Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Και για να μην ζοριζεστε μερικοί το 2011 μπήκανε και άτομα με 1200 μόρια... Οπότε παίξτε με τα χαρτιά που έχετε και αφήστε το όριο ηλικίας όσο και να παει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Μάλλον έπρεπε να με ρωτήσεις για να είχες μπει.2500 έχω στη α κατηγορία αλλά δεν έχει σημασία τ ένα με το άλλο.
Petros_Gnou έγραψε:Και για να μην ζοριζεστε μερικοί το 2011 μπήκανε και άτομα με 1200 μόρια... Οπότε παίξτε με τα χαρτιά που έχετε και αφήστε το όριο ηλικίας όσο και να παει
Δεν μπήκανε με 1200 μόρια άσε τις ιστορίες.
A ξέχασα είσαι αυτός που ήσουνα σε πολιτικο γραφείο και μπήκανε 2 άτομα ο ένας ΕΦ και ο άλλος Πυροσβεστική χωρίς μόρια.
Και η παπαντζα συνεχίζεται.
ε ωραια τι φοβαστε; Μην τυχον παππουδια σαν εμενα(30 και δεν τα εχω κλεισει ακομα) κανουμε αιτησεις (με περισσοτερα μορια απ τα δικα σου) και μεινετε απ εξω. Γιατι λογικο ειναι μετα απο τοσα χρονια και με την ανεργια στα υψη να γινουνε περισσοτερες αιτησεις και να υπαρξει μεγαλυτερος ανταγωνισμος αρα και κατα την αποψη μου παντα θα ανεβουνε και οι βασεις. Οπως και να χει κανετε ο καθενας τον αγωνα του και μην τρωγεστε σαν τα γατια. Οποιος αξιζει και εχει τα προσοντα θα μπει.&-
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μωρέ ανταγωνισμός θα υπάρξει αλλά όχι από τους 30αρηδες, αυτοί χάσανε τν ευκαιρία τους... Τώρα από εκεί και πέρα μπορείς να λες ότι θες και να παρακαλάς όποιον θες.
Ας αυξηθει το οριο εστω 2 ετη που ακουγεται πολυ εντονα απο πολλους και θα δεις μετα αν θα υπαρξει ανταγωνισμος ΚΑΙ απ τους 30αρηδες. ουτε παρακαλαω κανεναν ουτε τιποτα. χεστηκα κιολας. Εσυ σπαζεσαι για το αν θα ανεβει το οριο ηλικιας... οχι εγω!
Δεν αντιλεγω, αλλα αυτο δεν απαγορευει σε καποιους να διεκδικησουνε ενα αιτημα που γι αυτους ειναι δικαιο. Τωρα το αν βγηκανε καποιοι και αντιδρασανε ειναι ενα αλλο καπελο που δεν μας αφορα. Που και στην τελικη οσοι εχουνε καλα μορια δεν τους νοιαζει γιατι ξερουνε οτι θα μπουνε ουτως η αλλως.wolver έγραψε: Ρε μάγκες εγώ δεν διαφωνώ μαζί σας. Κάντε τον αγώνα σας και ότι γίνει. Αλλά κανένας δεν υπέγραψε συμβόλαιο ότι θα βγαίνουν προκηρύξεις κάθε χρόνο ή έστω ότι θα βγαίνουν μια στο τόσο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τα χεστηκα και τν αλαζονεία αλλού... Σας νοιάζει και μάλιστα πολύ. Με ΝΔ πάνω από 29 δεν πάει.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
ΚΥΝΗΓΕ... οταν καποιος ενδιαφετεραι για προκυρηξεις, παει αμεσως στρατο για να εξασφαλισει οτι μπορει να συμμετεχει σε προκυρηξη, οποτε λαθος σας που δε πηγατε αμεσως μετα το σχολειο στρατο! Το 2011 μπηκε γνωστος μου που τοτε ηταν 21 ετων δλδ σημερα ειναι 29 σχεδον 30. Αρα μια χαρα μπορουσατε να κανετε χαρτια, απλα καποιοι πεταγανε χαρταετο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εσείς λέτε να πάει μεχρι 32 αφήνοντας τους 32 και πάνω εκτός κι εγώ λέω να πάει 29 αφήνοντας τους 29 και πάνω εκτός. Όπως ζητάτε εσείς ετσι ζητάω και γω, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Και τελικα γιατι να εχει ο αλλος και να μην εχω εγω; και καλο σας απογευμα κυριοι...
Θα επρεπε να ντρεπεστε οι περισσοτεροι εδω μεσα αν θελετε να μιλαμε αντρικια και ντομπρα για οποιον γνωριζει τι παει να πουνε αυτες οι 2 κουβεντες. Φαγονεστε μεταξυ σας και σας το ξαναειπα. Λιγα τα λογια σας. Ανθρωπινα! Αυριο μεθαυριο κατι θα αλλαξει κ ισως ειστε και σειρες.
Ο ενας για την ηλικια ο αλλος για οτι του σηκωθει. Ο καθε ενας για το συμφερων. Σας ειπα, μιλαω παντα με ανοιχτα χαρτια και μερικοι απο εδω το ξερουν πολυ καλα. Και καταλαβαινουν πολυ καλα τι λεω κ εννοω.
Bill στα ισια φιλε. Δεν σε περιμενα για τοσο εγωιστη ουτε εσενα ουτε τον μακ. Εσυ με την ηλικια νομιζα θα εβαζες μυαλο αλλα απο οτι φαινετε δεν βαζεις και να καταλαβεις το οτι ο καθε ενας απο εδω εχει ενα αγγουρι μεσα του αλλος βαθια αλλος οχι. Υποχρεωνεις και μιλας για τον καθε εναν ποτε θα κανει τις. Σπουδες του;
Πχ. Εσυ μακ; Εσενα μαζι με τον wolver σας ειχα για τα φαβορι αλλα με πειραξε αν και δεν ειμαι πολυτεκνος αν και εμενα με συμφερει που ξεστομισες σε μια συζητηση που ειχα με διασωστης31 για τα πολυτεκνα για αλλη κατηγορια που ειπε το παλικαρι και εσυ λες α ναι; Μας συμφερει αυτο.
Παιδες ολα μας συμφερουν. Δεν κανω πολεμο. Σε κανεναν ουτε θα μιλησω για ξενα ουτε για τα δικα μου αγγουρια. Συνελθετε επιτελους. Ο καθης εχει το σκοπο του. Και εσυ μακ ξερεις πως μιλαω εγω ο ιδιος σου εδωσα το τηλ. Μου να σε βοηθησω με το διπλωμα το τι εχει γινει.
Παρατηρω πως πολλοι εδω μεσα ειναι ικανοι να φανε κ το σοί τους το ιδιο για να κερδισουνε μια θεση. Στον καιρο που ειμαι με πολλες συζητησεις πολλα. Πριβε μηνύματα καταλαβα οτι περα απο το οτι ειναι διατεθημενοι να φανε οποιονδηποτε για μοα θεση με. Οτι αυτο τους συμφερει θεωρουν κ μ εχουν πει κατα λεξη. Φιλε. Να πω θελω. Ετσι και μπω μηνας μπει μηνας βγει θα τα περνω. Να περνεις τι ρε;800 ευρω; Πες θελω μια θεση στο δημοσιο ειμαι αχρηστος κ δεν θελω να παω στον ιδιωτικο τομέα.
Εδω δεν υπαρχει μηνας μπει μηνας βγει. Αναλογα τα περιστατικα μηνας θα μπει αλλα δεν ξερεις κ αν θα βγει κ πως θα βγει. Ξερουν αυτοι για ποιους τα λεω. Φοβαστε ρε μην σας φανε τι θεση οι 30αρηδες; Πεστο αντρικια ναι φοβαμαι. Και εγω φοβαμαι που ειμαι 28. Γιατι αν ανεβασουν το οριο ουτε με μακαρονι δεν θα δω θεση. Θα πλακωσουν ολοι με τρελα μορια κ οι βασεις στα υψη. Αλλα στα τετοια μ φιλε η προσπαθεια μετραει.
Και δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει γιατι να μου φαει ο 30ρης τη θεση. Γιατι τοτε ο 30αρης οταν ηταν 22,23 δε ξερω εγω τι ειχε τοτε και μπορει να μην εκανε τα χαρτια του. Οποτε μην κρινετε. Ειναι κριμα κ αδικο. Κ για εσας κ για αυτους. Συγνωμη για το.
Μεγαλο μηνυμα αλλα πρεπει. Να ξεκαθαριστουνε καποια πραγματα. Παλεψτε με οτι εχετε κ οπως σας ξαναειπα ψηλα το κεφαλι μαγκες! Ψηλα!
Ο ενας για την ηλικια ο αλλος για οτι του σηκωθει. Ο καθε ενας για το συμφερων. Σας ειπα, μιλαω παντα με ανοιχτα χαρτια και μερικοι απο εδω το ξερουν πολυ καλα. Και καταλαβαινουν πολυ καλα τι λεω κ εννοω.
Bill στα ισια φιλε. Δεν σε περιμενα για τοσο εγωιστη ουτε εσενα ουτε τον μακ. Εσυ με την ηλικια νομιζα θα εβαζες μυαλο αλλα απο οτι φαινετε δεν βαζεις και να καταλαβεις το οτι ο καθε ενας απο εδω εχει ενα αγγουρι μεσα του αλλος βαθια αλλος οχι. Υποχρεωνεις και μιλας για τον καθε εναν ποτε θα κανει τις. Σπουδες του;
Πχ. Εσυ μακ; Εσενα μαζι με τον wolver σας ειχα για τα φαβορι αλλα με πειραξε αν και δεν ειμαι πολυτεκνος αν και εμενα με συμφερει που ξεστομισες σε μια συζητηση που ειχα με διασωστης31 για τα πολυτεκνα για αλλη κατηγορια που ειπε το παλικαρι και εσυ λες α ναι; Μας συμφερει αυτο.
Παιδες ολα μας συμφερουν. Δεν κανω πολεμο. Σε κανεναν ουτε θα μιλησω για ξενα ουτε για τα δικα μου αγγουρια. Συνελθετε επιτελους. Ο καθης εχει το σκοπο του. Και εσυ μακ ξερεις πως μιλαω εγω ο ιδιος σου εδωσα το τηλ. Μου να σε βοηθησω με το διπλωμα το τι εχει γινει.
Παρατηρω πως πολλοι εδω μεσα ειναι ικανοι να φανε κ το σοί τους το ιδιο για να κερδισουνε μια θεση. Στον καιρο που ειμαι με πολλες συζητησεις πολλα. Πριβε μηνύματα καταλαβα οτι περα απο το οτι ειναι διατεθημενοι να φανε οποιονδηποτε για μοα θεση με. Οτι αυτο τους συμφερει θεωρουν κ μ εχουν πει κατα λεξη. Φιλε. Να πω θελω. Ετσι και μπω μηνας μπει μηνας βγει θα τα περνω. Να περνεις τι ρε;800 ευρω; Πες θελω μια θεση στο δημοσιο ειμαι αχρηστος κ δεν θελω να παω στον ιδιωτικο τομέα.
Εδω δεν υπαρχει μηνας μπει μηνας βγει. Αναλογα τα περιστατικα μηνας θα μπει αλλα δεν ξερεις κ αν θα βγει κ πως θα βγει. Ξερουν αυτοι για ποιους τα λεω. Φοβαστε ρε μην σας φανε τι θεση οι 30αρηδες; Πεστο αντρικια ναι φοβαμαι. Και εγω φοβαμαι που ειμαι 28. Γιατι αν ανεβασουν το οριο ουτε με μακαρονι δεν θα δω θεση. Θα πλακωσουν ολοι με τρελα μορια κ οι βασεις στα υψη. Αλλα στα τετοια μ φιλε η προσπαθεια μετραει.
Και δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει γιατι να μου φαει ο 30ρης τη θεση. Γιατι τοτε ο 30αρης οταν ηταν 22,23 δε ξερω εγω τι ειχε τοτε και μπορει να μην εκανε τα χαρτια του. Οποτε μην κρινετε. Ειναι κριμα κ αδικο. Κ για εσας κ για αυτους. Συγνωμη για το.
Μεγαλο μηνυμα αλλα πρεπει. Να ξεκαθαριστουνε καποια πραγματα. Παλεψτε με οτι εχετε κ οπως σας ξαναειπα ψηλα το κεφαλι μαγκες! Ψηλα!
Τα όρια υπάρχουν για να υπάρχουν και δεν γίνεται να αλλάζουν επειδή έπεσε πείνα και μερικοί σπούδασαν κάτι και δεν βρίσκουν σταθερή δουλειά να θυμηθούν τον θεσμό των ΕΦ στα 30+.
Δείτε για παράδειγμα τα αποτελέσματα του 2009. Χρονολογίες γεννήσεως 87-88-89 ακόμα και 90. Δηλαδή εκείνα τα παιδιά ήτανε χαζά και δεν ήθελαν να σπουδάσουν και μερικοί είστε έξυπνοι και θέλετε να μπείτε στην αστυνομία στα 32 σας;
Είναι μερικά παιδιά που τότε είχανε δώσει και την προηγούμενη χρονιά δεν πέτυχαν μάζεψαν και άλλα μόρια και πέτυχαν.
Μην είστε μερικοί αλαζόνες πραγματικά.
Δείτε για παράδειγμα τα αποτελέσματα του 2009. Χρονολογίες γεννήσεως 87-88-89 ακόμα και 90. Δηλαδή εκείνα τα παιδιά ήτανε χαζά και δεν ήθελαν να σπουδάσουν και μερικοί είστε έξυπνοι και θέλετε να μπείτε στην αστυνομία στα 32 σας;
Είναι μερικά παιδιά που τότε είχανε δώσει και την προηγούμενη χρονιά δεν πέτυχαν μάζεψαν και άλλα μόρια και πέτυχαν.
Μην είστε μερικοί αλαζόνες πραγματικά.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Για πρωτη φορα συμφωνω με τον fsafa... οσο αιχμηρα και να ειναι τα λογια που εγραψε ειναι σωστα! Προσπαθειτε να αλλαξετε κατι ξαφνικα που παντα ηταν 28.
Βρε αδερφε κ εσυ τα ιδια δλδ; καλα κολατε στις σπουδες η σε κατι αλλο; εσυ σε καποια πραγματα φενεσε οριμος αν κ σε κρινω λιγο μεγαλο ηλικιακα.. δεν σπουδαζαν ολοι.. αλλος μπορει να την εφαγε με το σχολειο οπως εγω.. γιατι εμενα το σχολειο π εβγαλα εγινε υπουργιο εργασιας κ οχι παιδειας.. κ εφαγα αλλα 4 στα θρανια.. κ ειμαι στο οριο δλδ αν περασει η χρονια φτεω εγω; και ειχα κανει αλλα 4 κ πηρα ενα χαρτι που ουτε για τον μπηντε δεν κανει.. υπαρχου αλλος. επελεξε να σπουδασει.. αλλος κατι αλλο μπορει να ετυχε.. δεν μπορουμε να βαζουμε τους παντες στις ιδια μοιρα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες