Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Φιλε bill εαν εχεις καταλαβει τι εννοουνε τα παιδια δεν θα μιλουσες κατα αυτον τον τροπο.. αν το παρουμε θεωρητικα αυτο που λες τα παιδια αυτο που ζητανε δεν ειναι αδικο γτ απο αυτους λογο των 9 χρονων που εχει να βγαλει προκυρηξη δεν ειχαν το δικαιομα να κανουν τα χαρτια τους κ αλλος χανει ακονη κ για μηνες το δικαιομα αυτο.. αλλος ξοδεψε χρονο χρημα αλλος πηγε πισω σε θρανια παλι για να παλεψει να μαζεψει τα μορια για να γινει το ονειρο του κ αυτο που γουσταρει πραγματικα να κανει πραγματικοτητα... ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. εγω δε θα μιλησω για τον δικο σου πατερα που ανεφερες γιατι δεν ειναι σωστο.. αλλα θα αναφερθω στο δικο μου.. αν ηθελε κ ο δικος μου απλα θα παλευε γιαυτο κ θα το εκανε πραγματικοτητα αν κ ειχε κ αυτος την ευκαιρια να στο πω αλλιως το 10 και του 11.. αυτοι τα χανουν για 20 χρονια.. κ οχι για 1 κ 2 οπως πολλοι απο εδω.. με ολο το σεβασμο που σ εχω αν κ δεβ σ γνωριζω ουτε εσενα ουτε κανεναν εδω μεσα ειναι κριμα κ αδικο να κατακρηνουμε εναν αγωνα απο καπιους που δεβ τους δωθηκε η ευκαιρια...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αρχικά τους δωθηκε ευκαιρία ήταν 23 χρόνων αλλά πέρα από αυτό γιατί να μην μπορεί ένας 35 αρης να κάνει τα χαρτιά του?; Και αυτός μια ευκαιρία είχε και την έχασε... Τι λιγότερο έχει ένας 35 από έναν 32?; Ευαισθησία κατά το δοκουν βλέπω...
Στα 23 του μπορει να ηταν φανταρος οπως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο εδω μεσα.. δεν αντιλεγω οτι ο 35αρης πρεπει να μεινει εξω.. τα παιδια ομως απο οσο γνωριζω γτ ειμαι κ εγω μεσα σ αυτους ειναι μεχρι 32 βαρια.. κ οι 32αριδες σ πληροφορω οτι παιζει να ειναι κ 5 10 ατομα το πολυ.. ενω θα μπορουσαμε ανετα να μην κανουμε καν αγωνα κ να πουμε μεχρι 30.. αλλα ειναι αδικο.. να τα λεμε κ αυτα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ζητάτε να κατανοήσω το δικαίωμα να συμμετάσχει ένας 32 ενώ εσείς οι ίδιοι δεν δίνετε αυτό το δικαίωμα σε 35 πχ.
Πες μου εναν 35αρη εδω μεσα που ειπε να κανουνε αγωνα κ δεν το καναμε η τον γραψαμε... εναν πες μου
Εγω δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να λεει οτι ειναι 35 κ εχασε κατι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Α δηλαδή ο αγώνας γίνεται μόνο γ αυτούς τ φόρουμ και όχι γενικά για αυτούς π αγαπάνε τν αστυνομία... Μάλιστα. Πίστεψε με υπάρχουν πολλοί 34 και 35 και 37 που όπως λέτε και εσεις δν τς δόθηκε ευκαιρία ή κ να τους δόθηκε δεν την αξιοποίησαν όπως και εσεις(δεν τ λέω προσωπικά)... Τα σχόλια στο Police τα λένε όλα...
Ναι δεν εχεις αδικο γιαυτο π λες.. αλλα σ ξαναλεω δεν μπορω εγω να ξερω ποσοι ειναι απο εξω... αυτο που καναμε εγινε συμφωνα με τα ατομα απο εδω μεσα και στο φαισμπουκ.. καταλαβες τι λεω; στους 37 μην μ πας γιατι αυτοι ειναι 2 ευκαιριες κ οχι μια... αλλα κ για ολους μεχρι τα 32... ειδες κανεναν λαραπανω απο αυτους να μπαινουν οπουδηποτε να κανουν κατι; το φορουμ εδω ειναι τοπ οτι κ να πατησεις εδω μεσα θα σ βγαλει.. το διαδυκτιο ειναι φουλ για ολους αρα απλα δεν θελουν η τα παρατησαν η βρηκαν καλες δουλειες εξω.. ας μη κοροιδευομαστε.. δεν ειναι καμια δουλεια πιυ θα σ κανει πλουσιο.. ισα ισα μπορει κ ακομη για οσους δεν ειναι κοντα να μην μπορουνε να τα βγαλουν περα.. μπαινουν κ κανουν αγωνα αυτοι που το γουσταρουν κ οχι για τα υπολοιπα
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Παιδια το οριο ηλικιας δε προκειται να αυξηθει, θα υπαρξει προβλημα με τη συνταξιοδοτηση!
Στους εξωτερικους φρουρους πως το εκαναν; η κ στο λιμενικο;
Σωφρονιστικους συγνωμη
Οι σωφρονιστικοι παντα ειχαν υψηλοτερο οριο ηλικιας
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
wolver έγραψε:Οι σωφρονιστικοι παντα ειχαν υψηλοτερο οριο ηλικιας
Όταν θα λες κάτι καλό είναι να το ψάχνεις πρώτα. Οι σωφρονιστικοίέ το μικρότερο ηλικιακά όριο συνταξιοδότησης, Από όλους τους ένστολους.
Γνωριζει καποιος να μ πει εαν για να παρω τα μορια απο το διπλωμα γ κατηγοριας αν βγαλει προκυρηξη χρειαζεται κ το ΠΕΙ; γιατι στις προηγουμενες δεν το ηθελε...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Εννοείται ότι δεν συμπεριλαμβάνονται οι στρατιωτικοί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες