Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Θα το δοκιμασω σημερα.. γιατι νασ πω την αληθεια αν κ παντα ηθελα ειδικος φρουρος να παω σταματησαν να περνουν.. κ δεν πιστευα οτι θα ξαναβγαλουν κ. να προλαβω ηλικια.. γιατι ειχα ξεκινησει απο καιρο αλλα για λιμενικο εδ κ εδωσα βαση σ αλλα περισσοτερο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Εάν έχεις και βαρακια για τα πόδια ακόμα καλύτερα... Τρέξε 100αρια με τα βαρακια για καμία καμία βδομαδα και δες τι χρόνους κάνεις... Μόλις τα βγάλεις τα βαρακια θα νιώθεις πιο ανάλαφρος και θα νιώθεις ότι έχεις να δώσεις και άλλο...
Λες ε; το ειδα σε ενα παλικαρι αυτο.. καλη μαγκια.. δεν το ηξερα.. θα το δοκιμασω θα παω να. παρω.. αν χασω κ 7 κιλα. ακομη θα ειμαι μια χαρα.. χαχα πιο αναλαφρος.. γυριζω σπιτι απο την δουλεια 9 το βραδυ απο τις 6 το πρωι.. παω τρεχω κ τα ποδια μ φιλε ειδικα τις πρωτες μερες στα 400 μετρα κ πολυ λεω οχι ειχα καψα.. αλλο πραγμα.. αλλα εκανα χαζομαρα τα πηρα μονοκοπανια... οχι να ξεκινησω απο τζοκινκ.. τωρα ειμαι σχετικα καλα
-
- Λοχαγός
Κάνε τζοκινγκ με τα βαρακια στα πόδια κόψε υδατάνθρακες και κρέατα και φάε φρούτα για λίγο καιρό και φαι μετρημένο... Απλά μην κάνεις την βλακεία και βγάλεις τα βαρακια από τα πόδια και πας να τρέξεις... Θα πεδικλωθεις και θα σκοτωθείς... Το έχω πάθει εγώ γι'αυτό στο λέω... Απλά όσο μπορείς τρέξε με τα βαρακια για καμία βδομάδα και κόψε το φαι... Χίλιες φορές να πίνεις 10-15 λίτρα νερό πάρα να βαράς ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά😂😂😂
Ε το παραεκανες ρε φιλε τωρα.. νερο μπροστα σε μακαρονια με. κιμα; πες κατι αλλο. καλυτερα.. πονεμενη ιστορια ασε.. χαχαχα.. θα το κανω. αληθεια το ειδα κ. σε αλλον. πιστευω θα μ κανει δουλεια.. αν κ ειδα εισαι απο καρδιτσα κοντα ειμαστε βλεπω να ερχομαι με. τζοκινκ χαχαχχα
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αμα παρει αυτοδυναμια δε χρειαζεται να κανειμ καμια συνεργασια, προχωραει μονος του και τους παιρνει σβαρνα!
-
- Λοχαγός
Άμα είσαι κοντά έλα... Θα βαρεσουμε μαζί τρέξιμο😂😂😂
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Και ο Κακλαμάνης σήμερα είπε για τς 1500 και μάλιστα είπε δεν υπάρχει πρόβλημα με τ 1 προς 5 γιατί σώματα ασφαλείας η υγεία κ η παιδεία εξαιρούνται.
Ποιος λετε θα παιξει μπαλα για την εδρα στο υπουργειο προστασιας του πολιτη;
Χαρακοπουλος πιστεύω εγώ.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ετοιμαστειτε για ονομα εκπληξη στο υπουργειο προστασιας του πολιτη!
Μεχρι τις προαλλες κ γω πιστευα χαρακοπουλο.. αλλα δν νομιζω.. αυτο που λεει ο μακ μαλλον εκπληξη θα ειναι!!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Κάτι άκουσα για έναν πρώην αρχηγό. Εν τω μεταξύ τα έχει μοιράσει τα υπουργεία αλλά υπάρχει μυστικοπαθεια
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Εγω πιστεύω Κικίλιας θα είναι παλι. Εχω ακουσει καλα λογια απο αστυνομικούς για τον ιδιο και γι'αυτά που εκανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες