Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Wolver ο Ντουμας ειναι ο προεδρος των Ειδικων Φρουρων... η μοριοδοτηση θα ειναι ακριβως οπως το 2011 ειπε, δεν αλλαζει κατι κα ειπε θα βγει μεσα στο 2019 η προκυρηξη. Σας λεω οτι ειπε αυτος, αν αλλαξει κατι μη κραξετε εμενα, εγω μεταφερω οτι ειπε!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ο Ντούμας κάποτε ήθελε να μειώσει τα μόρια της θητείας. Για να μπαίνουν περισσότερες γυναίκες στο σώμα. Αυτόν να πιστεύεται και θα πάτε μπροστά! Εικόνα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Fsafa, πως το βλέπεις θα βγει?;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και ποιον θες να ρωτησουμε ρε fsafa; Να παμε στο γραφειο του Μητσοτακη να ρωτησουμε για μοριοδοτηση; Υποτιθεται αν καποιος ξερει κατι θα ειναι ο Ντουμας και ο Μαυροειδακος!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Και ποιον θες να ρωτησουμε ρε fsafa; Να παμε στο γραφειο του Μητσοτακη να ρωτησουμε για μοριοδοτηση; Υποτιθεται αν καποιος ξερει κατι θα ειναι ο Ντουμας και ο Μαυροειδακος!

Εγώ σου λέω τι δηλώσεις είχε κάνει κάποτε για τον θεσμό. Και για το ΙΕΚ έχε τις επιφυλάξεις σου, φιλικά!

marios390

Δημοσίευση από marios390 »

Παιδια ξερετε αν περα απο τα απαραιτητα χαρτια που θα παμε για τις υγειονομικες εξετασεις (π. Χ καρδιογραφηματα κ. Α) θα μας κανουν και αλλες εξετασεις ωστε να δουν αν εχουμε καποιες απο τις παθησεις που αναφερονται στην προκηρυξηοι οποιες αποκλειουν εναν υποψηφιο απο τον διαγωνισμο?
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ξέρω ποιος είναι ο Ντούμας. Έχω μιλήσει και εγώ μαζί του. Αλλά εάν αλλάξει κάτι μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων δεν το ξέρει κανείς αυτό. Αλλά λογικά ότι σου είπε θα συμβεί. Δεν πιστεύω να λένε και σε αυτόν αερολογιες.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Παιδια μιλησα με το Ντουμα και μου ειπε οτι και η βεβαιωση του Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας μετραει... γι αυτο εγω φωναζα οτι η προκυρηξη του 2011 δε γραφει τιποτα.

Μα πως μετράει; Σε άλλες προκυρηξεις όπως τους σωφρονιστικούς ήθελες πιστοποίηση... Για ειδικούς φρουρούς θα γίνει εξαίρεση;

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μακάρι να βγει η προκήρυξη και να μπούμε όσοι θέλουμε! Με βάση την μοριοδότηση της προκήρυξης του 2011, πόσα μόρια βγάζετε; Εγώ υπολογίζω 2760. Εικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Και ποιον θες να ρωτησουμε ρε fsafa; Να παμε στο γραφειο του Μητσοτακη να ρωτησουμε για μοριοδοτηση; Υποτιθεται αν καποιος ξερει κατι θα ειναι ο Ντουμας και ο Μαυροειδακος!

Η προκυρηξη του 2011 λέει ξεκάθαρα πτυχίο Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας... Δεν λέει για βεβαίωση... Μην λες ανακρίβειες και πάνε πολλοί και βάλουνε την βεβαίωση και κοπουνε...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ρε παιδιά όταν με το καλό έρθει η ώρα για να κάνουμε τα Χαρτιά μας , θα υπάρχει αξιωματικός που θα είναι υπεύθυνος για τα δικαιολογητικά οπότε θα μας κατατοπίσει εκείνος ως προς το τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Και πόσο μάλλον σε αυτό με την πιστοποίηση που λέτε.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PetrosGnou αυτα πες τα στο Ντουμα ετσι μου ειπε... Στους Σωφρονιστικους μετραγε το Ιεκ ως κυριο προσον οποτε ηθελε τη πιστοποιηση του εοππεπ διοτι συμμετειχες με τον βαθμο της πιστοποιησης!! Παρε να διαμαρτυριθεις στο Ντουμα και μη μου λες οτι λεω ανακριβειες, οτι ειπε αυτος μεταφερω!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:PetrosGnou αυτα πες τα στο Ντουμα ετσι μου ειπε... Στους Σωφρονιστικους μετραγε το Ιεκ ως κυριο προσον οποτε ηθελε τη πιστοποιηση του εοππεπ διοτι συμμετειχες με τον βαθμο της πιστοποιησης!! Παρε να διαμαρτυριθεις στο Ντουμα και μη μου λες οτι λεω ανακριβειες, οτι ειπε αυτος μεταφερω!

Το ίδιο θα γίνει και με τους ειδικούς φρουρούς... έχεις 2019 και όχι 2011... τότε δεν υπήρχε καν η πιστοποίηση και είχανε χρόνια κιόλας να βγάλουνε και εκτός από αυτά τότε είχανε βάλει αυτήν την ειδικότητα στα ΙΕΚ

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Υπαρχουν καποια χαρτια τα οποια μοριοδοτουντε απλα και δεν τον ζητανε ουτε ειναι κυριο προσων. οπως με το. στελεχος ασφαλειας σε αλλες προκυρηξεις το ζητανε σαν κυριο προσων κ σε αλλες οχι.. ετσι γινεται και με το. διπλωμα Γ κατηγοριας.. που ΔΕΝ χρειαζοταν ουτε χρειαζεται το Π. Ε. Ι γτ τα σωματα ασφαλειας εχουν καταργηθει αλκ αυτο το συστημα κ οοως το γ μοριοδοτητε απλα ετσι κ το στελεχως

Εκτος αν ειδατε κανα φρουρο νταλικερι

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Xanthos έγραψε:Υπαρχουν καποια χαρτια τα οποια μοριοδοτουντε απλα και δεν τον ζητανε ουτε ειναι κυριο προσων. οπως με το. στελεχος ασφαλειας σε αλλες προκυρηξεις το ζητανε σαν κυριο προσων κ σε αλλες οχι.. ετσι γινεται και με το. διπλωμα Γ κατηγοριας.. που ΔΕΝ χρειαζοταν ουτε χρειαζεται το Π. Ε. Ι γτ τα σωματα ασφαλειας εχουν καταργηθει αλκ αυτο το συστημα κ οοως το γ μοριοδοτητε απλα ετσι κ το στελεχως

Εκτος αν ειδατε κανα φρουρο νταλικερι

Καταρχάς το γ κατηγορίας μένει παγωμένο... Πως μοριοδοτητε;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες