Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δημητρη98 πλακα μας κανεις; Οι υπολοιποι δε καθομασταν μες το κρυο; Η προεδρικη φρουρα ειναι βυσματικη θητεια για τους αθηναιους που εχουν το υψος. Σε 20 λεπτα ηταν σπιτι τους. Εμεις στα νησια καναμε 3 μηνες να παρουμε αδεια να παμε σπιτι! Η προεδρικη φρουρα παιρνει τιμητικα τα μορια δεν ειναι επιλεκτο σωμα!

δεν σου κανω πλακα, ειπα την γνωμη μου κακο ειναι;

το προβλημα ειναι η ορθοστασια που σου δημιουργει πολλα προβληματα, δεν την λες και βυσματικη την προεδρικη φρουρα που πρεπει να εισαι και στην τεντα 9 μηνες, βυσματικη ειναι να εισαι στα γραφεια μεσα, στο υπουργειο αμυνας και στην ΔΕΕ

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εννοω βυσματικο για τους αθηναιους που ηθελαν να κανουν θητεια διπλα στο σπιτι τους και να τσεπωσουν και 500 μορια!! Δε καθονται μονο αυτο ορθιοι, τεσπα αλλο θεμα αυτο!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

δημητρης98 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δημητρη98 πλακα μας κανεις; Οι υπολοιποι δε καθομασταν μες το κρυο; Η προεδρικη φρουρα ειναι βυσματικη θητεια για τους αθηναιους που εχουν το υψος. Σε 20 λεπτα ηταν σπιτι τους. Εμεις στα νησια καναμε 3 μηνες να παρουμε αδεια να παμε σπιτι! Η προεδρικη φρουρα παιρνει τιμητικα τα μορια δεν ειναι επιλεκτο σωμα!

δεν σου κανω πλακα, ειπα την γνωμη μου κακο ειναι;

το προβλημα ειναι η ορθοστασια που σου δημιουργει πολλα προβληματα, δεν την λες και βυσματικη την προεδρικη φρουρα που πρεπει να εισαι και στην τεντα 9 μηνες, βυσματικη ειναι να εισαι στα γραφεια μεσα, στο υπουργειο αμυνας και στην ΔΕΕ

Ναι ουυυ πολύ βυσματική η 13ΔΕΕ... Τι να σου πω!

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εννοω βυσματικο για τους αθηναιους που ηθελαν να κανουν θητεια διπλα στο σπιτι τους και να τσεπωσουν και 500 μορια! Δε καθονται μονο αυτο ορθιοι, τεσπα αλλο θεμα αυτο!

δεν ειναι και παιξε γελασε η εκπαιδευση στην προεδρικη φρουρα, και δεν υπογραφεις συμβολαιο οτι θα κατσεις εκει ολοι σου την θητεια μπορεις να μην αντεξεις ή να σε διωξουν

και το αλλο με τα διπλωματα, ενα αυτοκινητου και μοτοσυκλετας αρκει τι επαγγελματικα διπλωματα για να ξοδευομαστε και να οικονομαει στο κρατος τα παραβολα και οι σχολες οδηγων,

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατι φιλε μου για μηχανης κ αυτοκινητου δεν ξοδευτικες; δεν εβγαλε το κρατος κ η σχολη;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Καταρχάς άμα δεν γίνει κυβέρνηση στης 7 Ιουλίου και πάμε για εκλογές τον 15γουστο δεν προκυτε να βγει τότε... Μάλλον θα πάει για Οκτώβριο... Οπότε παιδιά έχετε καιρό και για διπλώματα και για προετοιμασία και για όλα... Μην ανχωνεστε... Παλέψτε και άλλο και αφήστε τους τσακωμούς
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κατα 90% θα παρει αυτοδυναμια η Νεα Δημοκρατια!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Και αυτοδυναμία να πάρει θα πρέπει να κάνει και συνεργασία με κάποιο κόμμα... Εάν δεν κλείσει η συμφωνία λογικά θα πάμε ξανά για εκλογές... θα το δούμε σε 10-12 μέρες το τι θα γίνει... Πάντως ότι και να γίνει Παλέψτε όλο τον Ιούλιο να βγάλετε διπλώματα, τα αθλήματα κλπ... Εγώ προσωπικά όλο τον Ιούλιο θα κάνω διπλές προπονήσεις να βγάλω το 1000
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Petros gnou από που είσαι;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγω πιστευω οτι και αυτοδυναμια να μην εχει θα συνεργαστει με κιναλ. Δεν προκειτε να αφησει να παει για 15αυγουστο και να κυβερνησει μαζι με συρισα λογω απλης αναλογικης! Απλα μπλοφαρει για να τσιμπησει ψηφοφορους!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω δεν εχω θεμα με το 1000αρι εχω με το 100αρι.. πηρα κιλα κ με καιει αυτο. τι χρονους κανετε;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Από Καρδίτσα είμαι... Εγώ έχω θέμα με το 1000... προς το παρόν δεν το βγάζω αλλά βγάζω το 400αρι σε 1,30-40 περίπου... μετά με φτάνει το πνευμόνι στον λαιμό... Σιγά σιγά θα φτάσω και το 1000... δεν είναι κάτι... Απλά θέλει τζοκινγκ για να ανοίξουνε τα πνευμόνια αλλά θα το βγάλω πιστεύω
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Χανθος βγάλε το 1000αρι ξεκουράσου 5-10 λεπτά και βάρα 100αρι μετά... Το σημαντικό στο 100αρι είναι να βγάλεις κατευθείαν την ταχύτητα από την αρχή και στο τέλος να δώσεις λίγο παραπάνω... δοκιμάσετο... Θα το βγάλεις
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πετρο γνωμη μου για να το βγαζεις ακομη κ οριο υο 1000αρι παιξε με χρονομετρο φουλ χρονο κ ανασες.. παιξε με την ανασα σου πολυ να εξασκηθεις εκει που πρεπει στο. να βγαλεις.. αν παρεις ανασες που σε βολευουν κ βρεις το ρυθμο θα τκ βγαλεις για πλακα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Βρε ξέρω.. Στης ανάσες έχω θέμα... δεν έχουνε ανοίξει τα πνευμόνια... Έχω και χρόνια πολλά να κάνω στίβο... Παλιά έκανα 15 γύρους μονοκοπανια και το κατάφερα μέσα σε μια βδομάδα με 10 μέρες...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες