Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μα το παραδεχτηκα πιο πανω οτι δε συμφερει εμας που ειμαστε μεχρι 28 να ανεβει το οριο ηλικιας.. οι υπολοιποι απλα ντρεπεστε να το πειτε μη σας κραξουν, οσον αφορα για το σεκιουριτας που ειπες, ειμαι 26 και εχω 4 χρονια στη συνοδεια μεγαλου επιχειρατια, οδηγω καθημερινα θωρακισμενα αυτοκινητα, συνοδευω με μηχανες.. ελατε μετα να μου πειτε για εμπειρια που πρεπει να εχουν οι Ειδικοι Φρουροι... αυτο εξηγω οταν λεω για τα πανεπιστημια... δε λεω να μη τα βαλουν ως κριτηρια, λεω οτι δε χρειαζονται σε εναν ειδικο φρουρο. Η Διας και η Δελτα δεν εχουν αναγκη απο λογιστες, δικηγορους ή δε ξερω εγω τι αλλο. Αυτο λεω τοση ωρα!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μα το παραδεχτηκα πιο πανω οτι δε συμφερει εμας που ειμαστε μεχρι 28 να ανεβει το οριο ηλικιας.. οι υπολοιποι απλα ντρεπεστε να το πειτε μη σας κραξουν, οσον αφορα για το σεκιουριτας που ειπες, ειμαι 26 και εχω 4 χρονια στη συνοδεια μεγαλου επιχειρατια, οδηγω καθημερινα θωρακισμενα αυτοκινητα, συνοδευω με μηχανες.. ελατε μετα να μου πειτε για εμπειρια που πρεπει να εχουν οι Ειδικοι Φρουροι... αυτο εξηγω οταν λεω για τα πανεπιστημια... δε λεω να μη τα βαλουν ως κριτηρια, λεω οτι δε χρειαζονται σε εναν ειδικο φρουρο. Η Διας και η Δελτα δεν εχουν αναγκη απο λογιστες, δικηγορους ή δε ξερω εγω τι αλλο. Αυτο λεω τοση ωρα!
Έχουν δεν έχουν έχουνε βάλει να μπορεί να κάνει ο καθένας τα χαρτιά του... Σαρεσει δεν σαρεσει έτσι είναι το κράτος... Άμα έχεις παράπονο πάρε τον Μητσοτάκη να σου τα αλλάξει όλα για να μπεις εσύ πιο εύκολα... Δεν πάει έτσι όμως... Και πάω και στοίχημα ότι θα είσαι και από Κεμεα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Εχω βγαλει και το Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας... γιατι και να ημουν απο το κεμεα τι; Ειμαι κατωτερος; ισα ισα εσεις διεκδικειτε κατι αλλοκοτο, το οριο ηλικιας στην Αστυνομια δε προκειται να αλλαξει.. αρα μαλλον εσεις πρεπει να παρετε τηλεφωνο τον Μητσοτακη για να το αλλαξει! Εγω μια χαρα ειμαι στο οριο ηλικιας και στα προσοντα!
Αναγκαιες οι 1500 προσληψεις στην αστυνομια για την ενισχυση της ΔΙ. ΑΣ και την επανασυσταση της ΔΕΛΤΑ ειπε ο μητσοτακης σε συνεντευξη στο σταρ. Απο οτι φαινεται μαγκες το 1500αρι δεν θα αλλαξει! Ειδωμεν!
-
- Λοχαγός
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχω βγαλει και το Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας... γιατι και να ημουν απο το κεμεα τι; Ειμαι κατωτερος; ισα ισα εσεις διεκδικειτε κατι αλλοκοτο, το οριο ηλικιας στην Αστυνομια δε προκειται να αλλαξει.. αρα μαλλον εσεις πρεπει να παρετε τηλεφωνο τον Μητσοτακη για να το αλλαξει! Εγω μια χαρα ειμαι στο οριο ηλικιας και στα προσοντα!
Άλλαξε και στα υπόλοιπα όπως σωφρονιστικούς, λιμενικό λογικό είναι να θέλουμε να αλλάξει και στους Ειδικούς φρουρούς και εφόσον θέλεις να μπεις στο δημόσιο γιατί δεν έκανες τα χαρτιά σου σαν σωφρονιστικός και μας σπας τα νεύρα με αυτά που λες εδώ μέσα;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Γιατι αν διαβαζες απο πιο πριν το φορουμ δεν ειμαι απο αυτους που καιγονται να μπουν στο δημοσιο, μονο στην Αστυνομια θελω να μπω... εσεις μας πρηξατε με την αυξηση του οριου ηλικιας... αν δειτε στο police net τι εγινε στα σχολια γελαει ο κοσμος!
-
- Λοχαγός
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Γιατι αν διαβαζες απο πιο πριν το φορουμ δεν ειμαι απο αυτους που καιγονται να μπουν στο δημοσιο, μονο στην Αστυνομια θελω να μπω... εσεις μας πρηξατε με την αυξηση του οριου ηλικιας... αν δειτε στο police net τι εγινε στα σχολια γελαει ο κοσμος!
Καλό είναι αυτό που έγινε... Εάν ήθελες θα έδινες πανελλήνιες... έχεις να πεις κάτι άλλο όσο αναφορά την προκυρηξη πες το αλλιώς δεν μας νοιάζουνε τα υπολοιπα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Wolver σήμερα τ είπε;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
PetrosGnou εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες δε το ειδες πιο πανω το γραφω!
-
- Λοχαγός
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:PetrosGnou εχω δωσει 3 φορες πανελληνιες δε το ειδες πιο πανω το γραφω!
Ωραία... καλά έκανες... τώρα το τι θα γίνεις το ξέρουνε μόνοι αυτοί... Εάν αλλάξει το όριο ηλικίας θα είναι καλό για όλους από την μία από την άλλη θα πειράξει εσένα αυτό πράγμα που δεν μας αφορά...
Εάν έχεις να πεις κάτι που έχει σχέση με την προκυρηξη μπορεις να το πεις... Γνώμη κλπ δεν μας αφορούν... Εδώ είναι ένα φόρουμ για να ενημερώνετε ο κόσμος... Αυτά συζητήσετα με την παρέα σου
Bill931 έγραψε:Wolver σήμερα τ είπε;
Ναι bill!
Petros_Gnou έγραψε:Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχω βγαλει και το Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας... γιατι και να ημουν απο το κεμεα τι; Ειμαι κατωτερος; ισα ισα εσεις διεκδικειτε κατι αλλοκοτο, το οριο ηλικιας στην Αστυνομια δε προκειται να αλλαξει.. αρα μαλλον εσεις πρεπει να παρετε τηλεφωνο τον Μητσοτακη για να το αλλαξει! Εγω μια χαρα ειμαι στο οριο ηλικιας και στα προσοντα!
Άλλαξε και στα υπόλοιπα όπως σωφρονιστικούς, λιμενικό λογικό είναι να θέλουμε να αλλάξει και στους Ειδικούς φρουρούς και εφόσον θέλεις να μπεις στο δημόσιο γιατί δεν έκανες τα χαρτιά σου σαν σωφρονιστικός και μας σπας τα νεύρα με αυτά που λες εδώ μέσα;
δίκιο εχςο τι ειδικός φρουρός τι σωφρονιστικος, στολή φοράνε και οι δύο
https://www.facebook.com/%CE%91%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%A6%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-416937998905639/
Ρε μαγκες για ποιο λογο φαγωνεστε. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Ο καθενας να κανει αυτο που επιθυμει. Θελουν καποιοι να προσπαθησουν να ανεβασουν το οριο ηλικιας; Ας το κανουν δικαιωμα τους ειναι. Αλλα τσμπα εναντιωνεστε μεταξυ σας, με το καλο να βγει η προκηρυξη και οτι θελει ας γινει. Ας επικεντρωθουμε στο θεμα του φορουμ και ας το κρατησουμε στο αναλογο θεμα.
Εσύ δεν ρωτουσες αν θέλει πιστοποίηση το ΙΕΚ για τα μόρια;Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχω βγαλει και το Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας... γιατι και να ημουν απο το κεμεα τι; Ειμαι κατωτερος; ισα ισα εσεις διεκδικειτε κατι αλλοκοτο, το οριο ηλικιας στην Αστυνομια δε προκειται να αλλαξει.. αρα μαλλον εσεις πρεπει να παρετε τηλεφωνο τον Μητσοτακη για να το αλλαξει! Εγω μια χαρα ειμαι στο οριο ηλικιας και στα προσοντα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες