηλαδή εκείνα τα παιδιά ήτανε χαζά και δεν ήθελαν να σπουδάσουν και μερικοί είστε έξυπνοι και θέλετε να μπείτε στην αστυνομία στα 32 σας;

Είναι μερικά παιδιά που τότε είχανε δώσει και την προηγούμενη χρονιά δεν πέτυχαν μάζεψαν και άλλα μόρια και πέτυχαν.

Μην είστε μερικοί αλαζόνες πραγματικά.

Αλαζονας εισαι εσυ βρε τζομπανε που ενοχλεισαι με το αν καποιοι ζητανε να αυξηθει το οριο ηλικιας που αυτο δεν σημαηνει οτι θα ειναι και μεσα ο αλλος. εσυ αν εχεις τα μορια γιατι σπαζεσαι; Κομπλεξικοι Ειστε εσεις κοιτουσατε παντα μια θεση στο δημοσιο για να ξυνετε τα @@ σας γιατι για αλλου δεν περνουσατε ουτε απ εξω. Ποσα μορια εχεις; τι εσνημα εχεις; τι δουλειες εχεις κανει βρε ***** κ εσυ κ ο αλλος ο ιμακ και ο αλλος ο bill. Που θα κρινετε τον καθε εναν ποτε θα σπουδασει κ ποτε θα χεσει.. Το αν θα γινετε να αλλαξουν η οχι το οριο ηλικιας αυτο δεν θα το ορισεις εσυ. πεινα επεσε για κατι τεμπελοσκυλα σαν εσας που κοιτουσατε μονο για το πως θα μπειτε στο δημοσιο και τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Τους λες για την αυξηση του οριου ηλικιας( που εμενα δε με νοιαζει προσωπικα αυτη τη στιγμη) και σου λενε, αστυφυλακας να βγεις στα 38 απαπαπα.. τους λες το 36 με το 38 δεν εχει σημασια και οντως ετσι ειναι σου λενε, γτ δεν εκαναν τα χαρτια τους το 11 και τους δόθηκε ευκαιρια ενω στους τωρινους 25-26 δε δοθηκε καθολου... Λοιπον απανταω σ αυτο με ενα απλο παραδειγμα... ενας του 1990 που υπολογιζεται 29 τωρα και 30 το 2020 θα μπορουσε οπως εκανε και ο ΙΜΑΚ να δωσει 3 φορες πανελλαδικες να μπει αστυνομια αλλα δεν μπηκε οπως δε μπηκε και ο ΙΜΑΚ αλλα εχασε και την ευκαιρια του 11 γτ δεν ειχε παει στρατο! Αααρα ποια η διαφορα με καποιον του 93 που εδωσε και αυτος 3 φορες πανελλαδικες και μετα ειπε αστο περιμενω προκηρυξη; Καμια, απλα τυχη να γεννηθει 2 χρονια αργοτερα και να μην βγουν προκηρυξεις για 8 χρονια! Οτι και δικαιολογια να πειτε εχω να σας την αντικρουσω με επιχειρηματα.Το 32 που λενε μερικοι η εστω το 30 κτλ ειναι ορια και σε πολλες ευρωπαικες χωρες... το 35 που λενε σαν επιχειρημα μερικοι, οτι γιατι να μην ζητησουν και αυτοι δεν υπαρχει απλα, το λενε μονο και μονο για να το πουν και κατα 99,9% κανενας 35 δεν εχει τετοιο παραπονο και αμα γουσταρετε τραβατε καντε poll δημοσιο και ξανα ελατε να μου πειτε.

Ανεβει δεν ανεβει το οριο, ενα ειναι το σιγουρο, το να σαι ανθρωπος με ηθος δε μετριεται με την ηλικια αλλα ομως φαινεται απο τη συμπεριφορά
Και το λέγειν.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Και αμα το παμε. ετσι που ειχαν ευκαιριες.. θα σας πω κ το αλλο.. γιατι δεν τα χωνετε στο κουλι που το 14 την πεταξε σε ενα. κολοσυρταρο το χαρτι... και τον αλλον το πιθηκομουρη τον τσιπρα που δρν εβγαλε ουτε λογο για. φρουρους.. αντι να καθεστε να μαλωνετε μεταξυ σας.. να οι 2 λογοι οριστε..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστος ειδικα για τα τελευταια λογια!!!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

ΚΥΝΗΓΕ επειδη το χοντρυνες θα σου απαντησω αν και δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους τι δουλεια κανω. Ειμαι 26 χρονων και ειμαι 4 χρονια ενοπλη ασφαλεια σε μεγαλο επιχειρηματια, συνεργαζομαι Καθημερινα με αστυνομικους της υπηρεσιας Επισημων και παιρνω περισσοτερα απο τι παιρνει ενας αστυνομικος με 10 χρονια υπηρεσιας! Σε καλυψα λεκε; Εγω μονο την Αστυνομια γουσταρω, αν ηθελα να χωθω μανιωδως στο δημοσιο θα μπορουσα να εχω μπει Σωφρονιστικος! Γι αυτο κανε μας τη χαρη!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε Storm εγω το 2011 πηγαινα σχολειο ακομα για ποιο στρατο λες; Εγω δεν ειχα ποτε ευκαιρια να κανω χαρτια... μονο το 2014 μπορουσα αλλα δε βγηκε.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: ΚΥΝΗΓΕ επειδη το χοντρυνες θα σου απαντησω αν και δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους τι δουλεια κανω. Ειμαι 26 χρονων και ειμαι 4 χρονια ενοπλη ασφαλεια σε μεγαλο επιχειρηματια, συνεργαζομαι Καθημερινα με αστυνομικους της υπηρεσιας Επισημων και παιρνω περισσοτερα απο τι παιρνει ενας αστυνομικος με 10 χρονια υπηρεσιας! Σε καλυψα λεκε; Εγω μονο την Αστυνομια γουσταρω, αν ηθελα να χωθω μανιωδως στο δημοσιο θα μπορουσα να εχω μπει Σωφρονιστικος! Γι αυτο κανε μας τη χαρη!
Χεστηκαμε με τι ασχολεισαι. δεν απασχολει κανεναν. Πες μας μονο γιατι σπαζεσαι για το αν απο 28 παει 30 το οριο ηλικιας. Θα σου απαντησω εγω γιατι. Ειστε κομπλεξικοι.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

• Εγώ αυτό που έχω να πω σαν γενική παρατήρηση είναι ότι σε παλαιότερα νήματα ο ένας προσπαθούσε να βοηθήσει τον άλλον. Εδώ ο ενας μαλώνει με τον άλλον για ηλικιακά όρια λες και στο κάτω κάτω εμείς θα τα καθορίσουμε. Κατανοώ ότι πλέον οι εποχές είναι δύσκολες και ίσως είναι και η τελευταία προκήρυξη που προλαβαίνουμε να πάρουμε μέρος , οι περισσότεροι από εμάς. Αλλά το βρίσκω ανούσιο να γεμίζουμε το νήμα με μπιχτες. Ο καθένας έχει την δική του πορεία , άλλος πιο εύκολη άλλος δυσκολότερη. Μακάρι να σταματήσει αυτή η φαγομαρα γιατί είμαι σίγουρος πως αν όλα πάνε καλά και μπούμε θα είμαστε όλοι στην τρελή χαρά και φυσικά τότε δεν θα σας ενοχλούν οι 30αριδες που μπήκανε. Οσο για αυτό που είπα πριν το ότι κάνενας δεν μας έχει εγγυηθεί ότι θα βγαίνουν προκηρύξεις δεν το είπα για κακό. Ίσα ίσα και εγώ με αυτή την λογική έκανα ότι έκανα. Απλά μέσα μου πάντα ήλπιζα ότι θα βγει!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οχι δε χεστηκες... με ειπες τεμπελοσκυλο και τι ενσημα εχουμε. Εσυ εισαιτι τεμπελοσκυλο που θυμηθηκες στα 30+ να μπεις ειδικος φρουρος! Ο καινουριος υπουργος δε θελει να αυξηθει το οριο, γιατι η προκυρηξη θα φανει φωτογραφικη υπερ καποιων. Μαλλον και ο καινουριος υπουργος κομπλεξικος ειναι ε; !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ωρα για συζητηση... μεχρι τι σειρα λετε να φτασει; μεχρι τι μορια πιστευεται θα περασουν?Εικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

fsafa έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε:Και για να μην ζοριζεστε μερικοί το 2011 μπήκανε και άτομα με 1200 μόρια... Οπότε παίξτε με τα χαρτιά που έχετε και αφήστε το όριο ηλικίας όσο και να παει

Δεν μπήκανε με 1200 μόρια άσε τις ιστορίες.

A ξέχασα είσαι αυτός που ήσουνα σε πολιτικο γραφείο και μπήκανε 2 άτομα ο ένας ΕΦ και ο άλλος Πυροσβεστική χωρίς μόρια.

Και η παπαντζα συνεχίζεται.

Επηδη είσαι μικρός από ότι κατάλαβα και δεν ξέρεις το 2011 πήρες 1500 ατομα επιλαχών και κάποιοι μπήκανε ειδικοί φρουροί μόνο με το απολυτήριο λυκείου γιατί αυτοί που είχανε 2000+ μόρια δεν πέρασαν τα αθλήματα... Γκεγκε μέχρι εδώ;

Ιμακ επηδη σε βλέπω ζοριζεστε πολύ με το όριο ηλικίας και λες βλακείες όλη την ώρα εφόσον παίρνεις πολλά λεφτά στον επειχηρηματια που δουλεύεις που μπορεί να είναι ο (Αλαφούζος, Μαρινάκης ή δεν ξέρω κγω ποιος) γιατί δεν κάθεσαι να δουλέψεις εκεί; Γιατί δεν δίνεις πανελλήνιες; Εγώ μπορεί να τελείωσα το Λύκειο αλλά δεν τα είχα με τα Γράμματα και δεν έδωσα πανελλήνιες και το παραδέχομαι... Θέλω όμως να γίνω Αστυνομικός, Θέλω να μπω μόνιμος στο Στρατό θέλω γενικά να σε μπω σε κάποιο ένοπλο Σώμα... Εφόσον δεν μπορώ να μπω από της πανελλήνιες θα μπω από προκυρηξη και είμαι και 29 χρόνων και ναι συμφωνώ να ανέβει το όριο ηλικίας άσχετα που δεν σου αρέσει εσένα... Γκεγκε;

Τώρα σας αρέσει δεν σας αρέσει το όριο ηλικίας θα ανέβει και δεν πα να λέτε ότι θέλετε; Ζοριζεστε πολύ και αυτό Φαίνεται... Και να σας πω και κάτι άλλο; Εγώ μπορεί να είμαι 29 χρόνων αλλά μπορεί να τα περάσω τα αθλήματα πιο εύκολα από εσένα που είσαι 24-25-26 χρόνων και να είμαι πιο ικανός από εσάς... Γιατί εάν κρίνω από το πώς κάνετε για μια προκυρηξη και για το όριο ηλικίας απλά δεν έχετε μυαλό... Είστε παιδάκια ακόμη... Κάνετε σαν το 5χρονο που θέλει το ίδιο παιχνίδι με τον αδερφό του ή ακόμη καλύτερο...

Κάντε τα χαρτιά σας και μην κοιτάτε το όριο ηλικίας... Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και όχι με αυτό γιατί θα τρώγεστε σαν τον Σκύλο με την Γατα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Fsafa οχι φιλε δεν ειναι ο πετρος που ηξερε αυτους με τον οχι πολιτικο. αλλα τοτε υπουργο!!! εγω ημουν κ στον εναν απο τα 2 αδερφια ημουν μπροστα. κ τωρα ειναι εκαμητης... πιο το προβλημα σου; εισαι απο αυτους π πιστευουν οτι δεν υπαρχει μεσο; φιλε ελλαδα ζεις.. ειτε τσιπρας ειτε κουλης ειτε μουλης ειτε σκατουλης οχι αμεσως αλλα τουλαχιστων σαν επιλαχων αν εχεις γερο δοντι παντου μπαινεις κ λεγε οτι θελεις.. κ επειδη εισαι γνωστης σε πολλα αποκλειεται να μη εισαι σε αυτο!!! ελλαδα.. εδω προχθες βρηκα ατομο που μπηκε με 8,6 απολυτηριο τι μ λες τωρα; κ το οριο ειναι 9 να. παρεις απολυτηριο πλακα μας κανετε; ρε ξυπνατε.. περα απο το προσωρινα επιλαχων με. δοντι κανεις παπαδες κ ψαξε να βρεις πιος μπηκε κ με ποσα μορια.. κ αυτο στην ελλαδα δεν θα σβησει ποτε.. αλλος εχει τα μορια κ βαζει μεσω στα ψυχοτεχνικα κ στα αθληματα.. εκει να δεις χαλιιιιιιιιι.. παναγια μου κ χριστε μου... τι συζηταμε ρε παιδια;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Xanthos έγραψε:Fsafa οχι φιλε δεν ειναι ο πετρος που ηξερε αυτους με τον οχι πολιτικο. αλλα τοτε υπουργο!!! εγω ημουν κ στον εναν απο τα 2 αδερφια ημουν μπροστα. κ τωρα ειναι εκαμητης... πιο το προβλημα σου; εισαι απο αυτους π πιστευουν οτι δεν υπαρχει μεσο; φιλε ελλαδα ζεις.. ειτε τσιπρας ειτε κουλης ειτε μουλης ειτε σκατουλης οχι αμεσως αλλα τουλαχιστων σαν επιλαχων αν εχεις γερο δοντι παντου μπαινεις κ λεγε οτι θελεις.. κ επειδη εισαι γνωστης σε πολλα αποκλειεται να μη εισαι σε αυτο!!! ελλαδα.. εδω προχθες βρηκα ατομο που μπηκε με 8,6 απολυτηριο τι μ λες τωρα; κ το οριο ειναι 9 να. παρεις απολυτηριο πλακα μας κανετε; ρε ξυπνατε.. περα απο το προσωρινα επιλαχων με. δοντι κανεις παπαδες κ ψαξε να βρεις πιος μπηκε κ με ποσα μορια.. κ αυτο στην ελλαδα δεν θα σβησει ποτε.. αλλος εχει τα μορια κ βαζει μεσω στα ψυχοτεχνικα κ στα αθληματα.. εκει να δεις χαλιιιιιιιιι.. παναγια μου κ χριστε μου... τι συζηταμε ρε παιδια;

Μέχρι και στον ΑΣΕΠ μπαινει μέσον... Άιντε ξυπνάτε και ασχοληθείτε με κάτι άλλο... Ξάνθος αυτό πάει για τους άλλους που τρώνε ακόμα κουτωχορτο

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τωρα θα πει καποιος οτι δεν περνει.. ενω στον ασεπ στην ευπ οι ιδιοι π λενε εδω δεν σηκωνει εκει λενε οτι σηκωνει κ. ξεσκισαν τα βυσματα αυτους με τα αει με δικαιολογια μη καταβολη παραβολου.. οπως εγινε κ στους δημους φετος με τα οριστικα τις 3κ.. λες κ εμεις ζουμε σε αλλον πλανητη.. ασε μας ρε φιλε.. στο λικενικο στις εξετασεις αλλος εγραφε 18 κ. αλλος 10 το.10αρι ειχε βησμα κ επερνε μοναδες απο τους 18αριδες. πιος τα κοιταει αυτα; πηγαινε το παλικαρι με σιγουρια π ξεσκιστικε να διαβαζει οτι θα περασει κ παθενε αμοκ οταν τον εκοβαν..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες