Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ο Μητσοτακης και αλλα στελεχη, σε οποια συνεντευξη βρεθουν λενε οτι οι 1500 αστυνομικοι πρεπει να ειναι αμεσα διαθεσιμοι να βγουν στο δρομο για τους πολιτες. Προφανως καποιοι απο τους 1500 θα πανε και για σκοπιες στην αρχη, αλλα σιγουρα μεσα απο τη προκυρηξη θα ξανασυσταθει η Δελτα(μαζι με παλιους), και πολλοι θα πανε και στη Διας!
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Μπράβο Γιωτα μακ... Εχεις κανονίσει μέχρι και τοποθέτησεις των ειδικών φρούρων... Είσαι κορυφαίος
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Glock εχεις καποιο προβλημα; Ο αλλος απο πανω ειπε μεχρι και για σκοπιες στα δικαστηρια, για δημοτικους που θα μπουν ειδικοι φρουροι εγω σε πειραξα; Αντε κανε μας τη χαρη αλλου οι ειρωνειες!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η προκήρυξη του 2014 θα ήταν για τα δικαστήρια. Και τα 200 άτομα στο μετρό έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Έχουν γίνει ήδη 90 πρώην δημοτικοι, ειδικοι φρουροι δεν είναι κάτι καινούργιο. Και το 2014 ο Κουλης τους έκανε σωφρονιστικους και εξωτερικους φρουρούς.

Μερικοί έχετε αυταπάτες, οι ΕΦ είναι για σκοπιές το λέει και στο προεδρικό τους διάταγμα. Θα σας στείλουν εσάς κατευθείαν στην Δέλτα.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Φίλε διάσωστη το 80% Δίας Κ δελτα ήταν φρουροί. Στο λέω γιατί υπηρέτησε Κ στις 2 υπηρεσίες
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Οι μάχιμες υπηρεσίες και ειδικά η ΔΙ. ΑΣ σε ποσοστό πανω απο 70-80% αποτελείται από ειδικούς φρουρούς. Μην λέτε ότι θέλετε μερικοί εδώ. Και η Δέλτα πού λες γεμάτο ειδικούς φρουρούς ήτανε. Κάποιοι έχουμε γονείς και φίλους στο σώμα και τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι.
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Πέραν αυτού, πια οι ΕΦ πάνε και στην ΟΠΚΕ και στην ΕΚΑΜ.
Στο Σχολείο της ΕΚΑΜ το 2017 (νομίζω και το 2015) αποφοίτησαν και 2-3 Ειδικοί Φρουροί.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ετσι ακριβος. οσο για τους δελτα ολοι ειδικοι φρουροι ηταν.. ναι μεν αρκετοι κ σε σκοπιες οπως λεει το παλικαρη αλλα οι περισσοτεροι διας κ δελτα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ναι χαίρω πολύ, ΕΦ ήταν στην Δέλτα, ποιας σειράς όμως; 300 άτομα ήταν οι Δέλτα, γιατί να προτιμήσουν νέους ΕΦ χωρίς εμπειρία, και όχι τους παλιούς που ήταν τότε η τους αστυφύλακες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον;

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Εγώ είμαι 7η σειρά Κ ήμουν στην Δίας Κ δελτα... Άσε να ξέρω καλύτερα τι συμβαίνει στο σώμα από σένα που προς το παρόν είσαι πολίτης
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Δύσκολο Αστυφύλακες να ήθελαν να πάνε στην ΔΕΛΤΑ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος θα υπήρχε αλλά θα ήταν πολύ μικρή και κυρίως από σχετικά νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες. Οπότε, πολύ δύσκολο να μπορούσε να στελεχωθεί η ΔΕΛΤΑ μόνο από Αστυφύλακες και γι' αυτό η πλειοψηφία ήταν ΕΦ.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο λεω και γω και ο glock ειρωνευεται... συνεργαζομαι καθημερινα στη δουλεια μου με αστυνομικους, οπως επισης ο πατερας μου και οι 2 θειοι μου ειναι αστυνομικοι! Δεν εισαι μονο εσυ γνωστης glock αλλα και εσυ διασωστη31. Η Διας αποτειλειται πανω απο 80% απο ειδικους φρουρους! Δε μας ενδιαφερει τι θα κανει με τους δημοτικους αστυνομικους, θα βγει προκυρηξη 1500 αστυνομικων οπως και να χει, οι οποιοι θα στελεχωσουν Διας, Δελτα και φυσικα καποιοι θα πανε και για σκοπιες!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παίδες σχετικά με την μισθοδοσία των ειδικών φρουρών τι παίζει; Ένας άγαμος που θα μπει τώρα πόσα θα πέρνει; Επιδόματα, δώρα κλπ υπάρχουν ή έχουν κοπεί όλα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

glock έγραψε:Εγώ είμαι 7η σειρά Κ ήμουν στην Δίας Κ δελτα... Άσε να ξέρω καλύτερα τι συμβαίνει στο σώμα από σένα που προς το παρόν είσαι πολίτης

Το 11 δηλαδή.

Και έδωσες και για σωφρον, και λιμενικο που θα βγει; Πόσο μπήκες,18 χρονών;

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Θα παρακαλούσα να σταματήσετε να δίνετε ανακριβείς πληροφορίες...Ας βγει πρώτα με το καλό η προκυρηξη και μετά βλέπουμε...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες