Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Για την εκαμ βγαινει προκηρυξη (οποτε αυτη ειναι αναγκαια) Και αναφερεται σε ατομα που ειναι ηδη αστυνομικοι. Στην προκηρυξη καθοριζονται και οι θεσεις.(Αξιωματικοι-Παραγωγικοι-ειδικοι φρουροι)
Γιατί πιστεύεις ότι επειδή πήγαν ειδικές δυνάμεις, μπορούν να επανδρωσουν την εκαμ ή οεα της αστυνομίας και του λιμενικου αντίστοιχα; Οι ειδικές δυνάμεις δυστυχώς έχουν καταντήσει ένα ελαφρύ πεζικό με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των εφεδρων ή και των εποπ ακόμα, να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για να βρίσκονται εκεί, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε ήθος...
Οι επίλεκτες ομάδες θέλουν επίλεκτα άτομα με εκπαίδευση κι αυτό δεν γίνεται στον ελληνικό στρατό δυστυχώς, ειδικά στους έφεδρους...
Οι επίλεκτες ομάδες θέλουν επίλεκτα άτομα με εκπαίδευση κι αυτό δεν γίνεται στον ελληνικό στρατό δυστυχώς, ειδικά στους έφεδρους...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αυτή τν περίοδο τρέχει σχολείο εκαμ οπότε θα αργήσει να βγάλει ξανα
Να ρωτήσω κάτι εγώ έχω 2650 μόρια στην Α κατηγορία πιστεύεται είμαι μέσα αν βγει ή να πάω να βγάλω και lower να πάω στα 2750 για σιγουριά;
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας... Δυστυχως και εγω πιστεύω οτι δεν έχω πολλές ελπίδες με τα μορια που εχω, καποιο παιδι μου ειπε για πτυχια αλλα εγώ δεν εννοουσα απο το επαλ εννοουσα αει που δεν μετρανε καθόλου. Ευχαριστω και παλι
https://www.facebook.com/groups/317909672464545/
Παιδιά θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να γίνεται μέλη μόνο όσοι είστε άνω των 28 ετών. Ο σκοπός της ομάδας είναι μόνο ένας. Η αύξηση του ορίου ηλικίας και τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να γίνεται μέλη μόνο όσοι είστε άνω των 28 ετών. Ο σκοπός της ομάδας είναι μόνο ένας. Η αύξηση του ορίου ηλικίας και τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ πολύ!
Κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με σιγουρια.. εχει να βγει προκυρηξη απο το 2011. με το τοτε δεδομενα εισαι παρα πολυ καλα.. αν εχεις χρημα κ χρονο κ μπορεις να βγαλεις ειτε lower λεγεται αυτο ειτε οτιδηποτε βγαλτο.. τιποτα δν παει χαμενο ολα ειναι προς κερδος μαζι σου.. αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει νε σιγουρια τι θα παιχτει νε τα μορια αν ειναι καλα τα 2000 η τα 3000. ολοι εδω παμε βαση με τα δεδομενα του 2011..
Καλησπέρα!! Η ερώτηση μου είναι η εξής : θέλει να έχουμε εκπληρωσει την θητεία μας οι άνδρες γιατί έχω μπερδευτεί. Παραθέτω κείμενο από την προκήρυξη του 2010 : Ι) Οι άνδρες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το
χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης. Δεν θεωρείται ότι εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο υποψήφιος που έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Ιι) Οι άνδρες και οι γυναίκες που δεν υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά το
χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψης.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Ναι φιλε τοτε αυτο εννουσε.Jack έγραψε:Καλησπέρα! Η ερώτηση μου είναι η εξής : Θέλει να έχουμε εκπληρωσει την θητεία μας οι άνδρες γιατί έχω μπερδευτεί. Παραθέτω κείμενο από την προκήρυξη του 2010 :Ι) Οι άνδρες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά το
Δεν ξέρω τι σε έχει μπερδέψει.
Αν έχεις πάρει απαλλαγή δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου, αν υπηρετείς και δεν έχεις απολυθεί μέχρι την τελευταία μέρα των δικαιολογητικών της προκήρυξης πάλι δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου.
Απλό δεν είναι;
Αν έχεις πάρει απαλλαγή δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου, αν υπηρετείς και δεν έχεις απολυθεί μέχρι την τελευταία μέρα των δικαιολογητικών της προκήρυξης πάλι δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου.
Απλό δεν είναι;
Απλά σου λέει ότι εάν έχεις εξαγοράσει την θητεία δεν μπορείς να κάνεις αίτηση.
Παιδια εγω απο ΕΠΑΛ εχω 3150 μορια... τι λετε ειμαι καλα; Ευχαριστω!!!
http://www.bloko.gr/2019/06/blog-post_649.html?m=1&fbclid=IwAR2BXQhbCTv-p_01IvHG6LBEp56iSDSILEK-IF8B-1Qq19V3bLFI0vSKGFM
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Εγώ στέλνω επιστολές ώστε να μην υπάρχει καθόλου όριο ηλικίας... Να μπει και ο πατέρας μου που τ έχει μεράκι. Εσείς που στέλνετε επιστολές γιατί λέτε μέχρι το 88; Φοβάστε μη σας φάνε τ θέση οι 40ρηδες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες