Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Motorhead και γω καθημερινα αντιμετοπιζω δυσκολες καταστασεις με τη δουλεια που κανω τι να κανουμε τωρα.. δεν ειμαι ψωνιο αλλα ναι πιστευω οτι ειμαι καταλληλος για τη δουλεια του Ειδικου Φρουρου! Οσον αφορα το οριοθεμα ηλικιας οσο, και να φωναζετε δεν αλλαζει! Επισης οσοι τελειωσατε πανεπιστημια σα βλεπω σε καθε φορουμ(Σωφρονιστικων, Αστυνομιας, Εποπ, Λιμενικου)να παρακαλατε να βγει καμια προκυρηξη στο δημοσιο για να σωθειτε διοτι δε βρισκετε δουλεια στο αντικειμενο σας!

Κάτσε ρε αδερφέ... Ποιο είναι το πρόβλημα σου με το θέμα της ηλικίας και τα πτυχία; Φοβάσαι μην δεν σε πάρουνε και υπάρχει ανταγωνισμό; γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι... Κοίτα να δεις καλό είναι να ανέβει το όριο ηλικίας γιατί πλέον με τα μνημόνια και όλα αυτά δεν έγιναν προσλήψεις... Επισεις τα οποία άτομα που θα μπούνε θα είναι και πιο έμπειρα... και ένα εκείνη. Ο θείος μου διορίστηκε στο δημόσιο με την 3Κ στα απορρυματοφορα... Στην δουλειά μπήκανε και άτομα που ήτανε δάσκαλοι, μαθηματικοί κλπ και έρχονται κάθε μέρα με αυτοκίνητο από την Κοζάνη στην Λάρισα και είναι πάνω από 50 χρόνων... Δηλαδή ποιο είναι το θέμα σου...

Γιαννης1990

Δημοσίευση από Γιαννης1990 »

Ηρεμήστε όλοι σας.Το 2014 είχαν πει ότι θα έβγαινε... Αλλά!!!

Το όριο ηλικίας είναι εφικτό να αλλάξει στο μέτρο του λογικού.

4 χρόνια σχολή + 1 έτος θητεία = εξαγοράζεις 5 χρόνια συνταξιμα 😉

ή 2 χρόνια ΙΕΚ +1 έτος θητεία = 3 χρόνια συντάξιμα.

Εκτός αυτού δεν διανοείται κάποιος που είναι άνω των 28 να μην έχει μαζέψει ένσημα ή να μην έχει σπουδάσει ΑΕΙ-ΤΕΙ ή

έστω ΙΕΚ...

Πιστεύω εφόσον το όριο στις πανελλαδικές είναι τα 26 έτη, στους Ειδικούς Φρουρούς θα γίνει 31.

... Όλοι μαζί μπορούμε...

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Πλέον με 11000 μόρια πιάνεις πανεπιστήμιο δεν είναι κάτι σπουδαίο... Το φεκ μπορεί πολύ εύκολα να τροποποιηθεί μ τν νέα κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Storm με τα μορια που εβγαλα στις πανελληνιες και γω στο πανεπιστημιο περασα αλλα δε πηγα γιατι δε με ενδιεφερε... εγω αυτο που λεω ειναι οτι δε καταλαβαινω γιατι λετε οτι ειναι ΑΔΙΚΟ που δε σας δωθηκε η ευκαιρια να κανετε τα χαρτια σας ολα αυτα τα χρονια. Γιατι σας ειχαν υπογραψει οτι θα βγαινουν συνεχεια προκυρηξεις; Το 2010 και το 2011 τι ηλικια ειχατε και δε κανατε τα χαρτια σας; Εγω ξερω ατομο που το 11' μπηκε μονο με απολυτηριο και ειδικες δυναμεις, δεν ειχε αλλα μορια!
ΔΟΚΙΜΟΣ 334
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ 334 »

Λοιπον παιδες θελω και εγω με την σειρα μου να πω οτι, καθε μερα εμπαινα σε αυτο το φορουμ και παρακολουθουσα τι και πως, γιατι οντως αντλουσα πληροφοριες. Πλεον εχει καταντησει μια αηδια. Ο καθενας κοιτανα πει την πιο σωστη ατακα, να βγαλει τον πιο καλο λογο, την πιο αντικειμενικη απαντηση... Προσωπικα αδιαφορα τα παντα. Το φορουμ αναφερεαι στην προκυρηξη Ε. Φ και ο καθενας μας λεει τον πονο του και τι εκανε στην ζωη του... Αδιαφορο επισης. Αν ανατρεξει κανεις στις προηγουμενες προκυρηξεις μπορει να δει με ποιον τροπο μπορει να αποκτησει παραπανω μορια ή θα μπορουσε ηδη να το κανει. Ναι ημουν και εγω δοκιμος ΕΔ εδωσα και 3 φορες πανελ και; Ενδιαφερει κανεναν; Αφιερωσα χρονο και χρημα και σε πανεπηστημιο ειμαι. Και; Το θεμα ειναι οτι δεν περιμενω να μπω εδω και να ακουω την κλαψα του καθενα... Οι ευκαιριες ειναι για ολους αρκει να τις κυνηγησουν καταλληλα. Οσον αφορα τα παιδια που ειναι ηδη 28 μακαρι να μπορεσω και εγω να τα βοηθησω με οποιον τροπο μπορω. Γιατι πραγματικα με τον αγωνα που εχει δωσει ο καθενας θα ηταν κριμα να μην μπει. Δεν εχει καμια τεραστια διαφορα το 28 απο το 30+, ολη η ουσια ειναι στο τι @@ κουβαλαει ο καθενας. Αλλα σας παρακαλω κοιταξτε πως μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και να αναφερουμε οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες και οχι τα δραματα του καθενος. Υπομονη και ονειρα
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PetrosGnou ποιο εμπειρα πανω σε τι; Πρεπει να κανουν επαγγελμα που να εχει σχεση με τους Ειδικους Φρουρους για να πεις οτι εχουν εμπειρια. Αμα το παμε ετσι πρεπει να μοριοδοτηθει και η προυπηρεσια οπως στη προκυρηξη Σωφρονιστικων! Δηλαδη καποιος που ειναι 30 χρονων και δουλευε 8 χρονια ως λογιστης πχ, τι σημαινει οτι ειναι εμπειρος για Ειδικος Φρουρος; !
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Είναι αδιανόητο να υπάρχει άνθρωπος 28+ και να μην έχει ένσημα ή να μην έχει πτυχίο ΑΕΙ - ΤΕΙ ή τουλάχιστον ΙΕΚ.

Φήμες λένε ότι το όριο ηλικίας θα είναι τα 31 έτη, δλδ 01-01-1988.

Δείτε το πρακτικά:

ΑΕΙ -ΤΕΙ = 4 χρόνια σπουδές + 1 έτος θητεία = 5 χρόνια συντάξιμα (εξαγοράσιμα), σαν να ήσουν 26 χρονών το 2019.

ΙΕΚ = 2 χρόνια σπουδές + 1 έτος θητεία = 3 χρόνια συντάξιμα (εξαγοράσιμα), σαν να ήσουν 28 χρονών το 2019.

Για δείτε στην Κύπρο από 28 ετών το τροποποίησαν στα 34 (προκήρυξη 2019).

http://www.reporter.com.cy/police/article/161738/

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Όντως κούρασε τ θεμε με τν ηλικία, προέχει να σχηματίσει κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και να πράξουν αυτά π είπαν
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ι μακ, σου πε κανεις οτι ειμαι στην κατηγορια πανω απο 28, τα χω πει 100 φορες... Αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα... Δεν εχει νοημα η συζητηση, τσαμπα χαμενος χρονος

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:PetrosGnou ποιο εμπειρα πανω σε τι; Πρεπει να κανουν επαγγελμα που να εχει σχεση με τους Ειδικους Φρουρους για να πεις οτι εχουν εμπειρια. Αμα το παμε ετσι πρεπει να μοριοδοτηθει και η προυπηρεσια οπως στη προκυρηξη Σωφρονιστικων! Δηλαδη καποιος που ειναι 30 χρονων και δουλευε 8 χρονια ως λογιστης πχ, τι σημαινει οτι ειναι εμπειρος για Ειδικος Φρουρος; !

Ρε αδερφέ... Άμα δεν θέλεις μην τα κάνεις τα χαρτιά σου καθόλου άμα σε πείραζει επηδη κάποιος έχει πανεπιστήμιο ή κάτι άλλο... Μας έχεις κουράσει με την κλαψα σου εδώ μέσα... Εμπειρίες ζωής αδερφέ... αυτά λέω... Εγώ πχ μπορεί να δούλευα securitas πιο πριν και να έχω δει κάθε καρύδια καρύδι και εσύ να πλακωνεσαι στους καφέδες να πίνεις μπυριτσες να βαράς τατουάζ μπας και χτυπήσεις καμία γκόμενα... Δεν μας νοιάζει το τι χαρτί έχει ο καθένας και το τι κάνεις... Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το όριο ηλικίας για να έχουνε το δικαίωμα να μπούνε και άλλοι... Θες να το καταλάβεις καλός... δεν θες πήγαινε πιες καφέ και άσε το φόρουμ...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχε χαρη που δε μπορω να πω που δουλευω(ιδιωτικη ασφαλεια)! Που θα μου πεις να πιω καφε, σμρ εχω κλεισει ηδη 12ωρο! Δε κλαιγομαι ειναι ο μονος που παραδεχεται οτι δε μας συμφερει εμας που που ειμαστε μεχρι 28 να ανεβει το οριο ηλικιας, οι υπολοιποι φοβαστε να το πειτε μη σας κραξουν!Storm δε το ειπα για σενα αυτο με το οριο ηλικιας για ενανα αλλον που ειχε μπει και ελεγε ειναι αδικο να μην ανεβει!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχε χαρη που δε μπορω να πω που δουλευω(ιδιωτικη ασφαλεια)! Που θα μου πεις να πιω καφε, σμρ εχω κλεισει ηδη 12ωρο! Δε κλαιγομαι ειναι ο μονος που παραδεχεται οτι δε μας συμφερει εμας που που ειμαστε μεχρι 28 να ανεβει το οριο ηλικιας, οι υπολοιποι φοβαστε να το πειτε μη σας κραξουν!Storm δε το ειπα για σενα αυτο με το οριο ηλικιας για ενανα αλλον που ειχε μπει και ελεγε ειναι αδικο να μην ανεβει!

Κγω δούλευα... και; λες εδώ μέσα ότι δεν πρέπει να μπούνε άτομα που έχουνε σπουδάσει... και άμα μπούνε τι έγινε; θα πάθεις κάτι; θα σου φάνε την θέση; καταρχάς σιγά την δουλειά που κάνεις κιόλας... όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει securitades... ασχολησου με το θέμα εδώ μέσα και μην λες ότι νανε

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εχε χαρη που δε μπορω να πω που δουλευω(ιδιωτικη ασφαλεια)! Που θα μου πεις να πιω καφε, σμρ εχω κλεισει ηδη 12ωρο! Δε κλαιγομαι ειναι ο μονος που παραδεχεται οτι δε μας συμφερει εμας που που ειμαστε μεχρι 28 να ανεβει το οριο ηλικιας, οι υπολοιποι φοβαστε να το πειτε μη σας κραξουν!Storm δε το ειπα για σενα αυτο με το οριο ηλικιας για ενανα αλλον που ειχε μπει και ελεγε ειναι αδικο να μην ανεβει!

Και δεν σε συμφέρει γιατί φοβάσαι μην είσαι εκτός... Γι'αυτό τα λες όλα αυτά...

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Ι μακ μν ασχολείσαι αυτοί τν δουλειά τους και εμείς τν δουλειά μας
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ρε μάγκες οτι και να γίνει παλι θα εχει αδικημένους! Π. Χ ανεβαίνει το όριο 2 χρονια. Δεν θα εχει αδικημένους; Φυσικά και θα έχει... Ενας 31 μένει απ εξω, με την ιδια λογική να κάνουνε και αυτοί που ειναι 31-32 ενα φορουμ και ζητάνε δικαίωση. Παίδες, δεν έχει πάτο αν το πάμε ετσι... Κάποιοι μοιραίο ειναι να μένουν απ εξω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες