Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Ι μακ με τη δικια σου λογικη οι αστυνομικοι απο τις παραγωγικες σχολες που χουν δωσει ολοκληρωματα στις πανελληνιες και περασαν στις σχολες επιτρεπεται να μπουν διας και δελτα ή οχι ή απλα μονο ειδικοι φρουροι που ναι κομμαντα και δε χρειαζονται αλλα πτυχια τα οποια δεν αναιρούν το οτι οντως μπορει. να ειναι κομμαντα αλλα με γνωσεις οικονομικων αν εχουν καποιο πτυχιο 3 βαθμιαςς εκπαιδευσης. Πειτε απλα τις σας συμφερει και τι οχι... οχι αλλες δικαιολογιες!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Σταματήστε να είστε υποκριτές... Ο καθένας κοιτάει τν πάρτη του. Όπως μερικοί θέλουν να αυξηθεί αλλοι θέλουν να μείνει ίδιο. Με τν δική σας λογική αν εγώ φτάσω 34 και βγει για σωφρονιστικους θα πρέπει να ζητήσω τν αηξηση ορίου γτ όταν ήμουν 25 δν πέρασα.. Είστε σοβαροί; , δηλαδή μέχρι να μπείτε εσείς πρέπει συνεχώς να αυξάνεται το όριο... Πρέπει να καταλάβουμε οτ προκήρυξη δεν μας χρωστάνε ούτε υπογράψαμε κανα συμβόλαιο όπως λέει ο φίλος.
Πολυ σωστος ο bill931 o καθενας την παρτυ του κοιταει κ ας αφησουμε τα χαζα.
Storm άδικα κάθεσαι και εξηγείς πράγματα, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο... Επίσης θα ήθελα να προσθέσω κάτι περί κομαντων πάνω σε μηχανές που λέει ο Ι ΜΑΚ.
Εάν υπάρχει εκεί έξω έφεδρος που πήγε ειδικές δυνάμεις και πιστεύει ότι είναι κομάντο και ξέρει να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις με βάση την εκπαίδευση της εκάστοτε μονάδας που υπηρέτησε, είναι δυστυχώς πολύ βαθειά νυχτωμένος...
Τα κομάντο δεν τα χαρακτηρίζει το καψώνι ούτε άμα έφαγαν ακρίδες, τα χαρακτηρίζει η συνεχής εκπαίδευση πάνω σε όλα τα αντικείμενα , η αντίληψη, η εμπειρία, η μόρφωση αλλά και το ήθος...
Κομάντο κατά την γνώμη μου είναι αυτός που έχει περάσει όλα τα προβλεπόμενα σχολεία (cqc,resistance &escape,field tactics, περιπολων, καταδρομών, δύτης μάχης(ΣΥΚ), ΟΥΚ, στατικού υμαντα, ελευθέρας, πρώτες βοήθειας)
Στον ελληνικό στρατό αυτό δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε επίπεδο εφεδρων, για πολλούς και γνωστούς λόγους... οπότε αυτά τα περί κομαντων αφήστε τα στην άκρη...
Εάν τώρα πάλι πιστεύεις ότι επειδή πήγες ειδικές δυνάμεις έγινες κομάντο και έχεις αντοχή και ψυχή, σου συστήνω να πας να δεις παιδιά που έχουν κάνει πρωταθλητισμο. Εκεί θα καταλάβεις τι εστι καταπόνηση, ψυχική και σωματική...
Εάν υπάρχει εκεί έξω έφεδρος που πήγε ειδικές δυνάμεις και πιστεύει ότι είναι κομάντο και ξέρει να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις με βάση την εκπαίδευση της εκάστοτε μονάδας που υπηρέτησε, είναι δυστυχώς πολύ βαθειά νυχτωμένος...
Τα κομάντο δεν τα χαρακτηρίζει το καψώνι ούτε άμα έφαγαν ακρίδες, τα χαρακτηρίζει η συνεχής εκπαίδευση πάνω σε όλα τα αντικείμενα , η αντίληψη, η εμπειρία, η μόρφωση αλλά και το ήθος...
Κομάντο κατά την γνώμη μου είναι αυτός που έχει περάσει όλα τα προβλεπόμενα σχολεία (cqc,resistance &escape,field tactics, περιπολων, καταδρομών, δύτης μάχης(ΣΥΚ), ΟΥΚ, στατικού υμαντα, ελευθέρας, πρώτες βοήθειας)
Στον ελληνικό στρατό αυτό δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε επίπεδο εφεδρων, για πολλούς και γνωστούς λόγους... οπότε αυτά τα περί κομαντων αφήστε τα στην άκρη...
Εάν τώρα πάλι πιστεύεις ότι επειδή πήγες ειδικές δυνάμεις έγινες κομάντο και έχεις αντοχή και ψυχή, σου συστήνω να πας να δεις παιδιά που έχουν κάνει πρωταθλητισμο. Εκεί θα καταλάβεις τι εστι καταπόνηση, ψυχική και σωματική...
- Storm
Ο καθενας κοιταει την παρτη του, οκ δεκτο, αλλα τοσο καιρο δεν το λενε αυτο, απλα λενε αλλα ασχετα προσπαθωντας να δικαιολογηθουνσε και να κανουν τους αλλους να πιστεψουν οτι εχουν αδικο... Μην ζηταμε και τα ρεστα απο πανω..
Ο καθενας κοιταει την παρτη του απλααα και ξαστερα!
Ο καθενας κοιταει την παρτη του απλααα και ξαστερα!
Ο λόγος είναι ότι έχει να βγει από το 2012 προκήρυξη... Τέλος!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Motorhead και γω καθημερινα αντιμετοπιζω δυσκολες καταστασεις με τη δουλεια που κανω τι να κανουμε τωρα.. δεν ειμαι ψωνιο αλλα ναι πιστευω οτι ειμαι καταλληλος για τη δουλεια του Ειδικου Φρουρου! Οσον αφορα το οριοθεμα ηλικιας οσο, και να φωναζετε δεν αλλαζει! Επισης οσοι τελειωσατε πανεπιστημια σα βλεπω σε καθε φορουμ(Σωφρονιστικων, Αστυνομιας, Εποπ, Λιμενικου)να παρακαλατε να βγει καμια προκυρηξη στο δημοσιο για να σωθειτε διοτι δε βρισκετε δουλεια στο αντικειμενο σας!
Laskaris έγραψε:Thanos888 Συμφωνώ με τα επιχειρήματα σου σχετικά με την άυξηση του ορίου ηλικίας. Σχετικά με το θέμα της φυσικής κατάστασης και της επίδοσης θέλω να αναφέρω από τη σκοπιά μου κάποια πράγματα. Δεν υπηρετώ στην ΕΛΑΣ αλλά στον στρατό, συγκεκριμενα υπηρετώ σε πλήρως επαγγελματική μονάδα καταδρομών. Ως γνωστόν λόγω της παρατεταμένης απουσίας προσλήψεων η πλειονότητα του προσωπικού είναι ηλικιακά 33-34+ αν και έχουμε και πολλούς σαραντάρηδες, παρ'όλα αυτά η συντριπτική πλειονότητα ανταποκρίνεται άψογα. Με πολύ δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης βέβαια. Αν ένας άνδρας 40 χρονών μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μίας επαγγελματικής μονάδας καταδρομών με συνεχείς ασκήσεις και μια καταπόνηση πραγματικά αδιάνοητη για τους περισσότερους ανθρώπους τότε για πιο λόγο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας αστυνομικής δύναμης με τις δικές της απαιτήσεις; Ολα είναι θέμα προσπάθειας, προετοιμασίας και θέλησης. Αυτά από εμένα.
απο σχολή είσαι ή προκήρυξη;
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά βρίσκω πιο δόκιμο και σωστό να περάσει κάποιος που είναι 30 και 31, έχει ένα α επίπεδο μόρφωσης, που σημαίνει διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση σε πολλά ζητήματα, που προτίμησε να πάει ειδικές δυνάμεις, άσχετα που δεν υφίσταται αυτός ο όρος και γενικά είναι ένας πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας, παρά παιδάκια 19-23 που νομίζουν ότι επειδή πήγαν καταδρομείς, έγιναν ξαφνικά κομάντα, έχουν άγνοια κινδύνου, δεν έχουν πνευματικό υπόβαθρο και είναι οι υποψήφιοι "μπάτσοι - γαμιαδες,", στους οποίους οφείλεται όλη αυτή η αντιπάθεια για την αστυνομία κλπ...Δεν απευθύνεται σε σένα, γενική τοποθέτηση είναι...
Υ. Γ Είμαι 27 απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικος με όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν...
Υ. Γ Είμαι 27 απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικος με όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν...
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Motorhead και γω καθημερινα αντιμετοπιζω δυσκολες καταστασεις με τη δουλεια που κανω τι να κανουμε τωρα. Δεν ειμαι ψωνιο αλλα ναι πιστευω οτι ειμαι καταλληλος για τη δουλεια του Ειδικου Φρουρου! Οσον αφορα το οριοθεμα ηλικιας οσο, και να φωναζετε δεν αλλαζει! Επισης οσοι τελειωσατε πανεπιστημια σα βλεπω σε καθε φορουμ (Σωφρονιστικων, Αστυνομιας, Εποπ, Λιμενικου) να παρακαλατε να βγει καμια προκυρηξη στο δημοσιο για να σωθειτε διοτι δε βρισκετε δουλεια στο αντικειμενο σας!
και εσυ ρε μαγκα τι εισαι; Επιδει τελειωσες μια Ι ΜΑΚ που φιλουσες βαρελια και αποθηκες εγινες κομαντο; Κανονικα δε θα επρεπε καν να δινουνε μορια αν το παμε ετσι. Ολοι εσεις γτ δε πηγατε αλεξιπτωτα οπως εμεις; Φοβοσασταν το υψος; Τα αλεξιπτωτα θα επρεπε να παρνουνε διπλασια μορια καθως ολοι οσοι υπηρετισαμε ημασταν Ι1 καθως σε περνανε απο κοσκινο σε καταδρομεις και πεζοναυτες πηγανε και ατομα Ι3 και τα βγαζανε Ι1 καθως δεν σου κανανε κανενα ελενχο ουσιαστικα. Ξερω φιλους που ειναι τωρα ειδικοι φρουροι που ηταν κανονικα Ι3 και δε πηγανε αλεξιπτωτα γιατι θα τους κοβανε και πηγανε κατι αμφιβιες μοιρες και φυλουσανε κατι βαρελια και πηραν τα μορια και τωρα ειναι μπατσοι. Και ενωειτε οτι επιβαλετε να αναιβουνε τα ορια ηλικιας. Μην μιλισω για πανελλαδικες που εχουνε οριο ηλικιας οι στρατιωτικες σχολες 21 χρονων (αν ειναι δυνατον) σε αλλα κρατοι εχουνε το 21 ετων το ελαχιστο για να μπεις... Αυτο που βλεπω ειναι οτι προσπαθουμε για ενα κρατος που μας μισει στη κυριολεξια. Οι ειδικες δυναμεις δε πρεπει να πηγαινει κανεις πλεον καθως οι πιθανοτητες διορισμου απο μορια που ειναι το μοναδικο κινητρο ειναι μιδαμινες πλεον. Βλεπω ολους τους καραβαναδες εκει στις ειδικες δυναμεις να μενουνε μονοι να φιλανε στρατοπεδα, απορω πως παει ακομα κοσμος...
Συγνωμη!!! ειστε σοβαροι ολοις σας εσεις ετσι οπως κανετε; με ολο το θαρρος ειμαι κ απο τις 2 πλευρες.. οπως ειπαν πολλοι παραπανω ο καθε ενας κοιταει την παρτυ του. ο καθε ενας κανει τον αγωνα του για τους δικους του κ μονο λογους.. ειτε για να αυξηθει το οριο ειτε οχι.. ειμαι μεσα σε αυτους που εφαγαν μεγαλο πακετο στο σχολειο και τοτε με τα επαλ και τα επας με αναγκασε να ξαναπαω σχολειο να παρω το κολοχαρτο ενω ειχα κανει 4 χρονια.. ξερεις τι πακετο ειναι να πας 4 χρονια βραδυ γιατι το πρωι μεχρι το απογευμα δουλευα; γιατι δεν γινεται σε αυτη τη ζωη να τα εχουμε ολοι ολα ετοιμα ουτε να μπορουν να μας συντηρουνε.. να κατσεις 4 χρονια σχολειο στρατο ειδ δυν κ να τα διπλωματα και να το ενα κ το αλλο κ να ερχεται η στιγμη να. καταθεσεις τα χαρτια σου εκει που θελεις κ αγαπας κ γουσταρεις κ ξαφνικα να γινεσαι ρομπα οπως εγινα εγω τοτε μπροστα σε 1000 ατομα; γυρναει κ μ λεει ο αξιοματικος φιλε αυτο ουτε για το wc δεν κανει. αφου περασαν ολα αυτα εφαγα αλλα 4 σε επαλ νυχτα.. δουλεια πρωι 7 με 6 κ 6:30 με 10:10 σχολειο παντρεμενος με παιδι.. κ να περιμενεις τοσα χρονια κ οι αποφασεις των μεγαλων να ειναι στα συρταρια; να μια ιστορια οχι ολοκληρομενη αλλα ουτε για κλαψα ουτε για συμπονια σε κανεναν.. ολοι εδω εχετε τα δικια σας.. αλλα να κοιτατε τον αλλον στα ματια.. μην κρινετε την ηλικια που θελει να αλλαξει.. γτ αυριο μεθαυριο αυτος αν αλλαξει...(εαν)ισως και να ειναι σειρα σας μεσα στο κεντρο.. να εχετε το θαρρος και την τιμη και να τον κοιτατε στα ματια κ να λες ναι ρε φιλε το αξιζες.. αλλα δυστηχος δεν γινεται να το αξιζουν ολοι.. δεν χρειαζεται να σπερνουμε μανουρες κ δυχονιες... ειμαστε εδω να βοηθησει ο ενας τον αλλον να του δωσει μια συμβουλη ειτε για τα μορια ειτε για κατι που εχει σχεση με αυτο.. κ εγω με την σειρα μου ισα ισα με περνει οριακα αν δεν την βγαλει πριν παει 2020 καηκα και δεν ξαναεχω ευκαιρια.. Υ. Γ--με τιμη στους μανουριαρηδες και αγαπησιαριδες των Ε. Φ
- Storm
Τα ορια ηλικιας αλλαξουν δεν αλλαξουν δεν το γνωριζει κανεις και βεβαιως δεν ειναι στο χερι σου να πεις τι και πως ή να αποφασισεις.(δεν ειμαι σε αυτην την κατηγορια το ξανα πα) Τελος λες για αυτους που τελειωσαν πανεπιστημια συνεχεια και συνεχεια οτι τρεχουν να μπουν στο δημοσιο για να βρουν δουλεια γτ δεν εχουν στον τομεα τους και γτ δεν πηγαν αστυνομια πριν μπουν σ αυτα κτλ, θα σου απαντησω λοιπον μια και τελευταια φορα και ελπιζω να το καταλαβεις: Οταν δινεις πανελλαδικες 1 και 2 και 3 φορες και η αστυφυλακων έχει 15.5 και 16 Μπορει ευκολα να μην την πιασεις αλλα παραλληλα να πιανεις καποιο πανεπιστημιο. Οποτε οταν δεν μπορεις να σπαταλας αλλο χρονο και χρημα και να δινεις αλλες 2-3 φορες εξετασεις γτ έχεις και το στρατο αργοτερα μπαινεις σε καποιο πανεπιστημιο και εχεις και ενα πτυχιο που μπορεις να αξιοποιησεις ενω πια περιμενεις να βγει προκηρυξη να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα. Απ την αλλη παλι μπορεις να χεις ονειρο την αστυνομια να μην καταφερεις να μπεις και να μην μπεις ουτε σε καποιο πανεπιστημιο οποτε μενεις μονο με το απολυτηριο του σχολειου.
ΕΕ σε πληροφορω και στις 2 περιπτωσεις και οι 2 το ονειρο τους πραγματικοτητα θελουν να κανουν απλα διαλεξαν είτε γτ ήθελαν ειτε γτ δεν μπορουσαν αλλιως δαιφορετικη ενδιαμεση πορεια... Και τελος, σ ολες οι προκηρυξεις που ζητανε μονο απολυτηριο λυκειου όπως εφ, λιμενοφυλακες κτλ δεν τρεχουν και κλαιγονται να μπουνε οι πτυχιουχοι (αλλωστε οι πτυχιουχοι που πανε καταδρομες για την τρελα τους με αυτους που πανε με σκοπο ειναι το 20%, μπες στις μοναδες και κανε γκαλοπ αν θες) σε πληροφορώ αν δεν είναι τρεμαλαμενοι μ αυτες τις συγκεκιρμενες δουλειες καθως υπαρχουν και χιλιαδες αλλες προκηρυξεις με προσοντα απο δευτεροβαρμια εκπαιδευση όπου ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορουν να εμφανισουν τα πτυχια τους και να παρουν και προαγωγες και μισθολογικα προνομια κτλ... Αλλα οι περισσοτεροι που το κάνουν έιναι αυτοι που δεν έχουν καποιο αλλο τιτλο σπουδων και έχουν μεινει με το απολητυριο γτ εκεινοι ειναι που κανουν σκατα δουλειες και λενε δημοσιο να ναι και οτι να ναι.
Αν θες και στατιστικο στοιχειο, ψαξε να δεις πόσοι έχουν κανει αιτηση το 11 στους ε. Φ που έχουν για παραδειγμα απολυτηριο μεχρι 12-13, ο αριθμος έιναι πανω απο 5000... (πτυχιουχοι πανεπιστημιων πρεπει να κατα τα λεγομενα σου ή έχουν ονειρο την αστυνομια απο νεογνα)
Αυτα τα λιγα για να μην λεμε οτι θελουμε και όπως μας βολευει για να κανουμε εντυπωση επειδη δε μας συμφερει.
Ας βαλουν και τα πτυχια της τριτοβαθμιας όπως ειπα με εξτρα μορια όπως στους λιμενοφυλακες του 19 να δουμε πόσοι θα κλαιγονται.
ΕΕ σε πληροφορω και στις 2 περιπτωσεις και οι 2 το ονειρο τους πραγματικοτητα θελουν να κανουν απλα διαλεξαν είτε γτ ήθελαν ειτε γτ δεν μπορουσαν αλλιως δαιφορετικη ενδιαμεση πορεια... Και τελος, σ ολες οι προκηρυξεις που ζητανε μονο απολυτηριο λυκειου όπως εφ, λιμενοφυλακες κτλ δεν τρεχουν και κλαιγονται να μπουνε οι πτυχιουχοι (αλλωστε οι πτυχιουχοι που πανε καταδρομες για την τρελα τους με αυτους που πανε με σκοπο ειναι το 20%, μπες στις μοναδες και κανε γκαλοπ αν θες) σε πληροφορώ αν δεν είναι τρεμαλαμενοι μ αυτες τις συγκεκιρμενες δουλειες καθως υπαρχουν και χιλιαδες αλλες προκηρυξεις με προσοντα απο δευτεροβαρμια εκπαιδευση όπου ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορουν να εμφανισουν τα πτυχια τους και να παρουν και προαγωγες και μισθολογικα προνομια κτλ... Αλλα οι περισσοτεροι που το κάνουν έιναι αυτοι που δεν έχουν καποιο αλλο τιτλο σπουδων και έχουν μεινει με το απολητυριο γτ εκεινοι ειναι που κανουν σκατα δουλειες και λενε δημοσιο να ναι και οτι να ναι.
Αν θες και στατιστικο στοιχειο, ψαξε να δεις πόσοι έχουν κανει αιτηση το 11 στους ε. Φ που έχουν για παραδειγμα απολυτηριο μεχρι 12-13, ο αριθμος έιναι πανω απο 5000... (πτυχιουχοι πανεπιστημιων πρεπει να κατα τα λεγομενα σου ή έχουν ονειρο την αστυνομια απο νεογνα)
Αυτα τα λιγα για να μην λεμε οτι θελουμε και όπως μας βολευει για να κανουμε εντυπωση επειδη δε μας συμφερει.
Ας βαλουν και τα πτυχια της τριτοβαθμιας όπως ειπα με εξτρα μορια όπως στους λιμενοφυλακες του 19 να δουμε πόσοι θα κλαιγονται.
Xanthos έγραψε:Συγνωμη! Ειστε σοβαροι ολοις σας εσεις ετσι οπως κανετε; Με ολο το θαρρος ειμαι κ απο τις 2 πλευρες. Οπως ειπαν πολλοι παραπανω ο καθε ενας κοιταει την παρτυ του. Ο καθε ενας κανει τον αγωνα του για τους δικους του κ μονο λογους. Ειτε για να αυξηθει το οριο ειτε οχι. Ειμαι μεσα σε αυτους που εφαγαν μεγαλο πακετο στο σχολειο και τοτε με τα επαλ και τα επας με αναγκασε να ξαναπαω σχολειο να παρω το κολοχαρτο ενω ειχα κανει 4 χρονια. Ξερεις τι πακετο ειναι να πας 4 χρονια βραδυ γιατι το πρωι μεχρι το απογευμα δουλευα; Γιατι δεν γινεται σε αυτη τη ζωη να τα εχουμε ολοι ολα ετοιμα ουτε να μπορουν να μας συντηρουνε. Να κατσεις 4 χρονια σχολειο στρατο ειδ δυν κ να τα διπλωματα και να το ενα κ το αλλο κ να ερχεται η στιγμη να. Καταθεσεις τα χαρτια σου εκει που θελεις κ αγαπας κ γουσταρεις κ ξαφνικα να γινεσαι ρομπα οπως εγινα εγω τοτε μπροστα σε 1000 ατομα; Γυρναει κ μ λεει ο αξιοματικος φιλε αυτο ουτε για το wc δεν κανει. Αφου περασαν ολα αυτα εφαγα αλλα 4 σε επαλ νυχτα. Δουλεια πρωι 7 με 6 κ 6:30 με 10:10 σχολειο παντρεμενος με παιδι. Κ να περιμενεις τοσα χρονια κ οι αποφασεις των μεγαλων να ειναι στα συρταρια; Να μια ιστορια οχι ολοκληρομενη αλλα ουτε για κλαψα ουτε για συμπονια σε κανεναν. Ολοι εδω εχετε τα δικια σας. Αλλα να κοιτατε τον αλλον στα ματια. Μην κρινετε την ηλικια που θελει να αλλαξει. Γτ αυριο μεθαυριο αυτος αν αλλαξει... (εαν) ισως και να ειναι σειρα σας μεσα στο κεντρο. Να εχετε το θαρρος και την τιμη και να τον κοιτατε στα ματια κ να λες ναι ρε φιλε το αξιζες. Αλλα δυστηχος δεν γινεται να το αξιζουν ολοι. Δεν χρειαζεται να σπερνουμε μανουρες κ δυχονιες... Ειμαστε εδω να βοηθησει ο ενας τον αλλον να του δωσει μια συμβουλη ειτε για τα μορια ειτε για κατι που εχει σχεση με αυτο. Κ εγω με την σειρα μου ισα ισα με περνει οριακα αν δεν την βγαλει πριν παει 2020 καηκα και δεν ξαναεχω ευκαιρια.Υ. Γ--με τιμη στους μανουριαρηδες και αγαπησιαριδες των Ε. Φ
Τι εννοείς έγινες ρόμπα με το χαρτί για το WC;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καθίστε να βγει επίσημα η προκηρυξη τ λιμενικού κ μετά βλέπουμε. Εισαγωγή σ πανεπιστήμιο πλέον μπορείς κ μ 11000 δεν είναι κάτι σπουδαίο απλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες χρόνο κτλ. Δεν φαίνεται πάντως η ελληνική αστυνομία να έχει ανάγκη από αεί ΤΕΙ καθώς οι περισσότεροι αστυφύλακες κ αξιωματικοί έχουν πτυχίο.
- Storm
11-12 απολυτηριο δε σημαινει 11000 μορια στις πανελλαδικες για να πιασεις εστω και το αντιστοιχο ΑΕΙ οπως, λες,11 - 12 απολυτηριο επειδη τα γενικα μαθημα ειναι περισσοτερα απο αυτα που εξεταζονται πανελλαδικως και ο γενικος βαθμος προσβασης βγαινει απο το μεσο ορο ολων των μαθηματων συνηθως σημαινει οτι εχεις βγαλει κατω ή χοντρα χοντρα γυρω απο τη βαση στις πανελλαδικες! Το φεκ για τους λιμενοφυλακες εχει. βγει και ανα φερει τα πτυχια, διαβασε το!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες