Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Γι αυτό πιθανόν να αλλάξουν τα κριτήρια. Στο φεκ για ΛΦ που βγήκε πριν λίγες μέρες λέει κατώτατος αποδεκτός βαθμος 12, ενώ παλιά ήταν 10 ( όλοι οι τελευταίοι επιλαχόντες μπήκαν με 10-11).

Στην 6κ μπήκε άτομο με 9 απολυτηριο και τίποτα άλλο από ειδική κατηγορία. Να πάει αυτός τώρα σωφρονιστικος να κάνει τι; Να τους περνάει την πρέζα πιο εύκολα;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ φετος αν βγει κ δεν ανεβει το οριο που λενε το παιχνιδη θα. παιχτει αλλιως. ετσι οπως εχω κοιταξει τα παντα απο το 11 διακρινω πως ολοι οι περισσοτεροι ενδιαφερομενοι που ηταν περασε το. οριο τουςκ. πλεων. ηλικιακα κοντα σε εμας δεν ενδιαφεροντε τοσοι οσοι κ τοτε.. ισως οικονομικα αλλος δεν ενδιαφερεται.. πολυ λουφα στρατο πχ λιγοστεψαν οι εδ αν κ ειναι τις πλακας... ολα θα παιχτουν πετρο.. πιστευω οτι απο 2200 κ μετα εχουν ελπιδες.. τι λετε εσεις; δεν μπορεις να μαζεψεις κατι αλλο; τι απολυτηριο εχεις?
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω σε αυτο που διαφωνω στη μοριοδοτηση ειναι οτι θα επρεπε να παιρνει συγκεκριμενο ποσοστο τριτεκνων-πολυτεκνων οπως στις πανελληνιες. Διοτι τωρα αμα το παμε ετσι θα μπουν ολοι οι πολυτεκνοι. Τελος παντων τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια οπως και να χει!

Κγω γι'αυτό λέω... Γιατί βλέπω της παλιές προκυρηξεις μόρια μεχρι και 3600... που τα βρήκε αυτός τώρα 25 χρονών παιδί και έχει τόσα μόρια; Απλα κάποια θα πρέπει να αλλάξουνε σε όλα... Τεσπα ότι και να γίνει ας πάει όπως πήγαινε παλιά

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Οντως φιλε κ παλι εχεις δικιο.. επρεπε να πει οτι ενα 20 % πχ ειναι τριτεκνοι πολυτεκνοι... γινεται ενας χαμος με αυτα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Το απολυτήριο μου είναι χαμηλό γιατί έκανα την μαλακιά και έδωσα πανελλήνιες τότε έτσι για πλάκα να δω πόσο θα έβγαζα και έπεσε πολύ ο βαθμός μου από εκεί... Νομίζω κοντά στο 12 πρέπει να είμαι...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Χαχαχαχαχ εισαι θεος... γελαω χαχαχα εχω γινει ρομπα στο μαγαζι μονος μ.. σωραιος
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω σε αυτο που διαφωνω στη μοριοδοτηση ειναι οτι θα επρεπε να παιρνει συγκεκριμενο ποσοστο τριτεκνων-πολυτεκνων οπως στις πανελληνιες. Διοτι τωρα αμα το παμε ετσι θα μπουν ολοι οι πολυτεκνοι. Τελος παντων τα κριτηρια θα ειναι τα ιδια οπως και να χει!

Θα αλλάξει αυτό, με ποσοστό θα πάει αλλιώς είναι παράνομο.

Και στο λιμενικο ποσοστό των θέσεων παίρνουν.

Υπάρχει δήλωση του Μητσοτάκη πριν ένα μήνα και λέει δεν είναι δυνατόν να μοριοδοτουνται τα κοινωνικά κριτήρια για εποχικους πυροσβεστες, εννοώντας ανεργία και πολυτεκνους.

Και το είπε για εποχικους συμβασιουχους, οχι για μόνιμους.

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ε αφού έκανα μαλακια τότε... τι να κάνω; εάν δεν έδινα πανελλήνιες θα είχα 15-16 απολυτήριο λυκείου... Έδωσα πανελλήνιες και εγώ έβριζα στα γραπτά και δεν έγραφα...
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Xanthos έγραψε:Χαχαχαχαχ εισαι θεος... γελαω χαχαχα εχω γινει ρομπα στο μαγαζι μονος μ.. σωραιος

Γιατί το αστείο που το βρίσκεις και γελάς;

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Νταξει ρε Διασωστη επειδη καποιος εχει απολυτηριο 9-10 δε σημαινει οτι ειναι κακος ανθρωπος, το λεω επειδη λες θα περναει τη πρεζα. Απλα βαριοτανε να διαβασει στο σχολειο! Ειχα συμμαθητη που εβγαλε 10,5 απολυτηριο, εγραψε 3,500 μορια πανελληνιες αλλα μπηκε Ευελπιδων επειδη ο πατερας του ειχε πολεμησει στη Κυπρο το 74', και ειναι αψογος επαγγελματιας παροτι ηταν στουρνος στο σχολειο και βαριοτανε!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολυ πιθανο. να βαλει κ ενα οριο φιλε διασωστη στο 12.. καλο θα ειναι.. εδω σ λεω μολις. πριν ειδα 8,6 ο αλλος εφ του 11.. μεσα... αντε γεια απλα με ενα γ μηχανης κ δεα εδ.. αντε γεια σου λεω φευγατος. κουκλος ο τυπος. αν το κανει 12 πεφτουν οι βασεις η λεω αρλουμπες; απλα ετυχε το ειχα γιατι κανω ζαπινγκ απο ηλικιες τι επαιζε κ τι θα παιξει με τα τορινα χρονια κ το ειδα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διασωστη πως θα αλλαξει αυτο για την πολυτεκνια; Αφου σε ολες των Ειδικων Φρουρων εδινε μοριοδοτηση.. θα το αλλαξουν τωρα; Μακαρι εμας που δεν ειμαστε πολυτεκνοι μας συμφερει!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Xanthos έγραψε:Πολυ πιθανο. να βαλει κ ενα οριο φιλε διασωστη στο 12.. καλο θα ειναι.. εδω σ λεω μολις. πριν ειδα 8,6 ο αλλος εφ του 11.. μεσα... αντε γεια απλα με ενα γ μηχανης κ δεα εδ.. αντε γεια σου λεω φευγατος. κουκλος ο τυπος. αν το κανει 12 πεφτουν οι βασεις η λεω αρλουμπες; απλα ετυχε το ειχα γιατι κανω ζαπινγκ απο ηλικιες τι επαιζε κ τι θα παιξει με τα τορινα χρονια κ το ειδα

Το γέλιο σου δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ήτανε; καταρχάς απολυτήριο λυκείου με 8,6 δεν υπάρχει... Για να τελειώσεις το λύκειο πρέπει να έχει 9,5

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τι να κανω ρε πετρο πλακα μας κανεις; ο αλλος μπηκε με 9 απολυτηριο λεει ο τυπος κ τιποτα αλλο.. ελλας το. μεγαλειω σου!!! συμφωνο πως το κτι εβγαλε 9 δεν σημαινει οτι ειναι κ κακος να. μη. παρεξηγηθω... γιατι κ εγω δεν ειμαι κανας καθηγητης.. αλλα ενταξει φιλε με αυτη την 6κ γνωριζω κ εγω καποια ατομα μιλαμε μπηκε κ το παρδαλο κατσικη
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αποκλειεται να βαλει οριο το 12... παντα το 10 ειναι η βαση... αυτο μπορει να βαλει! Θα υπαρχουν αντιδρασεις αμα βαλει το 12. Γιατι καποιος που εχει 11,9, ειναι Δεα Ε. Δ, εχει ολα τα διπλωματα και εχει και προφισενσι γιατι να μη μπει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες